Модни консултации - 73

• 74 742
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря!

# 226
Много благодаря за съветите за топа, момичета! Точно нещо такова ми беше и в главата, най-вече с широкия панталон. В никакъв случай не искам да изглежда пошло.

За сандалите - моят глас отива за номер 2. Simple Smile

# 227
третите

# 228
Сандалите номер 2 с уговорка,че тази джувка може да убива,казвам го от опит. 3 също ми допадат,но яко бяха в ярък цвят. Номер 1 на последно място,но не са лоши и те,ако търсенето е за удобен сандал.

# 229
За топа и за да избегнеш ефекта мартеница и коментарите за нея "Като мартеничка си!" бих заменила белия панталон с бежов. Дънки също са вариант. Полите с такъв топ бих оставила за 25 годишни, стройни девойки, освен ако н са макси или миди. Всъщност може и ти да влизаш в тази графа, не знам.

За сандалите съм за номер 2, ама това само с гледане.

# 230
Мом дънките още ли са актуални?

# 231
Мом дънките още ли са актуални?
Оо със сигурност!

# 232
  • София
Благодаря ви. Да, изцяло удобен сандал търся. Имам и проблеми с гърба и  държа на комфорта.

# 233
За топа и за да избегнеш ефекта мартеница и коментарите за нея "Като мартеничка си!" бих заменила белия панталон с бежов. Дънки също са вариант. Полите с такъв топ бих оставила за 25 годишни, стройни девойки, освен ако н са макси или миди. Всъщност може и ти да влизаш в тази графа, не знам.

За сандалите съм за номер 2, ама това само с гледане.
Благодаря! Влизам все още, преди 10-ина дни станах на 25. Grinning
Не знам защо не ми се връзваше никак с дънки, но се оказа, че стои доста добре. Поръчала съм и един бял панталон, ще видим дали наистина ефектът ще е “мартеница”, но комбинациите с бежово, както и синьо (от предишната страница) ми звучат добре. Simple Smile

# 234
С дънки и според мен ще е сладко, светли и с висока талия. В момента е актуално да се носи отворена бяла риза над кроп топ като яке, подобно на снимката (абстрахирай се от останалите елементи 😅). На мен ми харесва, придава младежки вайб и прави комбинацията по-кежуъл, особено с дънки. Със светла пола-молив също го виждам горнището.

# 235
  • София/Севлиево
Вторите сандали ми харесват...

# 236

От двата модела, кой според вас е за разходки, като се предполага да се носят с къси панталонки и дънкови рокли 🤷🏻♀
(Клоня към черните за удобство, но светлите са ми по- нежни….😁)

# 237
Светлите по ми допадат, а и с рокля могат да се носят.

# 238
На мен черните ми харесват много повече! И изглеждат далеч по-удобни. Светлите са ми ретро и доста груби на вид

# 239
  • София
Ако трябва да съм честна и двата не ми допадат, но черните са като детски сандали… и са черни.

Общи условия

Активация на акаунт