Модни консултации - 73

• 74 734
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Ако трябва да съм честна и двата не ми допадат, но черните са като детски сандали… и са черни.
Приличат си на детски 🤣 определено.
Ама изглеждат удобни, а тази марка буквално ми “лепи” на крачето. Пък и за разходки ежедневни ми трябват. За съжаление в нашите магазини два  дни ходя и меря и нищо не ми е добре и удобно. Затова отново трябва да се доверя на Fashion days 😁

# 241
Poli,
Откровено грознеят и двата чифта, а вторите с тая изкуствена кожа за разходки и удобство ще е чудо.

# 242
Значи ще си “шляпам” с маратонките и хич няма трупам поредните, които ще поръчам и след това така ще стоят 😁🫣
Аз много пъти съм казвала, че със сандали не ми е много комфортно. Нали си взех едни на Liu jo, засега ги нося няколко пъти вече. Но все ми влиза пепеляк и адски ме дразни…🤣

# 243
Пепел, пришки, подбити пети... целогодишно си ходя с маратонки и кецове, подходящи за сезона.

# 244
Купи си от онея дишащите маратонки. Аз имам такъв тип, много са леки, удобни и не запотяват краката. Не са никак добра обувка за дъжд.

# 245
Трудно мога да се спра на бюджетни удобни за разходка обувки. Като върла фенка на сандалите харесвам и нося Саламандър и Панама Джак. Много леки, естествена кожа, нямам пришки и изморени крака. За уличния прахоляк си нося мокри кърпички.
Посочените два модела - категорично не. Леките мрежести спортни патъчки също са готин вариант.

# 246
Най-удобните ми обувки за дълго ходене в градска среда са едни черни мрежести маратонки Найк. Съвсем семпли, леки и обикновени на вид, а много по-удобни от по-интересните и криви маратонки в гардероба ми.

# 247
Насочи се към марка за удобни обувки-обувките на Пепе са доста дървени и неудобни.Любими за мен марки-El Naturalista,Fly London ,Clarks,Think,Timberland i dr..

# 248

Имам тези Guess и още няколко чифта летни маратонки и обувки. (Nike, New Balance, Zara и два чифта естествена перфорирана кожа)
Удобни са ми всички, ама все си се заглеждам и по сандалетки 🤣

# 249
  • София/Севлиево
Аз за разходка си джитках с едни туристически сандали Каримор,обаче вече втора година откакто бях бременна и не може да ми влезе вътре крачето(от 37 1/2 стана 39 номер и явно няма да се смали).Бяха ми супер удобни и единствено с официално облекло не можеха да се съчетаят (поради свръхспецифичният им син цвят,ама като съм влюбена във всичко синьо нямаше как да ги подмина).
От последните показани черните ми харесват повече.
Маратонки никога не съм обичала,но от 7-8 години имам по едни Адидас за бягане(не че бягам,но са ми удобни,а първите два чифта уж за голямото дете ги бяхме купили,но нещо не улучихме номерациите та аз ги носих, защото на ММ не му се занимаваше да ги връща на Амазон).

# 250
  • София
Здравейте дами, купих си този гащеризон и много ми харесват аксесоарите, с които е комбиниран и си търся идентичен колан. Попадала ли ви е накъде подобен?
Предварително благодаря!🍀

# 251
Здравейте, моля за вашите мнения - с какви аксесоари бихте комбинирали подобна рокля и обувки? Роклята е като тази, само деколтето е съвсем малко по-отворено.
Благодаря предварително Flowers Rose

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 17:13 от Yo que se

# 252
Клъч в черно/ сребристо и ненатрапчиви сребърни обеци, може висящи. Бих пропуснала гривна и колие, дантелата създава илюзия за принт.

# 253
Това рокле в никакъв случай не е за тези обуща.

# 254
Класическата комбинация с черна дантелена рокля са черни велурени обувки (матираната текстура на велура е най-подходяща за дантела, patent кожата не е изобщо). На мен ми идва в повече черното и бих избрала бежови/телесен цвят велурени затворени на ток или бежови кожени сандали (от минималистичните, само с две, макс три ленти, една на пръстите и една на глезена), но колкото може по-матирана кожа. Много красиво ми е гълъбовосиви или светлолилави/бледа лавандула велурени токчета (затворени или сандали) с черно, но по-трудно се намира такъв цвят обувки и са по-уместни за есента.

Общи условия

Активация на акаунт