Модни консултации - 73

• 74 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Аз бих съчетала и с лилави или зелени обувки и чанта. С червени също не е лошо, защото ще са акцент. С черно и телесно ми е твърде типично и не бих ги избрала.

# 256
  • София
Правилно са те посъветвали да заложиш на други обувки. Комбинацията навява кофти асоциации.

# 257
Не знам къде ще се носи роклята, но е изключително демоде.
За обувки бих избрала сребристи или пастелен цвят.

# 258
Благодаря за отговорите! Щом съчетанието не е подходящо, какъв тип рокля бихте избрали за червените обувки?

# 259
  • Street of Dreams
Синя, оранжева, магента.

# 260
# 261
Първата много ми харесва. Търся от много време нещо подобно, но каквото намирам все не ми допада.

# 262
Ами в крайна сметка си купих ризата с котенцата 😁 ето как я съчетах:

Късите панталонки могат да са по-светли, нещо като сиво, за да стои още по-добре, но за сега ще са тези.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 00:48 от almond_B

# 263
Момичета, моля за мнение за една рокля.
Скрит текст:
Не е ли вече демоде такъв тип асиметричен завършек отдолу?
За мен е, но приятелка, на която обещах да помогна с избора на рокля за повод е мерила тази и много се одобрява, а аз съм с резерви... Rolling Eyes

# 264
Асиметрия в горна част на рокля - ефектно и интересно, но в долна - почти никога не е елегантно и стои добре на много малко жени. Винаги изглежда парцаливо, особено пък при такава дължина и материя. Така че демоде е най-мекото, което може да се отбележи като аргумент против.

# 265
С едни високи и тънки токчета, а също и стройна фигура, според мен ще седи доста добре.

# 266
Подкрепям мнението на Аня.

# 267
Изглежда парцаливо определено. Не бих носила

# 268
  • Mediterraneo
Никога не са ми харесвали такива рокли и поли, ако ще и да са на върха на модата. Парцаливи са ми, винаги докарват незавършен вид на жената.

# 269
И аз никога не съм харесвала подобни рокли.

Асоциирам ги с ей тая птичка:
Скрит текст:
Дропла

Общи условия

Активация на акаунт