Модни консултации - 73

• 74 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Аз също не нося, но веднага се сетих за една снимка на принцеса Даяна с подобна рокля.

# 271
Хаха Sysly, добро сравнение Grinning
Благодаря за мненията момичета, моето съвпада, просто се притеснявах да не би да съм прекалено критична...
Даже и на Даяна не ми харесва роклята, много по-добре ще е, ако е дълга цялата, по тежко ще пада и по-завършен вид ще има.

# 272
Даяна не е между живите от 26г. Летисия носи от време на време подобни поли, но дори и при не “ефекта” е по-скоро дефект.

# 273
Еланор, не си прекалено критична. Роклята изглежда парцалива и от евтина материя. На Даяна също не ми харесва. Асиметрични рокли нося само на Roland Mouret. Само те ми харесва как стоят, кройките им са безупречни.

# 274
Ами и да е критичен някой - не значи да е сляп.
Даже на “модела” си личи това:

То направо като шалче или парео-подарък от списание изглежда.
Абсурд да се яви човек с такава премяна, особено и за повод.

# 275
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли този панталон на коя марка е? Бихте ли ме насочили къде мога да разгледам подобни?
Скрит текст:

# 276
  • София
Стила ми прилича на Alessa
https://alessa.bg/walk-of-fame-dlgi-dnki
Имат и такива колани.

# 277
На мен този оранжев колан ми прилича на Off-White. Синът ми искаше такъв преди няколко години Laughing беше някакъв голям хит, но от тогава сигурно още сто марки са го произвели.

# 278
Асиметричната рокля и на мен не ми допада.

# 279
Момичета, знаете ли как се казва този модел? Чертите й са екзотични. Откъде ли е?!?
Основно тя прави кампаниите на страниците на Зара, H&M от зимата насам (поне).
Коя е, каква е?

# 280
Не я знам коя е тази красавица, но покъртително си приличате, Харпи!

# 281
Pink Dress, еееех… Много си мила, но никак не прилича на мен…
Ама не в това е въпросът. Преди ги поназнайвах моделките… А сега. Май остарявам.
Любопитно ми е. Хубаво позира и ми продава добре парцалките, в които е облечена. Има още няколко, но тях ги намерих по имена.
Тази - не. Някой да знае/намери по-успешно от мен в нета?!?

# 282
Аз я потърсих с Reverse image, но само ме отведе до сайта на Зара...ще видя пак по-късно.

# 283
# 284
Ахааа, те били близначки. Леа и Луис Мейлан.
Благодаря ти много, Flâneuse.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 00:06 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт