Модни консултации - 73

• 74 714
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
HappyRSmile За нищо ❤️

# 286
Дами, от къде да си купя (офлайн, защото искам сега и веднага ) черна сатена пола, под коляното или като тази дължина?

# 287
Аз съм мяркала подобни в Зара и Теранова. Може и в Резерва да видиш.

# 288

Тази е от Х&М.

# 289
Не се сетих в НМ да проверя. Даже я има в магазина до нас. Ще се ходи днес .
Благодаря

# 290
Малко да разведря темата и да покажа нещо, което много ми напомня на верен отговор, ако някой се обърка да пита: Е, как/къде ще ги носиш тези токчета

# 291
Ще ме консултирате ли за сайт/ове за чанти? Моята е пред скъсване, искам да я подновя - изкуствена кожа, не много голяма, но не и като за тел и портмоне, дълга дръжка, бюджет 50-60 лв. Погледнах в about you, в obuvki, Vera, deichman, но не откривам нещо, което да ме грабне.

# 292
# 293
Мацки, какво ще кажете за тези? Не съм сигурна с какво мога да ги нося особено есента... Нито за панталони стават, нито за ризи.. а толкова да ми харесват..

# 294
Първите ги виждам само с дънки и тениски. Може и байкър яке от велур. Като цяло не ми харесват, защото са много тийн за моя вкус. Само момиченца съм виждала с подобни и да изглежда приемливо.
А вторите са си обикновени маратонки за спорт - тичане, разходка, йога, фитнес. Simple Smile В градски условия да ми твърдо не.

# 295
Търся си универсални кецове, да мога да нося и в дъжд и въобще есента, когато не съм натокана с официална риза, че да вадя обувките за нея.. Харесвам се в ежедневен стил, с някаква по-неглижираща риза и кожена раничка.. Предните ми пуми много се захабиха и кожата се спука... Бяха чисто бели.

# 296
Първите доста ми допадат с този цветен акцент.
Така ги виждам аз тези, въпреки че дъжд и бели маратонки не ми се връзват особено. Grin

Скрит текст:

# 297
mountain_crystal, Пумата стават и за панталони и за ризи, стига да не са копринени.
Вторите са за спорт определено.

# 298
Търся си универсални кецове, да мога да нося и в дъжд
Следя и аз значи, ако намеря красива ежедневна удобна обувка подходяща и за дъжд, и с официални ризи ще я нося Laughing

# 299
Имала съм бели. Носила съм ги и в дъжд. Разбира се, после се почистват и връзките се перат. Черни кецове не харесвам. Черни обувки имам обаче.

Общи условия

Активация на акаунт