Модни консултации - 73

• 74 749
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, някой знае ли дали и къде се продават рокли на True Decadence, харесах една, но цената и ми идва в повече 😁 особено като не знам дали въобще ще ми стане .. това е роклята.

# 301
В About You се предлагат модели на True Decadence и връщането е безплатно.

# 302
Миналата година си купих такива сникърси на Гес

И честно казано съм много доволна, кожени са и за дъждовно време са супер. Гес не е най-долюбваната марка, но и от качеството съм доволна. Цветово също ми се връзват с гардероба, нося си ги с дънки, със сака и сака от букле. Определено много ми харесва този модел.

# 303
В About You се предлагат модели на True Decadence и връщането е безплатно.
За съжаление е изчерпана там.

# 304
Тъй като пратката ми от Shein не бе доставена след повече от месец, после ми писаха за някакви "abnormalities in your package", не съм получавала обаждане, нито съобщение, имейл...та имах опцията да я поръчам отново или да ми върнат парите и избрах парите. Вече минаха 2 дни, до колко време нормално ги връщат?

# 305
В крайна сметка си поръчах тези. Наистина с леопардовия принт няма да мога да ги съчетавам почти с нищо.

# 306
Миналата година си купих такива сникърси на Гес

И честно казано съм много доволна, кожени са и за дъждовно време са супер. Гес не е най-долюбваната марка, но и от качеството съм доволна. Цветово също ми се връзват с гардероба, нося си ги с дънки, със сака и сака от букле. Определено много ми харесва този модел.

Аз също съм много доволна от гес. Имам подобни, тази година ще ми е трета да ги нося. Почти всичките ми обувки са на гес. И боти и сандали имам…

# 307
Белите кецове на Пума са много хубави, със здраве да се носят, аз също нося бели кожени кецове в дъжд, не е драма, почистват се с мокра къпра, връзките се перат и така.
Моите са такива
Скрит текст:
Сникърсите на Гес на мен не ми харесват, но аз по принцип не харесвам обувки с повече от 2 цвята по тях, а тези имат 4 цвята, и релеф, и странна подметка, въобще повечето неща на Гес в моя гардероб не ги виждам.

Моята драма е, че от миналата есен заглеждам лоуфъри с дебела подметка и днес най-сетне поръчах едни, много ми е интересно дали ще се възприема с тях.
Ето тези са:
https://obuvki.bg/p/loufri-s-debela-podmetka-eva-minge-em-48-13-001595-301

Ако се одобря ще търся подобни и от велур в бежово...

# 308
Благодаря! Очаквам драма с получаването на въпросните кецове. Имала съм драми със сайта при предишна поръчка... Не искам предварително да говоря, дано не се окажа права. Изпращането на поръчки не им е силна страна..
И твоите са хубави, но имат прорези, които не пускат ли в дъжд?

# 309
И твоите са хубави, но имат прорези, които не пускат ли в дъжд?
В пороен дъжд сигурно ще пропускат, но не съм ги пробвала. В нормален дъжд са ОК Simple Smile

# 310
Ако белите обувки/ кецове се напръскат добре с водоотблъскващ спрей, непосредствено преди излизане, няма никакъв проблем или поне аз не съм имала такъв. Зимните ми кецове-маратонки са с бели подметки и светло бежова ест. кожа, досега не им се е налагало пране или каквото и да е било почистване, освен леко изплакване на подметката, преди да ги прибера в кутията.

# 311
Би ли споделила марки такива спрейове. Аз съм ползвала боя за тази цел, но пак се цапа.

# 312
Не ползвам някакъв специален. Ползвам каквото ми попадне пред погледа. Който и да е спрей, напръскан обилно, ще пази, но ако е преди излизане. Мисля, че пазят около 12 часа. С пръскано от вчера не рискувам, освен ако не съм прежалила обувките. Да, пръскам и подметката в страничната ѝ част.  Ползвала съм и на обувки с естествен гьон, който не съм имала време да обработя предварително с ленено масло, дори и подметката им остава непокътната, но си е само за бърза и еднократна  манипулация, повече не ми се рискува.

# 313
Здравейте, можете ли да ми препоръчате марка качествено и удобно оформящо бельо. Търся си нещо за под прилепнали рокли и панталони, което да прибира паласките, да не спарва и да е комфортно /да не се размества, вдига и тн./. Излизат ми доста предложения в нета, но искам нещо изпитано, а ако не е и много скъпо ще е супер? Благодаря ви:relieved:

# 314
Имам въпросче Simple Smile
Converse отговарят ли си като номер?
По спомени преди много години си бях взела едни кожени и ми направиха страшни плюски, изобщо бяха много твърди и неудобни. Но сега ми се иска( по-скоро заглеждам) бели гуменки, нищо, че лятото свършва. Идеята ми в да си ги нося със сака и есента.
Покажете вие с какви обувки си носите саката за една casual визия? 😁 Много ми харесва комбинацията от дънки и сако или бяла риза и дънки.., всичко което е спортно-елегантно ❤

Общи условия

Активация на акаунт