Модни консултации - 73

• 74 763
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Нося ги с кецове, като тези, които показах малко по-нагоре, че съм поръчала.

# 316
С всякакви кецове/ сникърси нося сака спрямо цветово съчетание, но лично предпочитание кожа, набук или велур, платнени не харесвам.

# 317
Нося ги с кецове, като тези, които показах малко по-нагоре, че съм поръчала.
Сега ще ги потърся 😉

# 318
Имам въпросче Simple Smile
Converse отговарят ли си като номер?
По спомени преди много години си бях взела едни кожени и ми направиха страшни плюски, изобщо бяха много твърди и неудобни. Но сега ми се иска( по-скоро заглеждам) бели гуменки, нищо, че лятото свършва. Идеята ми в да си ги нося със сака и есента.
Покажете вие с какви обувки си носите саката за една casual визия? 😁 Много ми харесва комбинацията от дънки и сако или бяла риза и дънки.., всичко което е спортно-елегантно ❤

Аз имам Converse класически бели кецове и сравнявах номерацията им в официалния им сайт, защото моите са поръчвани от Fashion days. В сайта на Converse беше посочено да си взема половин номер по-голям и така направих и се оказаха точен номер. Най-добре проверете там и тогава преценете за номер, но по моя опит не са съвсем точни като номерация. Simple Smile

# 319
Имам въпросче Simple Smile
Converse отговарят ли си като номер?
По спомени преди много години си бях взела едни кожени и ми направиха страшни плюски, изобщо бяха много твърди и неудобни. Но сега ми се иска( по-скоро заглеждам) бели гуменки, нищо, че лятото свършва. Идеята ми в да си ги нося със сака и есента.
Покажете вие с какви обувки си носите саката за една casual визия? 😁 Много ми харесва комбинацията от дънки и сако или бяла риза и дънки.., всичко което е спортно-елегантно ❤

Converse и Vans отнемат много време да се "разбият" така да се каже. Направо ми се реве когато им дойде време за смяна, защото знам че имам едно 2 месеца докато станат наистина удобни. Сегашните ми вансове се държат на честна дума, но отлагам Grinning
Аз не си купувам по- голям номер от тях, защото когато се наместят петата ми започва да излиза когато ходя.

# 320
Зависи от ходилото. Нося Vans половин или един номер надолу и точен на Converse. Тези на дъщеря ми са с половин номер по-големи от моя стандартен и са ми големи.

# 321
Converse - номер нагоре, Vans- абсолютно точно. Моят крак е широк и така купувам от тези 2 марки. Много коментари чета, че Converse не са подходящи за широко стъпало и от там- отзиви, че са неудобни, тесни, дървени. Донякъде съм съгласна. Vans са ми като пантофки.
_Angie_, трудна работа е хем да оформя, хем да не запарва, хем да не е скъпо...Сега в сезона всичко ще запарва, така че, ако това отпадне можеш да гледаш намаленията в ХМ- изпадат разни бройки на стягащи гащи, клинчета. За по- специфични модели надничай в Меркари, Фешън Галери- предлагат модели оформящо бельо, може да откриеш твоето.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:35 от Анонимен

# 322
  • Mediterraneo
Тъкмо изпрах вансовете на малката. Гледам как са заели точно формата на крака й. Иначе са груби, тежки и неудобни в началото. Моите и двете карат с кецове целогодишно. Ванс, Конвърс не искат. Аз веднъж си взех, върнах ги, не ми се рискуваше с пришки, докато се разтъпчат.

# 323
  • Варна
https://www.ivet.bg/product/101778/protektor-za-obuvki-xisi-white.html

Някой ползвал ли е протектори за обувки. Това е само примерно, има най различни. Стават ли изобщо за ползване. Някои казват че се изхлузвали, но може пък да не са уцелили номера. Гумените ботуши мога да ходя не повече от 15 минути с тях и после почват да правят рани и болки и т.н., а някой път вали по цял ден.

# 324
Тези протектори са едно голямо недоразумение за мен, освен че са и грозни. Може би да стават за временно предпазване от изненадващ дъжд, но за постоянно носене въобще не си ги представям.
Аз мисля, че има достатъчно модели качествени обувки от кожа, които, могат да се носят в дъждовно време. Никога не съм имала и не смятам да имам гумени ботуши, в есенно/пролетно дъждовно време съм с кожени кубинки, боти, високи кецове и т.н. Хубава кожа, здрава подметка, (качествено залепена),  евентуално спрей водоотблъскващ и проблемът с дъжда е решен.

# 325
  • Варна
Разбира се че са за временно ползване, кой би носил такива или каквито и да са протектори постоянно...                      
Последно валя цял ден преди около седмица десет дни, преди това преди няколко месеца....
То се подразбира, че е временно..... и то само навън, а не примерно в офис до като вали навън.  
Ни с качествени, ни с некачествени КОЖЕНИ обувки бих излязла посред проливен дъжд, локви и кал, а с кецове съвсем, а посред лято не слагам кожени обувки, посред зима само ако е много наложително.......  

Има хора с нереални представи за гумен ботуш, едва ли не някакво работническо облекло.......
Явно нямам класа.....хм, гумени ботуши...
Относно красивото, би трябвало всеки да се сеща, че това е много относителна работа...

# 326
  • Street of Dreams
Не помня моите Hunter Boots кога ги купих, но мисля има 10 години. В страната на пороите ги нося във всеки сезон - изглеждат като в началото. Не са ми неудобни, на гол крак (не бос) трябва да внимавам да не стане протриване в горната част при сядане - много немирно седя и постоянно кръстосвам/преплитам крака, а те са дълги и твърди. Иначе действително са удобни и вечни, препоръчвам.

# 327
           Има хора с нереални представи за гумен ботуш, едва ли не някакво работническо облекло.......
Явно нямам класа....
Не се притеснявай за класата си, просто има хора, които не знаят какво е това приличен порой и така ден след ден в продължение на месеци Simple Smile

# 328
# 329
Не разбрах защо се подскача за нещо, което не съм казала. Нито за работническо облекло съм споменавала, нито за класа. Казах, че аз нямам и не планирам да имам гумени ботуши, не ми харесват просто, вие сама казвате, че не можете да ги носите повече от 15 мин.
Колкото до продължителните порои, не мисля, че подобни протектори биха ви спасили от пороен дъжд.
Лично мнение!

Общи условия

Активация на акаунт