Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 251 407
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
Hrispa76, честито маникюрче! Същото омбре като моето! Само, че аз нося остри нокти. Blush

Видях Ани с бялата рокля! Наслада за окото! Heart Eyes

# 1 861
MTZ, ти ще ме разбереш! Отивам последния път на фризьор и вадя ето тази снимка на Zendaya:

И тя ме погледна с такова неудобство, че я карам да ми обяснява, че нямам типа коса за това Grinning Аз си знаех де, но каква класика, каква красота - направо да се размечтаеш!

Гледах стари серии на Suits докато гребях тези дни. Gina Torres, леле-мале! Отклоняваше ми вниманието дори от Gabriel Macht! На 54 год е! Каква жена, каква класа! PS Зодия Телец! Grinning
Скрит текст:

A kакъв гардероб разхожда в този сериал, мамма мия!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:34 от Agent Provocateur

# 1 862
мтз
мерси, видях!
 можеш да редактираш
И с дълга си прекрасна , но така прелестна си, с една дума много ШИК !

# 1 863
  • Русе
mtz и аз не те бях видяла с къса коса. Чудесно изглеждаш и така!
Пенева и теб много харесах!
Ани, чудна си в бялата рокля!

# 1 864
Всички снимки видях, но чак сега успявам да се включа!
G&B, все така се изказваш за роклите, а те всички ти стоят прекрасно! Много харесвам такива дълги до земята, романтични и шик.

На Пенева за "лаленцето" помня от предишни снимки, завиждам и аз. Моята е постоянно подгизнала в тези жеги и изглежда ужасно.
Бяхте споделили преди за някакъв продукт за жегите, но не го запомних. Дали има нещо подходящо на родна почва по магазините?
Късите ви коси много ми харесаха, де да ми отиваха и на мен.  

Ани, страхотно ти стои роклята!

Мен са ме нахапали комари, въпреки репелентите - нямам празно място и пия антихистамини. С дълги панталони и ръкави съм днес и едва дишам.

# 1 865
Silver, споменавала съм и в стари теми. Не носех рокли до скоро. Всъщност темата ме вдъхнови. Дори на сватбата си бях с бял костюм с панталон.

# 1 866
  • тук-там
И мен много ме разчупи темата.
Агентче, разбирам те много добре! Аз се научих да търся прически само за фини коси, защото иначе фризьорката ме гледа насмешливо Wink

# 1 867
  • Бургас/Пз
Mtz,изпуснах те, много бързо си махнала снимката Simple Smile
Агент, благодаря за идеите, може би и с кожено яке ще я нося роклята.
Хриспа, много ми хареса маникюра Simple Smile

Силвър, много гадно това с комарите и ухапванията. Големият ми син е алергичен и също стига до антихистамини и огромни рани.

Поръчах поредния бял костюм с елек 😂😂😂 Решила съм, че ще намеря “моят”

# 1 868
  • Варна

Мен са ме нахапали комари, въпреки репелентите - нямам празно място и пия антихистамини. С дълги панталони и ръкави съм днес и едва дишам.

Ако носиш дългите крачоли или ръкави от суета, може и да те разбера Simple Smile Но ако е за предпазване от нови ухапвания - няма смисъл. Те проникват, гадовете, ако си им на мушка. Но да препоръчам крем с масло от лавандула, което хем премахва сърбеж от налични ухапвания, хем отблъсква комарите по-добре от отвратителните смърдящи и задушаващи химически "репеленти" от типа на Аутан. Такива кремчета се намират в нета, да не правя реклама.

# 1 869
Нося дълги дрехи, защото съм на червени отоци цялата и е грозна гледка.
Ходихме на едно селско гостуване и нищичко не помогна - два вида Аутан и два био продукта. Единият с лавандула и ябълков оцет, а другият с лимонова трева и лавандула. Нула ефект, да не говорим за миризмата. Става ми лошо от нея.
С чисто лавандулово не съм пробвала само, както и с крем. Ще потърся, благодаря!

# 1 870
  • София
Моята колекция от Гърция - две химии, два естествени, спирала, УВ лампи и пак имах по 8 ухапвания на вечер.

# 1 871
Близостта до ув лампата, изисква ли слънцезащитни, поради риск от оетна? Сериозно питам!

# 1 872
Прекрасни сте, момичета Simple Smile
Като дете и тийн бях с къса коса. Предполагам, че сега ще ми отива, но не бих я отрязала доброволно. Напоследък се заздрави, стои по-добре в краищата и ще се пробвам да я пусна малко по-дълга.

Вчера гостувах на скъпа приятелка и обикаляхме по магазини и заведения. Мерихме дрехи, взехме си някои неща за края на лятото и началото на есента, наприказвахме се и така до късно вечерта.
Беше много хубав и зареждащ ден, точно от това имахме нужда и двете.

# 1 873
Не ми достига време, но опитвам да ви следя и ви се радвам.
Успях да видя на Агента косата, много яка. За себе си знам, за сега, че дълга ми е най-добре. Макар вече за подстригване.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 10:24 от Ryna

# 1 874
  • Бургас/Пз
Минавам да препоръчам една мацка, която прави ръчни бижута и има страхотни неща. Има магазинче в Бургас и страничка във фб. Много мила и отзивчива дама, която може да изпълни всякакви изисквания на клиента, ако го няма точно това бижу , което се търси. Аз харесах две различни неща и я помолих за детайли от двете и да ми направи колие , което да е по врата. Получи се точно така , както си го представях. Има възможност и да се пусне с няколко см по-дълго Simple Smile

В момента не съм с най-подходящата рокля, но исках само да ви го покажа Simple Smile
https://www.facebook.com/Ankissdreamfactory

Общи условия

Активация на акаунт