Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Нека да е лято (Тема 30)

• 254 543
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз съм от недоразуменията. Темата ме развесели тази вечер. Поздрави от нощна Катания!

Сигурно на моменти изглеждам нелепо, но се чувствам добре и в кожата си, което снема донякъде нелепостта и я превръща в моя особеност.
Харпа Heart

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 17:03 от MagniМ

# 2 011
Много съм съгласна с Агента. 💯
Убеждавам се, че тялото с режим на хранене и тренировки е по-лесно да изглежда хубаво, стегнато и младежко. С лицето обаче не е така за съжаление. Тялото може да позволява определен тип дреха, но като се  погледне в лице и се получава недоразумение. И това идва от излъчването. За мен не трябва да се гледа на парче. И преди съм го казвала като се сложи снимка може да се каже подходяща ли е комбинацията или не. Като се сложи снимка без лице дали дрехата стои добре на човек. А когато се сложи снимка с лице вече най-точно може да се види излъчването на човек и дали наистина му отива.

Съгласна съм с горенаписаното, само ще допълня, че тази тема е за забавно споделяне, и че вече сме с изграден стил. Щом някоя от нас е избрала аутфита и го споделила, явно го смята за подходящ за излъчването си. Или взимаш на доверие, без да изпадаш в излишни подробности, или скролваш.
Не ни трябва разрешението но комсомола за да се пуснем по къси гащи на морето, нито е нужно да се харесваме на всички. Темата е за приятни емоции в набития със задачи ден, или аз не съм разбрала? Stuck Out Tongue Winking Eye

От време на време се появяват разни госпожи, и се опитват да вменят, че ни е време за кални бани, за да свикваме с пръстта. Satisfied Бръчки или не- животът е пълен с прекрасни преживявания и хубави емоции, стига човек да има вътрешния свят да ги види. Не всеки има привилегията да доживее до 52. Който има мозък, да мисли малко.

Магни, чудесна си така! Приятна почивка!

Edit: 25 комбинации за жени над 50:
https://www.valemoods.com/2022/09/25-easy-everyday-outfits-for-w … 1677649915023&m=1
Припознах се в много от тях.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 08:44 от Dez

# 2 012
Много симпатичниДез!

# 2 013
В линка от ДеЗ
Добре, НО..
еми всички заснети мацки са по 45-55кг. и по 1,70+ височина

всичко показано по снимките се носи и тук БГ -  от 20;30;40;50;60 год.

нали се сещате, че и височината и килограмите + годините са фактор ?!
пример този сет от 50+ годишна на ръст 160см и на 70+кг. ще е пълна нелепица - парцалива табуретка Wink

Моята любима баба казваше: "Носи си каквото ти харесва, така ще се чувстваш красива и щастлива, а винаги ще има хора които, както и да си облечена, все ще те одумват!

Та аз, си се придържам към нейния съвет.

# 2 014
Dez ме подсети за един “разговор” с дребния (на 18г през ноември) по повод пране.  Преди няколко дни слиза от стаята си и копирайки някакви новини по Нова започва разговора с:
 “Бих искал да заявя, че изпитвам остър недостиг на чисти чорапи. Дали моментът е удобен да пусна официално запитване?”
Разбира се, че е удобен, заявявам аз, но поради ограничени времеви ресурси, то ще бъде разгледано в рамките на три работни дни.
Това определено ще доведе до критична ситуация, така че ще търся алтернативно решение на чорапената криза, ми отговаря.
Решението е ясно, знае как се пуска пералня и кои програми за какво са.
Беше втори клас, когато се преместихме и речникът му на български съответстваше на възрастта. Сега му е забавно да се “лигави” така понякога,.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 12:21 от G&B

# 2 015
Привет от Тоскана, дами!
От обикаляне нямам време да драсна два реда.
Отседнали сме голяма компания в старинна вила с басейн и всеки ден обикаляме околните градчета.
Разкошно място, невероятно красиво...

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 18:18 от silver pearl

# 2 016
В линка от ДеЗ
Добре, НО..
еми всички заснети мацки са по 45-55кг. и по 1,70+ височина

нали се сещате, че и височината и килограмите + годините са фактор ?!
пример този сет от 50+ годишна на ръст 160см и на 70+кг. ще е пълна нелепица - парцалива табуретка Wink

Моята любима баба казваше: "Носи си каквото ти харесва, така ще се чувстваш красива и щастлива, а винаги ще има хора които, както и да си облечена, все ще те одумват!

Та аз, си се придържам към нейния съвет.

Абсолютно се сещаме, и съобразяваме дори. Не съм съгласна с височината. Единствено породата "женоря" (празноглава особа от женски пол)  в България се е опитвала да ми вмени (и съвсем безуспешно Stuck Out Tongue), че на 156см съм загинала.
Нищо подобно, мацка! И снимки съм поствала как изглеждам на 156см и 50кг. (сега имам да свалям 5кг, но вървя добре). Не живея в България от 25 години, и такова преекспониране на значението на ръст/кг не съм видяла ни-къ-де.
Избивайте си комплексите другаде, ако нямате с какво друго да се похвалите, освен с ръст и килограми.

Има живот и на 160см, и на 155.  Дори сега съм мнооого далече от "табуретка". Satisfied За парцалива пък не бих се и сетила дори! Joy
Повредата е в оптиката и обикновената лошотия. Първо пуснахте осакатен цитат на Айрис, после за парцаливи табуретки говорите, кому е нужно това?

Silver Pearl, страхотно да си изкарате! Завид за голямата компания. Как така успявате да си съгласувате графиците, късметлии такива!
G&B, голям шегаджия е сина ти! Успех на новата работа! Пропуснах да те поздравя.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 11:15 от Dez

# 2 017
  • Sofia
Момичета,  красотата не е мерки, теглилки, козметика , дрешки...
Красотата наистина идва отвътре. Доброта, усмивка, любов... са неща, които одухотворяват и правят човек привлекателен. На 20 сме каквито природата ни е създала, след 40 характерът и начинът на живот се отпечатват на лицето и тялото.

# 2 018
Силвър, красив  изглед от верандата! 😍Да си изкараш страхотно. 🤗
Съгласна съм напълно с Карен.
Това за ръста го няма само в България. В Италия имат поговорка “Altezza mezza bellezza”

# 2 019
О, аз много харесвам високи жени (чисто естетически).
Но да си 175/45кг, и да натякваш, че за другите живот няма, и да се скрият под хиджаба, говори за някакъв вътрешен конфликт, който не е моя работа, а и не ме интересува, честно.

# 2 020
Има проучване, че жена, която се движи със самочувствие, усмихва се, изглежда щастлива и успяла, дразни останалите жени.
Това по темата.😀😀😀

На  пътешественичките- незабравимо да е! Децата ви са мн. готини на всички, но не ме учудва, като виждам какви са родителите😍

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 12:10 от ДХ3

# 2 021
  • София
В Италия са мънички, затова имат такава поговорка Wink

Силвър, страхотно да си изкараш в Тоскана!

Аз днес съм тотално несериозна. Показвам най-очевидната част от това. Останалото е кожена пола и мега яките очила на YSL, които отстрелях вчера.
Скрит текст:

# 2 022
Харпа, фен съм!♥♥♥😍😍😍

И на очилата- сега ги видях…Много ми харесват.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 13:36 от ДХ3

# 2 023
Harpa, мънички са в Сардиния и някои са много докачливи на тема ръст. Търпят подигравки за него от континенталните. Обаче си има обяснение върлувало е малария. В един музей за морската сол го обясняваха.

Дай да видим очилата.

# 2 024
  • София
Вървят с коси за боядисване днес + яката пъпка, ама то не може да съм само фея.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 14:38 от Harpalike

Общи условия

Активация на акаунт