СЕДМИ КЛАС - голямото чакане - 19-26 юни

• 84 593
  • 862
  •   1
Отговори
# 600
А при положение че по проверката на работите "ще се работи и събота и неделя", има ли шанс да качат оценките уикенда, според вас? Че всеки коментира днес или понеделник/вторник/сряда.

# 601
  • София
А при положение че по проверката на работите "ще се работи и събота и неделя", има ли шанс да качат оценките уикенда, според вас? Че всеки коментира днес или понеделник/вторник/сряда.
Не, най-най-рано понеделник вечерта, най-вероятно вторник сутринта.
Ако днес наистина свършат с БЕЛ, имат два дни разсекретяване, което ако го направят в събота и неделя, може да има в понеделник резултати. Ако не работят уикенда, най-рано вторник.

# 602
Дъщеря ми в сряда вечерта беше оформена и по БеЛ и биология. Вчера и по последния останал за оформяне предмет - химия. Госпожата е смятала средно аритметично и е изпитвали за повишаване на оценката, ако детето е над .75, моята не я е изпитала съответно. Казала й, че няма как да стане, а имяло много деца за оформяне, а до края на работния ден в четвъртък 22.06 директора иска всички да са оформени. 
Същата директорка беше учител на голямата 2020 под ръководството на старата директорка и я оформи на 29 или 30, съобразявайки се с НВО-то. Изглежда й беше казано да го направи. Тогава разговарях с нея, изненадана от поставената оценка. Каза, че е техническа грешка, но не ми се вярваше. Сега, когато тя е директор, всичко се движи по различен начин. Има много неясноти и пропуски, но посоката според мен е правилна.
Вече пощурях в очакване на тези точки. Съвсем умишлено не влизам в приеммон, защото няма да се спра да рефрешвам Stuck Out Tongue Winking Eye 2020 не беше отдавна и си спомням каква бях тогава Joy
Дъщеря ми е тъжна, защото няма да успее да влезе, където най-много иска. Мъчно ми е за нея. Надявам се да изболее до реденето на гимназии и да успеем да подреди останалите желания по най-добрия начин.

# 603
  • София по рождение
Дами, четохте ли протестното писмо на зпелостниците от 73 училище? Мога да кажа само браво на смелостта и дързостта им, браво на учителката им! Време е и за 7.клас да се разшуми, защото тоя формат РISA тотално по кръстьопишурковски се по българи...

Може ли повече информация или линк, моля!

# 604
# 605
  • София
Чета ви за неоформените деца и не спирам да се чудя какви са тия учители? Сърце нямат ли? Нашите само по физическо не са с годишна оценка още. Две госпожи са плакали, че се разделят с тях. 3 г се привързват към тях и сега не ги тормозят излишно. Имало са предостатъчно време да преценяват кой какво заслужава 😕
Вариант ли е да сте в ужасни класове и покрай сухото да гори и мокрото

# 606
7 предмета нямат срочни и годишни оценки, включително БЕЛ, физика, химия... учителката по БЕЛ вчера беше болна, т.е. понеделник най-рано ще е, история имат само понеделник... Да не се отпускамт децата Simple Smile Нищо, че са прекарали вчера почти целия ден на двора. По биология са оформяни на беседката...

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 10:15 от peneva_a

# 607
Онзи ден говорих с класната, която е по разказвателен и тя съвсем спокойно ми каза, че се чака НВО за оформянето - сякаш е най-естественото нещо - било за ориентир. Нормална училищна практика. /гърмящата иконка/.Така, че и аз не чакам нищо по-рано в Школо... То и няма, нито една до момента.

# 608
KokoJ,
то класът че е кофти, кофти е, но всички паралелки оформят в момента. Другите училища в града си предали учебниците вчера,  а са били неофициално оформени още преди нво-тата. Днес осем души не са присъствали.😏

# 609
Връщане на учебници - следващия четвъртък Simple Smile До последно ще са!

# 610
  • София
В нашето училище все още не са оформени по нищо, само устно им казват оценки. Относно предметите по български всяка година бяха с различен учител, като последната трудно бих  я нарекла учител.
Имам въпрос, ако теоретично детето е прието на първо класиране в училище на МК, а желае да изчака второ класиране на МОН, какво се случва?

# 611
  • София
Някой има ли предчувствие дали тази вечер ще има оценки или по-скоро не?

# 612
Не стига нервите около матури, резултати, класирания ами днес изпращаме децата на екскурзия и нов шок, при рутинна проверка на шофьора се оказва, че е пиян😌И съвсем нормално щеше да си подкара рейса с над 50 деца и учители 🙄Чудя се кой точно да подхвана....какво изчадие трябва да си, няма да оставя нещата така🙏

# 613
И при нас ще е до последно. Днес ще връщат контролни по два предмета и ще  изпитват по математика тези с шарените оценки. Учебници ще връщат в четвъртък. Не са оформени по нито един предмет.

# 614
Не стига нервите около матури, резултати, класирания ами днес изпращаме децата на екскурзия и нов шок, при рутинна проверка на шофьора се оказва, че е пиян😌И съвсем нормално щеше да си подкара рейса с над 50 деца и учители 🙄Чудя се кой точно да подхвана....какво изчадие трябва да си, няма да оставя нещата така🙏
Е това е безобразие. Трябва да приемат закон всеки шофьор на училищен автобус (а защо не и на всички автобуси) да бъде тестван за алкохол и наркотици преди да тръгне на път. Пишете ако трябва и на медиите.

Общи условия

Активация на акаунт