Къде в София - тема 5

• 56 595
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Melmak
burkani.bg имат и физически магазин на цар. Симеон. Можете да им се обадите да питате дали имат налични конкретен модел, който сте харесала.

# 166
  • София
обмислям домашно кино... но ми се ще да видя на живо такова - в София къде има освен след Илиянци?

# 167
Здравейте! Може ли, да ми препоръчате хотел или апартамент за една нощувка около УМБАЛ" Св. Анна"? Благодаря Ви!

# 168
Къде в София (или онлайн) мога да видя настилки за асфалт от този тип? Виждала съм таблицата за умножение и секция за разгряване преди тренировка в двора на училище, вероятно има и доста други теми. Интересува ме асортимент, цени, условия за монтаж.

# 169
Препоръчайте ми тапицер или поне координати на такъв. Или шивач, който да шие калъф от по-плътна дамаска. Без значение в кой квартал на София.

# 170
  • София
Тапицер съм виждала, че има на спирката на трамвай 10 на Джеймс Баучер, Семинарията, в посока центъра. Там са 2 бараки -  тото и до него тапицер. Но как и какво изработва не знам, само от трамвая съм го виждала.

# 171
Здравейте!
Моля да ми препоръчате от къде да си поръчаме за в къщи хубави пици на пещ!

# 172
# 173
# 174
Днес в Столична библиотека регистрират безплатно

# 175
Къде в София (или онлайн) мога да видя настилки за асфалт от този тип? Виждала съм таблицата за умножение и секция за разгряване преди тренировка в двора на училище, вероятно има и доста други теми. Интересува ме асортимент, цени, условия за монтаж.

Видях подобна снимка с костенурка на сайта:https://multiplay.bg/bg/, модерна площадка Х.К.Андерсен в Бургас, изградена от MultiPLAY.

Бургаската детска градина "Х.К. Андерсен" вече има модерна образователна площадка. Върху ударопоглъщаща каучукова настилка бяха разчертани игралните полета в симпатични форми на костенурка, цвете и гъсеничка.
Децата ще се учат как да изхвърлят отпадъци разделно в специални контейнери, докато играят разнообразни игри върху обезопасената повърхност. Благодарение на системата MultiPLAY 1CS игрите ще преминават без наранявания. Настилката е напълно екологична и позволява допълнително да бъдат нарисувани форми и фигури с тебешир, спрямо нуждите на всяко едно занимание.

# 176
Здравейте, къде мога да намеря обикновена черна островърха шапка като на вещица?

# 177
  • София
Здравейте, къде мога да намеря обикновена черна островърха шапка като на вещица?
По левчетата би трябвало да има или Джъмбо.

# 178
Юроланд магазини - там винаги има разни костюми.
Сещам се само за такъв магазин в ХИТ, може и на други места да ги има.

# 179
  • София
В Пепко и КиК също имаше костюми и шапки в петък.
Но не съм разглеждала подробно.

Общи условия

Активация на акаунт