ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 113

• 40 840
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И моя е от Лидл. Освен да пробвам да сменя батерията.

# 91

Важно е да се слага на едно и също място, което да е равно. Аз ползвам една от всичките плочки в кухнята и не дава разлика. Ако сложа на друга плочка обаче разлика има от 2-3 кг

# 92
мили боже, какво тяло по нова…
хубава жена, джулия робъртс си купува дрехи Simple Smile

# 93
Точно от батерията е. Смени я. Ако не се оправи драсни ми, имам хубав кантар, който мери и разни телесни мазнини, процент вода и ала бала, и стои в шкафа.

# 94
Има ли лунуващи днес? НЕква Луна била днес и да не пропусна 😄 фастове ми се получават най добре. Надявам се да изкарам до утре на обяд. А следващия фаст ще пробвам да е сух.

# 95
  • Враца
Аз обърках фазите и вчера лунувах, вместо днес Wink
Ама така е, като вече няколко луни подред се пада в неделя, и така съм си запомнила.

Никакъв резултат при мен. Зациклила съм и 300 нагоре, 300 надолу. Имам още 4 кг до 68, което ми е първата фаза, на която искам да задържа, и по-нататък ще опитвам и под това тегло. Но в момента 68 за ми далече, не мога да сляза трайно под 72 и това е. Май ще ми идва доста по-рано. От два дни съм нервна и имам типичните спазми долу ниско. А е около седмица предварително. Не съм доволна. Хем пия Вечерна иглика за регулиране. Лекарката ми каза, че от стрес съм зачестила циклите, нищо притеснително няма, ама пък ми писна, все съм си в цикъл...Или в ПМС, или в овулация..... подута, нервна, кисела.... какво е това на 22 дни да ми идва!?!

# 96
Има нещо такова за цикъла и стреса май... Случвало ми се е в периоди когато дълго време всичко е на юруш, шегувам се че от много бързане вече и хормоните ми почват да се въртят и те по-бързо. Само наполовина е шега, де. И аз в такива периоди съм била на по 22-23 дни цикъл, то вярно да ти омръзне.

# 97
  • Враца
Скрит текст:
Ами като сложиш прекрасно съчетание на мъж, отсътстващ вече 2 месеца и още 1 предстоящ, две деца, едното от които с матури след 7 клас, а другото- с проблеми и местене на градината... как няма да ми е стресирано?
Лекарката каза, че и нередовният с...с влияе и "разваля" цикъла, ама ако реша да го оправя по тази линия, мъжът едва ли ще прояви разбиране, че съм си лекувала разбърничкания цикъл Wink

# 98
Laughing
кръсти го терапевтична тантра

лунувам/фаствам, много ми е гладно Nature First Quarter Moon With FaceNature Moon Nature Sparkles

# 99
Цял ден пътувахме и такъв дъжд валя, че още съм в стрес. Днес само вечеря - кисело мляко, шопска салата и банан.
Не съм наддала от няколко дена на морето - не знам как е станало. Там се отпуснах, ядох сладоледи, шоколад. Явно са изразходени Simple Smile

# 100
Не лунувам. Имах късна вечеря снощи, не очаквам минус днес.
Плато при мен.

# 101
  • Враца
Има ли лунуващи днес? НЕква Луна била днес и да не пропусна 😄 фастове ми се получават най добре. Надявам се да изкарам до утре на обяд. А следващия фаст ще пробвам да е сух.
Само нещо да вметна, защото чак сега видях второто изречение.
Аз приемам, че "сух фаст" означава, че не се пие и вода, така ли е? Ако е така- помисли си добре. Аз преди 2 седмици направих бъбречна криза заради непиене на вода.
Не съм правила фаст или нещо такова, просто два дни подред имах дълги по 5-6 часа съдебни заседания, така се случиха. И в такива дни почти не консумирам течности, защото няма как да молиш за почивки за тоалетна. А в нормални дни си пия по 2-3 литра вода.
Прибирам се вечерта и да видиш какво е болка. Поизпотих се здраво. Бързо започнах да се оводнявам на равни интервали и след около 3 часа премина, обаче ми светна лампичката.
Сега съм решила- ще си пия вода, пък ак осе наложи- ще искам почивка за ВЦ. И аз съм човек, не стига, че след тия два дни и краката ме боляха после три дни (имам си разширени вени от преди, и като стоя на крак толкова много часове по-добре не ставам).

# 102
Аз без да знам каква луна е изкарах 24 часа. Ама в събота бях на РД и имаше прегрешения. Ще се меря друг път 😎

# 103
И на мен ми е интресесно какво е сух фаст.
Ако има такова нещо като отслабване от обезводняване, някой наистина е много ненаясно с нещата. Simple Smile
Но ако искате да видите 2 кг по малко от обезводняване и една пиянска вечер върши работа.😜

# 104
Привет на всички 🙂
И аз се записвам тук, пък дано има ефект като ви чета. След третото дете и поредното дълго кърмене, нещата излязоха от контрол. Сега съм се намислила вече и ще съм по-сериозна. Като за начало изключих сладкото и почнах чайовете от вчера. Чакам главоболието, винаги идва на втори - трети ден. 😀
Започнах и планкове, пък да видим.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт