Предстои ми лапароскопия - тема 12

• 13 552
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, предстои ми лапароскопия заради уж запушени тръби, но при заключението долу виждам, че лявата не е запушена, но лекараката в Надежда предложи да направим процедурата преди следващо Инвитро.

Вие какво мислите дали това е наистина задължително предвид коментара след цветната снимка?

Ако правите инвитро защо трябва да ви пипат тръбите ? Точно това е инвитрото да ми пррскочат този нормалният процес на забременяване..

# 166
A колко платихте за операцията? На мен ми искат в Надежда 2200 лева като здравно осигурен, което ми се вижда доста скъпичко.

# 167
Аз миналата година платих 1600 в Селена, но мисля че зависи защо ще я правят

# 168
Здравейте,
На мен, както по-горе бях описала ми предстои лапароскопия на двата яйчника по една киста.

Ще я правя в Майчин дом. Планирахме датата през декември месец за януари и тогава избор на екип + консумативи ми бяха казали 1600 лв.
От януари има нов ценоразпис - обади ми се старша сестра да потвърдя датата и ми каза, че вече цената е 1100 евро.

# 169
Здравейте, да в момента и на мен ми казаха 1100€, че е цената в майчин дом в София за лапароскопия с избор на екип.
Дали някой от вас може да даде мнение за проф. Костов там?
И като цяло за отстраняване на киста на яйчника в тази болница.

# 170
Здравейте, да в момента и на мен ми казаха 1100€, че е цената в майчин дом в София за лапароскопия с избор на екип.

Здравейте мен вчера ме изписаха от болницата.
Операцията ми беше на 16-ти от д-р Радко Тоцев от който съм изключително доволна.
Заедно с мен имаше две жени ,които професор Костов беше оперирал от киста обаче за целия ни престой там от четири дни той въобще не се появи до тях и не поддържаше никаква връзка с тях. В петък сме за сваляне на конци моят лекар ми каза да му се обадя в четвъртък за да се разберем кога да отида да ми ги свали, доколкото неговите пациентки са насочени директно на шестия етаж в манипулационната сестрата да им ги махне.
Аз с моя лекар поддържах връзка постоянно доколкото при тях липсваше такава.
Цената на пакет 2 ,който е за тази операция е 1110 евро + такса за ден престой 1 лв.

Горещо препоръчвам моят лекар, но Вие си знаете ,може да изчакате и други мнения.

# 171

Здравейте мен вчера ме изписаха от болницата.
Операцията ми беше на 16-ти от д-р Радко Тоцев от който съм изключително доволна.
Заедно с мен имаше две жени ,които професор Костов беше оперирал от киста обаче за целия ни престой там от четири дни той въобще не се появи до тях и не поддържаше никаква връзка с тях. В петък сме за сваляне на конци моят лекар ми каза да му се обадя в четвъртък за да се разберем кога да отида да ми ги свали, доколкото неговите пациентки са насочени директно на шестия етаж в манипулационната сестрата да им ги махне.
Аз с моя лекар поддържах връзка постоянно доколкото при тях липсваше такава.
Цената на пакет 2 ,който е за тази операция е 1110 евро + такса за ден престой 1 лв.

Горещо препоръчвам моят лекар, но Вие си знаете ,може да изчакате и други мнения.
Много ви благодаря за бързия и изчерпателен отговор, наистина ми е полезен!
А дали можете да ми кажете и като условия на престоя ви в болницата как стоят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт