Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от болницата, свързани с раждането и грижите за бебето?
Кои са препоръчителните гинеколози и акушерки във Варна и Пловдив?
Какви са причините за пренаталните тестове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от болницата, свързани с раждането и грижите за бебето?
Форумът предоставя различни мнения за болницата, като се фокусира върху аспекти като разделението между родилните зали и отделенията за сестри и неонаталози, опит с водно раждане, избор на лекари и опит с кърменето. Освен това са споделени лични преживявания от раждането и грижите за бебето след него.
-
Кои са препоръчителните гинеколози и акушерки във Варна и Пловдив?
-
Какви са причините за пренаталните тестове?
-
Какви са препоръките за превантивни мерки по време на бременност в горещи дни?
-
Как се приема прогестеронът?
3 дена нямах възможност да вляза във форума и не мога да ви насмогна с четенето! Много се радвам, че темата е толкова активна вече 

разбирам те напълно, аз в такива ситуации съм супер лабилна, дори и преди да забременея, сега съвсем. Ограничила съм всичко на място, правя на макс нещата онлайн. Epay/easypay имат онлайн платформа, горе-долу добре работи. Безплатен електронен подпис имам от Евротръст и в комбинация с egov.bg се получават много лесно някои неща (не всички). Не знам за какъв фиш точно става въпрос, КАТ имат онлайн система за плащане, кога работи, кога не… ама ги чакам и толкова. А ако е за паркиране в София, също има (pay.sofiatraffic.bg). За други градове не знам, но за Варна си платих през egov, можело и през ипей. И всякакви други неща онлайн, вкл застраховки и данъци и каквото друго може. Просто спестява време и нерви, разбира се след първоначалните фрустрации докато се оправят акаунтите и им свикнеш на идиотските сайтове. Но си струва, особено пък по опашки с деца хич не си го представям, живот и здраве. Дори си сложих и на еЗдраве приложението, не че е супер полезно, но поне се виждат направленията. А и нали сума ти измами правят с фиктивни операции, ако има нещо, евентуално ще го хвана. Не че ще знам какво да го правя после де