Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 47 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
А махна ли се в последствие? Може да е бил софтуерен проблем.
Ако стои е физическа повреда - натиск или намокряне, не токов удар.

# 241
Сякаш изтънява и избледнява белия кант. Иначе не е имало никой около него тези дни - просто включен в мрежата.

# 242
Извинявам се ако въпроса ми не е за тук, не намерих друга подходяща тема.
Телефона ми, Самнусг А32, стоеше на масата с изключен звук и изведнъж започна за пищи, а на екрана се появи нещо като изскачащ прозорец и пишеше нещо от сорта wireless alert test. Звучеше наистина като някаква сирена за аварийни ситуации. Имаше само опция ок, но не я натиснах, а угасих екрана и спря. Остана нотификацията.
Някой запознат ли е какво е това нещо, съществува ли и каква е целта му, тъй като не намерих много инфо в нета. Не съм отваряла сайта и уточнявам, че съм супер предпазлива с всякакви изскачащи прозорци и нотификации и абонаменти за сайтове, винаги го блокирам ако изскочи нещо.

# 243
Спокойно, това е уведомяване на национално ниво - доста хора го получихме. Тестват системата.

# 244
  • София
Тестване на системата е.

# 245
Каква е тази система и за какво ще се използва, след като "премине" тестовете?

# 246
Известява за природни катаклизми. Може евентуално и Амбър да добавят, но май сега никой не знае с точност - все пак е в тест период.

# 247
В сайта дори е дадено същото съобщение. Пише, че този тест е само за Vivacom.
https://bg-alert.bg/#/alerts/155/alert

# 248
На мен ми прилича на фишинг, и прозорчето изскачащото, и сайта.

# 249
  • Euskal Herria
Не, стрес тест било. Реалният тест ще е на 22 ноември. Мамма даже е пуснала нарочна тема за това.

# 250
Да, да..разбрах.
Казвам че не бих му и обърнала внимание, и да не беше измама, защото ми е писнало от измами, писане на жалби и разправии за да си взема обратно парите.

По бнт тъкмо го говорят това.

# 251
  • BG-DE
Днес ми възникна проблем с известие, което ми дойде от електронното банкиране и не успях да потвърдя плащането, защото на екрана ми има някаква лента която попада върху бутона който трябва да се натисне. Има ли начин да я махна, дори като мина на жестове тя пак си седи. Апаратът е Xiaomi redmi note 10 pro 🤔 Става въпрос за тъмния кант най-отдолу

# 252
  • в сърцата на децата <3
Днес ми възникна проблем с известие, което ми дойде от електронното банкиране и не успях да потвърдя плащането, защото на екрана ми има някаква лента която попада върху бутона който трябва да се натисне. Има ли начин да я махна, дори като мина на жестове тя пак си седи. Апаратът е Xiaomi redmi note 10 pro 🤔 Става въпрос за тъмния кант най-отдолу

Вариант е да видиш в настройките на темите дали при друга тема няма да са активни само бутоните и няма да има лента, която да пречи

# 253
Някой има ли 128 gb microsd карта, бавна ли е?
Зависи. За едно нещо стават, за други може и да е бавно, зависи от предназначението, по което се ползват. Дай малко повече информация: каква е картата (модел, марка), за какво се ползва и т.н.
Искам да я ползвам за съхранение на снимки от таблет и смартфон. Една от тези или някоя друга

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:03 от Selt

# 254
Съхранението на снимки ще е ок без оглед на скоростта. Всяка ще свърши работа. От друга страна този тип памет не е най-удачен ако е единственото място на която ги съхранявате. Не са винаги особено трайни/устойчиви картите.

Общи условия

Активация на акаунт