Милано и северна Италия - тема 16

• 52 268
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви!
Ако е около 20 евро си е съвсем прилична цена. Трябва да договоря обаче по-голяма кола, защото семейството ни е от 5 члена.

# 331

България Еър ще лети директно до Милано Малпенса, билетите са в продажба.
Аз разцъках няколко дати, все с прекачване ми дава полетите, но нещо не виждам къде.

# 332
  • София
Примерно :

Не намирам начин как се филтрират само директни полети.

# 333
Ами това е супер новина, с България ер сме летели много отдавна, ще им поразгледам условията.

# 334
  • София
...

На тези не им врявам и "Добър ден" като кажат.
Те и полети до Линате обявяваха две години и два пъти ми връщат парите със зор.

# 335
...

Ха ха, бързо ни уби радостта. Те и цените им едни…

# 336
  • София
Скрит текст:
...

Ха ха, бързо ни уби радостта. Те и цените им едни…
Цените на мен не ми пречеха, но несигурността и купуването на други билети в последния момент за друга компания са доста нерадостни факти.
Все пак ще се радвам да ме опровергаят. Simple Smile

# 337
  • Гражданин на света
Здравейте!
Искам да помоля за съвет за придвижване от апартамент в Бергамо до летището. Полетът ни е рано сутринта в 6,40 на 03.01.24 и се опитвам да разбера какъв подходящ транспорт да избера. Пътуваме 5 човека семейно, аз, съпруга ми и трите ни деца/2 пълнолетни деца и дете на 8 години/ . Чудя се колко би излязло като сума такси, защото няма много възможности за градски транспорт призори. Букнала съм 2 апартамента като отдалечения на 10 км от летището е по-хубав и в града, другият е на 2,5 км от летището/почти пешеходно разстояние/, но отново няма близо спирка на градски транспорт в този час, а 25 минути пеша ми се вижда много. Доста рових за разписания, разбрах , че автобус №1 се движи до летището, но явно в нощните часове пропуска някои спирки и спирката, която я дава в близост до апартамента в града не я дава като възможност в 4-5 сутринта. Ще съм благодарна на всякакви съвети от вече пътувалите.

Здравейте, преди малко повече от месец и ние бяхме доста притеснени по повод придвижването от Бергамо до летището, още повече че бях объркала апартамента и бях запазила много далече от центъра, до някаква си втора гара а аз си мислех че е до основната, както и да е. Полета ни беше рано сутирнта в 6.40 също като вашия бяхме 6 човека и таксито ни излизаше много скъпо /поне това което открихме в нета/. Решихме да рискуваме и седнахме рано сутринта на спирката да чакаме 5В /това минаваше в покрайнините където бяхме : )/. Ами какво да ви кажа рейса си мина по разписание, стигнахме на порта нова, а там чакаше автобус 1 който ни заведе на летището и всичко беше точно. Смело мога да кажа, че транспорта им е доста уреден. Преценете сами.

# 338
  • Milano
Такси, да.
Автобусният билет до летището вече е 3 евро - доколкото се ориентирам са го изкарали от градска зона в извънградска и оттам идва.

Летището не е в Бергамо-град, а в Орио ал Серио (провинция на Бергамо).
Винаги е било в зона 3 или C.

Увеличили са цените на билетите и картите просто.

# 339
  • Бургас
Здравейте! Днес сгреших и купих билети за Тайната вечеря за 03.02. вместо за 2.03. Имате ли някаква представа дали мога да ги преотстъпя на някой да ги ползва, защото са поименни?

# 340
Здравейте! Днес сгреших и купих билети за Тайната вечеря за 03.02. вместо за 2.03. Имате ли някаква представа дали мога да ги преотстъпя на някой да ги ползва, защото са поименни?
Никой не търси имена на входа.

# 341
  • Milano
Малко Коледна атмосфера:

Le tette delle monache ("гърдите на монахините") - сладкиш от Пулия:

Ягоди, покрити с шоколад:

Потвърждавам, че не се дава бира и вино в порцеланови чаши, просто няма наливно/а на базара до Дуомо.

Напомням, че на Коледа градският транспорт върви до 19.30ч-20ч.

# 342
Здравейте, пътешественици. На някого предстои ли му да лети до Бергамо в следващите дни?

# 343
Аз, януари.

# 344
Здравейте, пътешественици. На някого предстои ли му да лети до Бергамо в следващите дни?
Да утре сутрин летим.
А метрото и то ли ще работи до 20:00 на 25.12 ?

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:59 от FBID1506263358

Общи условия

Активация на акаунт