Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 20

• 57 390
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Бъзикат се, че снощният епизод бил по-добър от всички излъчени досега.
Тези видеоклипове ми дойдоха в повече. Особено днешните. Като някакви воайори.

# 151
Цената да си популярен..

Сега прочетох, както предположих, че Мерт Я не е бил приятел на Мерт. Всъщност се познавали покрай приятелството с Афра. От друга страна обаче Мерт Я бил приятел с Фуркан Андъч, но не му пречило да бъде с бившата му - Дилан 😂😂😂
И сега кой е крадеца на бившо гадже на приятел ?

https://twitter.com/serrapamela/status/1672632947336200192?t=QFS … qjPOTiR6_BoA&s=19

Някой много обича да цунка бузки😂😂😂

Бащата на Мерт явно внуче чака вече 😂

Лайкнал тази снимка😂

https://twitter.com/yamur90630055/status/1672613381876883458?t=r … TdVh8emPuEqg&s=19
Тоя Билял и той е изкукуригал😂😂😂😂😂😂😂

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 20:22 от Hurricane~

# 152
Изчетох ви най-накрая.
За кой ли път се убеждавам , че злобата и завистта нямат почивен ден !

Какво са се хванали за външния вид на Мерт ! Няма ли за какво друго да говорят ? Просто им завиждат и на двамата - успешни ,актуални , звездите на сезона и отгоре на всичкото и щастливи заедно. Как да преглътнат това.
Затова толкова ги дъвчат. Много от тези "откриватели" няма да достигнат и половината от успехите им.
Откога нормалните мъже/журналисти/ говорят за корема на един мъж , а не за ц.....те и дупето на една красива жена ? Тук май е мястото за въпроса за гея !  Има такива , но кои са те ?
Добре правят Мерт и Афра , че не се впускат в обяснения - такива няма ! Няма логика в любовта! Просто се случва.
Кой с кого и защо е бил и се разделил е минало и трябва да си остане там - в миналото.Бъдещето е пред тях.
Само от тях зависи как ще продължат - заедно  или отделно  и докога. Дори и да е кратко , важното е че изобщо се е случило.
Да се обичат и да се радват един на друг - животът е обидно кратък !

https://www.pinterest.com/pin/360006563981957758/

# 153
Ох, още се смея с тоя кукундел Билял😂😂😂😂😂

Не знам какво шкембе има Мерт, но като го видя на снимка и се усмихвам😂 голямо сладурче е😂

# 154
Вярно кукундел , ама как излязоха истина , неговите привидения Joy

Колко пъти ги гледах тези едни и същи клипчета днес , еми толкова са мили Heart
Мерт не го харесвам в скелетния му период с дълга коса  , ама  период на разтеж Grinning
 Според мен се натрупа стрес и Мерт  напълня , та той изнесе последните 10 серии А  Афра ще се счупи И нейното не е много Ок Та тя е сигурно 45 кг милата с мокри дрехи  Ще се осиферят още малко и ще си  дойде всичко по местата Ще мине и тази простотия дето се лее

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 20:51 от KrasiAnna

# 155
  • Дъблин
Определено Мерт с брада и къса коса, но не кльощав е суперррр атрактивен. Наистина никога няма да ми дреме за коремчето или без него. И това, Афра е плътно до него, и го обича такъв какъвто е многоооо показателно, че те наистина са супер влюбени и си се подкрепят. Щом и бащата се е вкючил, снахата е одобрена.

За Афра, да аз мисля, че е врем да се поглези малко. Многооооо е слаба. Красива е! Спор няма, нооооо когато почна сериашчето беше супер атрактивна! Апоред мен де!!!

И много ми липсва Рибарчето. Многоооооо

# 156
# 157
Защото Фуркан ми е един от любимците, ще кажа, че той и Мерт Я не му е бил приятел...реално Афра му е приятелка , а от там и Мерт Я. Почти няма пост на Фуркан или Афра не харесани от другия.
Та сетих се и за едно стори на Фуркан от миналата година. ( тъй като той е в необявена връзка с Айбюке Пусат от 4 години) Седнал лятото загледан в морето и отгоре в облаче написано Айбюке...сякаш мисли за нея 😆...крфи ме как сам се бъзика с темата и всички писари.
Та и Афра и Мерт, да са живи и здрави да си се радват на живота. Не са длтжни да се обясняеат...Дори ако имаш психиката да се подиграеш на тези " журналисти" още по- добре.
Цената да си популярен..

Сега прочетох, както предположих, че Мерт Я не е бил приятел на Мерт. Всъщност се познавали покрай приятелството с Афра. От друга страна обаче Мерт Я бил приятел с Фуркан Андъч, но не му пречило да бъде с бившата му - Дилан 😂😂😂
И сега кой е крадеца на бившо гадже на приятел ?

https://twitter.com/serrapamela/status/1672632947336200192?t=QFS … qjPOTiR6_BoA&s=19

Някой много обича да цунка бузки😂😂😂

Бащата на Мерт явно внуче чака вече 😂

Лайкнал тази снимка😂

https://twitter.com/yamur90630055/status/1672613381876883458?t=r … TdVh8emPuEqg&s=19
Тоя Билял и той е изкукуригал😂😂😂😂😂😂😂

# 158
Много хубави снимки на Афра❤️

# 159
Много хубаво видео под надслов - очите никога не лъжат

https://twitter.com/urfavecinnabon/status/1672682371810721793?t= … bYuSSNxJ0tbQ&s=19

# 160
Да, да и аз видях, че Абдулджелил амджа се е зарадвал явно на хубавия колаж и сигурно си е пожелал едно такова 👶. 😉🤭 Той е началникът на АфРам фен клуба.😅 От колко месеци все подкрепя феновете, които си пожелаваха Мерт и Афра да са заедно, харесваше им коментарите, на някои даже им отговаряше "дай боже да се случи един ден"... 😂

# 161
  • Дъблин

Уникалнооооо!!! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

От Афрам, немога да се концентрирам, да си събера багажа, след 3 часа трябва да летя, немога и една дреха да сложа. Направо съм хипнотизирана.
Но аз и за Сейфер немога да спра да мисля!! Все пак те са ми в сърцето! Тяхната история винаги ще я помня!! Толкова близка и толкова     разтърстваща!

# 162
С тези 36 малки целувки, да не би да дойде АфРам бейби за втори сезон, заедно с екранното (Сейферово) Joy

# 163
От Афрам, немога да се концентрирам, да си събера багажа, след 3 часа трябва да летя, немога и една дреха да сложа. Направо съм хипнотизирана.
Но аз и за Сейфер немога да спра да мисля!! Все пак те са ми в сърцето! Тяхната история винаги ще я помня!! Толкова близка и толкова     разтърстваща!

Ха , ха , аз  бях на летището в Барселона в петък Не помня коя серия  ,  май месец беше  Полетът закъсня с 5 часа и гледам ,  та се нося  JoyJoy

bellie_ellie  вярно ли е наистина , че бащата на Мерт харесва постовете на Афра
Не ми се получава нещо проверката Kissing Heart

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 23:29 от KrasiAnna

# 164
Аз вчера гледах Ферит и Сейран от Али Експрес 😂😂😂 Онзи сериал Kendi Dusen Aglamaz. Забавен е😂

Да не е спам..
Не знаех, че бащата е такъв фен😂

Общи условия

Активация на акаунт