Отговори
# 435
Сега е редно Нарциса да следва плана, измислен от съфорумките 😃
Е тя нали каза че заедно с младежа четяли, значи или си водят записки да следват занапред, или маркират квадратчета във форумно бинго, ако сме познали нещо Satisfied

# 436
  • Paris, France
Скрит текст:
Доколкото помня от предишни постове на Нарци, тя искаше брак, обща ипотека и тогава общо дете. Нищо невероятно или прекалено.
Не иска да мръдне от София. Не би отишла да живее във Варна, Пловдив и даже Лондон или Париж. Това изискване автоматично изхвърля от класацията 2/3 от младите българи. Не би приютила мъж от друг град (или село 🥳). Не би живяла у родители на мъжа (заедно с тях). Не иска мъж над 38г, примерно, но тя самата е преполовила 30те и става трудно. Не приема деца от предишна връзка и даже наличие на дете, което няма да идва у тях. Поне 1/4  от българите на възрастта и имат дете. Харесва светли мъже от скандинавски тип, а България не гъмжи от такива. Ръстът и е манекенски и равен на този на средностатистическия мъж в БеГе-то. По този показател половината мъже не стават. Иска да вземат ипотека, но малко мъже биха се навили на обща ипотека ако имат собствено жилище, а тези дето нямат жилище или ипотека на тази възраст са си убитаци отвсякъде.
Я пак Sunglasses

Добре, хайде пак, като в първи клас. ..... Долният пост изрежда качествата, които мъжът трябва да има за да се заинтересува Нарцис от него и да обмисли сериозна връзка. Горният пост обяснява какво е нужно за да се навие Нарциса да роди дете, когато вече има сериозен партньор. Няма противоречие в динамиката влюбване-опознаване-живот заедно-молове-Хепи-Мавриций-Малдивите- пръстен змия от Cartier-Луната-бебе.

В друг пост ме обвини в тролене с долния пост. Тролене е слагане на информация с цел предизвикване на брожения, скандал. Аз синтезирах изискванията на Нарциса. Някой попита, а тя е заета с 🐈, молове, ресторанти и реших да и освободя време за романтика и ги изредих. Тя оттогава влезе и писа и не оспори нищо от това, което аз написах, което приемам за съгласие. Трябва и мене да черпят, че си трих пръстите, ха ха.

Пак повтарям и потретвам, че в изискванията на Нарци няма нищо особено или прекалено 🤩. Всичко изисквано е съпоставимо с предлаганото и в хармония със съвременния начин на живот.

# 437
Не драматизирам, но е жалко, че в днешно време все по-рядко се срещат дългосрочните отношения. Семейства се създават, семейства се разбиват. И защо? Основно защото всеки мисли за собствения си г*з и не е склонен на компромиси. За мен това е жалко, да.

Винаги е тъжно, когато една любов умира. Особено ако е едностранно. Но е чудесно, веднъж умряла, да можеш да ù погребеш трупа. А не да се чудиш как да живееш с него. Единственото важно е при условие, че има деца в картинката - как ще се разделите. Това са нещата от живота, не виждам защо да се драматизират допълнително.

# 438
  • Paris, France
За мене не е жалко, че една любов е умряла или се е изпарила. Истинската любов не умира. Няма вечна връзка. Не ме е страх да живея и да обичам. Колкото толкова.

# 439
  • France
Дългосрочни отношения не означава щастливи и хармонични отношения. Което въобще не значи, че хората умират нещастни и сами.

# 440
Уф, като чета Невена, много мислене, много претенции, много изисквания, много сметки, много мъже, и нито един не отговаря на изискванията. ..
Сетих се за един доктор, на едни профилактични прегледи, колежката преди мен(вратата на кабинета беше тънка и всичко се чуваше), взе да се обяснява, че мислели с мъжа си за бебе, ама първо искали да се уверят, че са напълно здрави, та доктора й каза :
- Мойто момиче, ако и нашите родители са мислили толкоз много като теб, нас нямаше да ни има.
Е, колежката много скоро пръкна две, едно след друго.
Ама те имаха брак поне две години преди това, а и тя беше около 30 тогава.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 22:38 от Прекрасная Василиса

# 441
Баси хората, за вас няма ли неделя бе? Няма да чета 15 страници, кво стана сега жениха откупи ли се с апартамент, пръстен от 30 к и 2 пъти годишно до Мавриций, или измислихте друга схема?

# 442
Аз също не я разбирам тая схема. Ако са щастливи няма нужда от тънки сметки, да слага картите на масата и директно да пита кога смятат да се сгодяват.

# 443
  • Paris, France
Аз също не я разбирам тая схема. Ако са щастливи няма нужда от тънки сметки, да слага картите на масата и директно да пита кога смятат да се сгодяват.

Бракът е традиционна институция,  в която мъжът предлага, а жената разполага. Под достойнството ми е да си прося годежи и бракове. Обяснявала съм в миналото, че няма да родя без брак, но да питам кога е годежа не мога.

Нарци може да обясни, че е романтична натура със семейна насоченост и желае нещата да станат по тертип. Той ще си каже какво мисли.

Връзката им е много нова, а Нарци е много влюбена 🌞❤, за което много се радвам, защото не и се беше случвало отдавна, ако изобщо 🐸. Като сме силно влюбени ни е страх да не изгубим любовта и сме внимателни какво искаме и питаме. Ако съм мъж и на четвъртия месец ми покажат Cartier-то с диамантите и роклята Ели Сааб, сигурно ще избягам с писъци.

# 444
  • София
Абе аз не разбрах от колко време са заедно. Пак ме удари прозрението, че си трябва поне година да се опознаят. Да премине първоначалната любовна еуфория, да се видите кой какъв е.

# 445
Сега е редно Нарциса да следва плана, измислен от съфорумките 😃
И плана е "Влакова катастрофа на забавен кадър".

# 446
На мен Нарци изобщо не ми звучи като лудо влюбена, ама щом Невена е решила да й адвокатства...
Аз видях само много тънки сметки как да вържем ергена, а ако не успеем, как да не се минем.
Де да знам, може пък и лично да се познават с Нарци, и тя да е с визия на топ модел, та от там да идват и претенциите й за пръстен за 30К евро.
Щото не съм останала с впечатление за благ характер и финансови възможности от нейна страна,  а за бившите й само лоши работи съм чела.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:07 от Прекрасная Василиса

# 447
Била съм залъгвана с пръстен, който не беше годежен. Усещането хич не беше приятно (писах го в първия ми коментар, който не ми е ясно защо беше изтрит).
Лично аз бих предпочела годеж без пръстен и скоростен брак, отколкото игри с вечни годежи (5-10 години, познавам няколко такива - едните се ожениха, другите се разделиха).

# 448
С най добри чувства - когато заговори за деца, кажи направо - аз съм старомодна, деца без брак не раждам, пък ако трябва, етапа с пръстена го прескочете... Т. е., ако той има намерение за брак де.

# 449
Той и да няма намерение, не пречи жената да си каже разбиранията за сериозна връзка и семейство. Такива неща трябва да се изясняват максимално, да няма недоизказани неща и след това - той\тя трябваше да се сети, че аз...
Успех на Нарциса и мъж Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:18 от EmmaT

Общи условия

Активация на акаунт