Отговори
# 255
  • София
Ама нали уж еманципации ала бала... Thinking така че вече ние мъжете ще приказваме, а за жените ще съдим по делата им Sunglasses
Винаги по дела, думите са…. думи.
Ам, ти като мъж, давал ли си пръстен? 🤓

# 256
Аз дадох сърце и душа. Много повече от пръстен.

# 257
  • София
Не съм усетила Rolling Eyes

# 258
  • Столичанин ама не в повече :D
Ама нали уж еманципации ала бала... Thinking така че вече ние мъжете ще приказваме, а за жените ще съдим по делата им Sunglasses
Не, ама съм давал обеци на една омъжена и няколко години по-късно вече разведена искаше да се омъжва за мен Sweat Smile ама тогава положението беше https://youtu.be/a1ZjclTcZyM?t=64 Joy

# 259
Не съм усетила Rolling Eyes
Остана една порция дробчета. Ако искаш...

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 04:15 от Абуто

# 260
  • София
С лук ли?

# 261
  • Paris, France
Наистина ли Гърция ти е като български мол? В Гърция има и развалини, и музеи, и ресторанти, дискотеки, планини, море, топли, студени извори, църкви, манастири, театри, опери, сладкарници.

Да, ама 90% от българите ходят там на море, не за нещо друго. Сравнението беше като тип "лукс", почивка в Гърция и Турция е на едно ниво с ходене до мола. Да, прогрес е в сравнение с ходенето на село, ама е далеч от пръстен за 60+ хиляди лева и Мавриций, поне за нашите ширини

За мене български мол и море на Родос, примерно или Крит есента изобщо не е едно и също. Мавриций е далеч, да. Само мисълта да прекарам 15 часа затворена в самолета ме изпълва с тих ужас и това за да плувам сред отровни риби, да хващам денге и шикунгуня и да гледам грозни, ниски индийци с цапнати глави и крака като клечки. Не знам дали има директен полет от България даже. С прекачване ще са 24-36 часа по летища и самолети, в което лукс не виждам. Турция и Гърция, че и България верно са си лукс спрямо Мавриций, Коморите и Мадагаскар. Гръцките села са много красиви и подредени. Като искат екзотика, Агадир и Маракеш са на 2-3 часа път и поне хотелите са екстра. Има и мръсотийка ако много ги влече.

Да си иска пръстена! Поне няма да и отичат краката в самолета.

# 262
Маракеш си е цигания, речеш ли да си подадеш носа навън от хотела ...

# 263
  • Paris, France
Маракеш си е цигания, речеш ли да си подадеш носа навън от хотела ...

Ми нали това казвам и аз. За какво да се влачат до Мавриций за една цигания?

# 264
  • Наблизо
Честно казано всякакви такива ваканциики не си струват ако алтернативата е да няма брак и човекът да може да ме изгони когато му дойде идеята.
Ако ще искаме нещо така-бих искала апартамент в ситуацията на Гал и влог с месечно зареждане.

# 265
Последното на мен ми звучи като проституция.

# 266
На мен колко неща от форума ми звучат като проституция, ще ме баннат за лични нападки, ако започна да ги изброявам. Иначе са уж в брак или почти в брак.

# 267
  • София
То па с брак все едно не могат те изгонят, ако има от къде и как да те изгонят.

# 268
Жените можели без мъже...
Ама ваканцията сий ваканция.
Вибраторите не знаят къде е Мавриций.

# 269
  • София
Жените можели без мъже...
Ама ваканцията сий ваканция.
Вибраторите не знаят къде е Мавриций.
Ти фиУми с куфари, летища и находки не си ли гледал?
Пътуват навсякъде и по всяко време.
Не му плащаш билет, багаж, настаняване.

Общи условия

Активация на акаунт