Отговори
# 450
  • София
Сещам се за една показателна история - мацката организира невероятна сватба, по западен тертип, майка ѝ има сватбена агенция и се раздадоха на макс, дето се вика. 10 дни след сватбата питах снаха ми, която беше шаферка, дали младите са тръгнали за медения месец. Те се били разделили. А бяха заедно към 10тина години преди това.

# 451
Е кое толкова й е показателното на тоя история, не разбрах. Случки всякакви.

# 452
Сещам се за една показателна история - мацката организира невероятна сватба, по западен тертип, майка ѝ има сватбена агенция и се раздадоха на макс, дето се вика. 10 дни след сватбата питах снаха ми, която беше шаферка, дали младите са тръгнали за медения месец. Те се били разделили. А бяха заедно към 10тина години преди това.
Забелязали са разликата между туризма и емиграцията Satisfied

# 453
  • София
Е кое толкова й е показателното на тоя история, не разбрах. Случки всякакви.
Еми за 10 години не са успели да се разберат. Защо им трябваше да харчат десетки хиляди за организация, пръстени и т.н. Никакви пари нямат значение, ако двамата не си пасват. Според теб нормално ли е 10 години да си с някой и след сватбата да се разделите?

# 454
Сватбата е била катализатор. Явно момъкът е търсил нещо по добро, но не успял да устои на напъните за холивудска сватба.

# 455
  • София
Точно обратното. Мацката си взе апартамента и скъпия пръстен и го заряза. Ся не знам какви точно бяха условията за апартамента, но знам, че имаше имот намесен.

# 456
Явно друга е била причината и за сватбата, и за раздялата, не да му вземе апартамента и пръстена. На Нарци случаят е друг.
Или пак вечния припев на "съжителките", които имат деца, ма нямат брак - дай да не се женим, че може да се разведем.
Имаше една дъъълга такава тема.
Ми сори, едно е само да съжителстваш с някого, друго е да му родиш деца и да живеете заедно. Как пък не бих се ангажирала за цял живот с някой, дето един подпис не иска да сложи заради мен. Да не му открадна семейното имение и замък, акциите от корпорациите, къщата в Кан и шатото в Швейцария.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 10:12 от Прекрасная Василиса

# 457
  • Столичанин ама не в повече :D
Скрит текст:
Доколкото помня от предишни постове на Нарци, тя искаше брак, обща ипотека и тогава общо дете. Нищо невероятно или прекалено.
Не иска да мръдне от София. Не би отишла да живее във Варна, Пловдив и даже Лондон или Париж. Това изискване автоматично изхвърля от класацията 2/3 от младите българи. Не би приютила мъж от друг град (или село 🥳). Не би живяла у родители на мъжа (заедно с тях). Не иска мъж над 38г, примерно, но тя самата е преполовила 30те и става трудно. Не приема деца от предишна връзка и даже наличие на дете, което няма да идва у тях. Поне 1/4  от българите на възрастта и имат дете. Харесва светли мъже от скандинавски тип, а България не гъмжи от такива. Ръстът и е манекенски и равен на този на средностатистическия мъж в БеГе-то. По този показател половината мъже не стават. Иска да вземат ипотека, но малко мъже биха се навили на обща ипотека ако имат собствено жилище, а тези дето нямат жилище или ипотека на тази възраст са си убитаци отвсякъде.
Я пак Sunglasses

Добре, хайде пак, като в първи клас. ..... Долният пост изрежда качествата, които мъжът трябва да има за да се заинтересува Нарцис от него и да обмисли сериозна връзка. Горният пост обяснява какво е нужно за да се навие Нарциса да роди дете, когато вече има сериозен партньор. Няма противоречие в динамиката влюбване-опознаване-живот заедно-молове-Хепи-Мавриций-Малдивите- пръстен змия от Cartier-Луната-бебе.

В друг пост ме обвини в тролене с долния пост. Тролене е слагане на информация с цел предизвикване на брожения, скандал. Аз синтезирах изискванията на Нарциса. Някой попита, а тя е заета с 🐈, молове, ресторанти и реших да и освободя време за романтика и ги изредих. Тя оттогава влезе и писа и не оспори нищо от това, което аз написах, което приемам за съгласие. Трябва и мене да черпят, че си трих пръстите, ха ха.

Пак повтарям и потретвам, че в изискванията на Нарци няма нищо особено или прекалено 🤩. Всичко изисквано е съпоставимо с предлаганото и в хармония със съвременния начин на живот.
Разбира се, че тролиш и ако в изискванията и няма нищо особено или прекалено защо на тея години е сама без семейство и деца? Simple Smile

# 458
  • София
Ти кат нямаш претенции, къде са твоите?
Хем си ѝ батко.

# 459
Тоя най-тежко ще преживее връзката на Нарциса.

# 460
Абе то няма нищо особено в изискванията й, ма ако и тя предлагаше кой знае какво. Пак казвам, може и да има визия на супермодел, това няма как да знаем, ма друго май не. Това, че знае няколко езика и е висока , не я прави автоматично приятна за съжителство.
Според мен лично, май прекалените й претенции са причината на 35+ да е още сама. Иначе сама казва, че предложения  е имала, ма може да е решила да поспи стотина години, докато дойде подходящия херцог или виконт...

# 461
не е сама и има голям шанс да си е намерила човека за нея, тоест чакането да си е струвало...
хайде сега всички завиждачи да се успокоят...

# 462
  • София
Усещам как една особена порода мъже във форума почват да се дразнят как и защо една мъжемразка ( по техните стандарти) си е намерила мъж. Ми как. Има си жената критерии и си ги следва. Дочака принца. Айде сега и да го задържи и после вече другото.

# 463
ако в изискванията и няма нищо особено или прекалено защо на тея години е сама без семейство и деца? Simple Smile 
Колкото и да са ти обикновени критериите за търсене все пак трябва и да се предлага нещо дето все пак става за консумация, това последното май го вземаш за даденост, а не е  🤨

# 464
Що да се дразнят, аз се радвам за нея, че тази и неудовлетвореност се усеща, та някой път чак се не трае. Вече друг е въпросът с тези безумни изисквания там пръстени, почивки и квото още искаше до колко ще го задържи, но пък не съм забелязал да е глупава и може да си ги приказва само пред нас

Общи условия

Активация на акаунт