Как тренирам -27

• 45 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Какво е мнението на треньора ти за липсата на мускулна треска?
Доволен е и каза, че не е нужно непременно да съм гипсирана. Не е като да нямам никаква. Ето например днес си чувствам мускулите на задника и бедрата от вчера, но не е като да е нещо сериозно и до утре вечер, когато съм пак в залата, ще отмине.

Това са ми килограмите, за формата не съм сигурна, че е перфектна. Вероятно има куцини като се има предвид че съм нуби, но за сега нямам контузии да чукна на дърво.

Ето това е вчерашната

# 661
  • София
Явно имаш силни бедра. Съдя по сравнително малкото кг на хип тръст за сметка на кг-те за предно и задно бедро.

Бих посъветвала да внимаваш с усукващите упражнения за корем и като изпълнение, и като кг.

# 662
Да, краката май са ми най-силната част, но задникът ми е тава от седене на стол толкова години. Хип тръста ми е трудничък с тази тежест. На последните повторения от всеки сет едвам успявам да изравня торса с коленете.

Благодаря за съвета. Може ли пример за такива усукващи упражнения, не съм много наясно с типовете.

# 663
  • София
Ръшън туиста е едно от тях. Видях го в програмата. Казвам го, защото развиват страничните мускули на корема, които после нямат прибиране, а при жена прави талията по-широка.

# 664
Ау, добре че ми го каза. Благорадя отново, ще го имам предвид.

# 665
Nona, а защо приключи с пътеката? Напоследък основно това правя, тъй като не съм си съставила още програма какво и по колко да правя?

# 666
Nona, а защо приключи с пътеката? Напоследък основно това правя, тъй като не съм си съставила още програма какво и по колко да правя?
Може би не съм се изразила правилно😃 Имах предвид, че завърших с пътеката.

# 667
  • София
Разхождам си се вчера аз в Кауфланд и спирам погледа си на овесени ядки с един еййй такъв гигантски етикет на господин др Кескин  БЕЗ ГЛУТЕН и понеже не мога да повярвам колко прост народ има, а може би не са прости хората, а хитри, тъй като бяха на двойна цена от обикновените овесени ядки, та затова съм днес тук да ви кажа, че ми хрумна, че хората най-вероятно не знаят, овесените ядки НЕ СЪДЪРЖАТ ГЛУТЕН!

Не се лъжете да купувате...това е поредната измама за 'овчиците' да ги цоцкат...

Та да не е спам, тренировката от днес:

1. Хип екстензии 415
2. Римска тяга 415
3. Наведи 412
4. Хип тръст на смит машина с пауза горе и долу 415
5. Напади на смит 312
6. Сгъване за задно бедро от лег 412
7. Аддуктор 420
8. Прасец от стоеж 415

# 668
Това като олио без холестерол Sweat Smile

Аз днес почивам, но вчера бях на това

Първото упражнение е заради коленете ми. Пътеката е една такава закръглена, не стандартна.
На упражнение 5, не успявам да изпълня последните 3-4 повторения като хората, едвам успявам да повдигна ръцете до около 30 градуса Sweat Smile
Опитвам се да кача тегло по инструкция от тренера, но ми е много трудно. Даже май съм свалила малко. Меренето ще е другата седмица, ще видим каква ще е присъдата на кантара.

# 669
Овесените ядки сами по себе си не съдържат глутен, но обикновено се обработват в мелници с други зърнени култури, които имат глутен в състава си и така се замърсяват и те. Обикновено на етикета пише "може да съдържа следи от...". Затова има и такива, на които изрично пише, че са безглутенови, при тях мелниците се почистват преди обработката им.

# 670
  • София
Да, така е, съгласна съм, но това си е чист маркетингов трик. Никой не би се сетил за това. Това и всякакви като "протеиново кисело мляко" или протеинов чипс и прочие...направо ме дразнят!

# 671
Да, така е, съгласна съм, но това си е чист маркетингов трик. Никой не би се сетил за това. Това и всякакви като "протеиново кисело мляко" или протеинов чипс и прочие...направо ме дразнят!

Относно "без глутен" на овесените ядки и даденото обяснение, не е маркетингов трик - от голяма важност е за хора с непоносимост към глутен или целиакия.

# 672
Хората, които страдат от целиакия не биха се съгласили, че е маркетингов трик. 😀 Друг е въпроса, че стана модерно хората да избягват глутена без дори да имат здравословна причина за това.

А пък аз си купувам протеиново кисело мляко. 😀 Ям доста като количество и без особено усилия си увеличавам дневния прием (има два пъти повече протеин от обикновеното кисело мляко). Като консистенция е по-гъсто и на мен повече ми харесва от скира, също е и по-бюджетен вариант. Чипса от червена леща също е супер вкусен и добра алтернатива ако ти се "чийтва". 😊 Аз се радвам, че вече има повече разнообразие на подобен тип продукти.

# 673
  • София
Съжалявам, на различно мнение сме, не мога да се съглася. Просто знам как се прави млякото и млечните продукти в България от човек, който държи марка на нашия пазар и не бих дала и стотинка за нещо подобно. Това не означава, разбира се, че на някой друг не му допада или не може да го включва в менюто си. Просто е заблуда.

По този повод, някой знае ли в кой голям супермаркет мога да си намеря безглутенов хляб? Не съм срещала в София или поне не съм се заглеждала достатъчно.

Да ви попитам - целогодишно ли правите кардио? Какво кардио правите и колко време?

# 674

А пък аз си купувам протеиново кисело мляко.
А как точно го получават това протеиново кисело мляко и каква е разликата с нормалното?

Общи условия

Активация на акаунт