СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 845
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 630
Не знам за вас, обаче аз рефрешнах страницата 1000 пъти само за последните 3 часа
И?

Темата в момента се преглежда от 1000 човека.
Сега си представете, че всички те решат да напишат това, което споделихте Вие с нас.
А сега пресметнете колко безсмислени страници щяха да се изпишат.

Предлагам да смените темата тук или да излезете на разходка.
Моля всички да се успокоят и да си пазят силите за утре.
Че и утрешният ден може да окаже дълъг.

# 631
  • София
Какви подръци сте измислили/организирали от клса за класните?
Моля, дайте идеи.
Имаме хиперактивни майки, които измислиха: ваучер за някакво преживяване (напр. летене с балон) + букет от глицеринов сапун + персонализиран с послание тефтер и химикалка. За последнотоо не бях особено хепи, но карай...

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 17:31 от Cuckoo

# 632
  • София
terpsyhora, и аз мисля, че се знаем отдавна.
Магазинчето е на Раковски, от площад Славейков покрай библиотеката завиваш надясно по Раковски и някъде между Офис 1 и сградата на ЕК дето е преди Лидл. Пак отдясно.
Много заредено била.
Иначе този учебник, на Анубис е нашият, го има и в издателството, но то е в сградата на Софарма на Г.М.Димитров, може е и от там да се вземе.

# 633
  • София
Супер, благодаря! Ще предам на тийна къде да търси Simple Smile

# 634
  • София
Сънчо, благодаря, намерих вече, от книжарницата за втора употреба на "Ботев" и "Сливница".

Нашите активни майки от край време подаряват гифт карта, която даже и не знам къде и как се използва, като за последно май за 300лв.

# 635
Ние сме взели гифт-карта, вечнозелена Магнолия и една кутия, в която всяко дете ще пъхне писмо до класната. Прекрасна дама, която наистина децата обичат и с мъка се разделят с нея ❤

# 636
Ох, и нашите майки се престарават, чак се дразня.500лв., от които ще се купуват цветя за класната, директорката, госпожата им от 1 клас!!! и останалото за класната.OMG!

# 637
Децата събираха пари за някакъв подарък. Не питам, честно казано тази част не ме интересува. Има една-две учителки в нашето училище, на които ще благодаря лично за начина, по който преподаваха тази година, защото са страхотни.

# 638
Ох, и нашите майки се престарават, чак се дразня.500лв., от които ще се купуват цветя за класната, директорката, госпожата им от 1 клас!!! и останалото за класната.OMG!
Ако вашите се престарават, нашите са в Космоса.
Аз лично адски мразя подаръци за да се отбие номера или защото така трябва или просто щото видиш ли другият клас така прави.
За класната събираме по 50 лева. Това е след гласуване във вайбър групата. За другите безумия няма да разказвам Simple Smile
А децата просто са се събрали днес в една пицария на "прощашно" така както те са искали без родители и учители. Свършили са училище в 13.30 а моето ми се обади преди 15 минути че си тръгва от пицарията.

# 639
  • София
Ние ваучер за приключение.

Това с кутията и личното послание е готина идея.
Букетът от глицеринов сапун ме шокира.

Първо малко мента, после Камен Донев, резултати ама друг път.
Хубава вечер на всички!

# 640
50 за мен е голямо "изхвърляне", ако е на дете само за 1 учител; ако вътре влизат албум и др.подаръци за учители/черпене на деца, става.

# 641
Оххх, прибрах се от работа (колко работих и колко четох тук е друг въпрос 😂) и си сипвам розов джин, то голям съспенс това чакане, сефте ми е, по-леко си го представях 😜

# 642
  • София
Олеле....По 50 лв. , та това са над 1 000 лв.
При нас в 5 клас дойдоха нови деца, чиито майки се лепнаха за новата класна. И сега те започнаха с призивите "дайте да дадем" и колко стойностен човек била класната. Но накрая след гласуване стана "кой колкото даде", въпреки че в списък бяха изтипосали децата и сумите.

това е сапуненият букет - не нашият, просто пример

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 18:20 от Cuckoo

# 643
50 за мен е голямо "изхвърляне", ако е на дете само за 1 учител; ако вътре влизат албум и др.подаръци за учители/черпене на деца, става.
Всичко останало е допълнително Wink
И албумчето за 70 лева.
Вече имам нАм си колко албумчета Simple Smile
От ДГ, от ПУК в училище, от 4 клас, сега и от 7 ще се чудя къде да го дипля.
Толкова ли е трудно да се направят 5 хубави снимки с целият клас, хич не ми е ясно.

# 644
Сто лева ми идва като сума за подарък за сватба. Повече от 15 лева нямаше да разреша на детето да занесе, но те така или иначе се вместиха в подобен бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт