СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 872
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 645
Блазе ви. При нас сумата от 25лв е станала 30. Твърдо против съм такива неща. Един символичен подарък и точка. Любовта на децата е за цял живот, от друго учителите нямат нужда.

# 646
  • София
Аз пък искам да направя личен подарък на една учителка, по "маловажен" предмет, но тази жена е страхотен характер и наистина обича децата, от първи клас е с тях и в някои трудни за нас моменти беше кажи-речи единствената от училището, която изказа подкрепа.
Но нямам идея какво да е. Нещо за спомен, но да не е глупава прахосъбирачка...?

# 647
  • София
Освен това, нали класните на всеки 3 години имат нов клас? Та те ще се заринат с тефтери.

# 648

това е сапуненият букет - не нашият, просто пример
Красиво, но не схващам идеята?! Има ли практическо приложение или само за красота и евентуално ароматизатор. Simple Smile

При нас събраха по 30 лв., като от тях ще купуват по нещо дребно и за други учители, остатъкът ще е за класната.
Синът ми ще направи персонален жест към няколко учители, книга с благодарност, може би и бонбони ще прибавя..

# 649
  • София
Аз пък искам да направя личен подарък на една учителка, по "маловажен" предмет, но тази жена е страхотен характер и наистина обича децата, от първи клас е с тях и в някои трудни за нас моменти беше кажи-речи единствената от училището, която изказа подкрепа.
Но нямам идея какво да е. Нещо за спомен, но да не е глупава прахосъбирачка...?

Според мен цвете в саксия е много подходящ подарък - хем е цвете, хем ще й остане за спомен (освен ако не е като мен - аз ги умарям много бързо Simple Smile И една картичка, изработена от детето, с едно простичко "Благодаря!" Предметите обикновено се забутват някъде по шкафовете.

# 650
В седми клас са достатъчно големи, за да си се самоорганизират. Класната им ги организира за албуми.  През миналата седмица и с майки от бившия клас си говорихме, че през 2020 нещо се прецака организацията и не можахме да направим албуми за спомен. Ние у дома към първите учителки най-мили чувства питаем, та издирих някакви снимки.
Сутринта приключих със сгрешеното име. На много мила дама от МОН попаднах. Нормално, като не ме интересуваха резултатите. На само едно състезание виждам редче.
С това пиене, което подхванахте, повече черен дроб ще трябва. Затова и пушене, и разходки в трафика се полагат .

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 18:49 от рони

# 651
Аз бих купила хубава книга като персонален подарък.

# 652
  • София
Благодаря за идеите, хубави са! И аз мислех цвете, ще потърся някое по-устойчиво Simple Smile Книга е чудесно, но като не познавам вкуса на госпожата...

# 653
  • София
Красиво, но не схващам идеята?! Има ли практическо приложение или само за красота и евентуално ароматизатор.
Замества обикновен букет, а и в случая ги прави майка на дете с увреждане. Дори не се бях сетила за аромат, не зная дали миришат на нещо.

# 654
При нас събраха по 50 лв за ваучер за екскурзия в чужбина.

# 655
Майки след втори ден рефрешване:

# 656
Майки след втори ден рефрешване:

Чуват цифри направо 😂

# 657
  • Бургас
А какъв е смисъла вече два дена да се стои по цял ден и да се рефрешва като е казано, че на 28-ми излизат резултатите. Дали ще ги видите на 28-ми или на 29-ти все едни и същи ще са.

# 658
И нашите са с кошница със сапунени рози. Да, много е красива, но не ми е никак приложима и е буквално прахосъбирачка. Но пък знае ли човек, може някой ден да се стопят в един по-голям сапун. Joy

# 659
На 10 клас излязоха ли резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт