СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 753
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 885
Браво и на моята дъщеря❤️❤️❤️

# 886
Рева от радост Heart Eyes
Моето самокриточно дете си беше взело от всеки изпит по над 5 точки!

# 887
Аз съм на работа и синковецът каза, че на обяд иска да ги видим, като се прибера. Ще гръмна още половин час 😂

# 888
Сега видях и на сина ми,кога и къде ще се публикува информация в кое училище и кога могат да се видят работите на децата?

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 11:25 от nev78sk

# 889
Хора, кой беше сайта, с който се изчисляват баловете. На семинар съм и съм само с телефон.... Баси семинар ЗОП и оценки....

# 890
Момичета, споделете моля, когато излезе статистиката, за да видим къде сме Simple Smile

# 891
Аз съм доволна. Моят хубавец, който ходи само на курс по математика и общо взето не си даде никакъв зор цяла година, има 78 по БЕЛ и 84 по математика.

# 892
  • София
infopriem.mon.bg

# 893
В темата има в момента 1111 потребителя онлайн.
Залагам на 11:11 утре Joy
Е днес определено ще трябва да пусна тото Flowers Four Leaf Clover

# 894
  • Силистра
Аз малко започнах да се притеснявам. Засега говрих с 3 други познати мами, всичките имат значително над очакванията. Отдавна се каза, че е прекалено ниско тазгодишното ниво на НВО, дано да не ни изиграе някоя лоша шега. Всички имат около 90-те че и нагоре точки и по 2-та предмета, а ние може би ще имаме една 5-ца годишна Sad  Дано господинът ни се съобрази с НВО-то при оформянето, че баловете ще са много високи, поне така изглежда.

# 895
  • София
Оценките от свидетелството как се превръщат в точки ?

# 896
# 897
Можете ли са си представите, че излезнаха резултатите, аз виждам туко що, че сте писали и понеже мъжа е вкъщи и му разказвам преди малко, че сме си тримата и ще гледаме заедно. Виждам и почвам са крещя въодушевено, а тийнът “ооо, след малко, не мога сега, по средата на игра съм” 😂😂😂 та, чакам си. 😄

# 898
  • Пловдив
Моята гордост!

# 899
  • София
Хората с участие в олимпиади - как се изчисляват точките, защото на мен не ми излиза аритметиката с 1 пункт

Общи условия

Активация на акаунт