СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 834
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Гледате бал от предна година, питате познати за отзиви за конкретните училище, гледате ДЗИ - комбинация от всичко.

# 616
Четете бг мама 😉

# 617
Има и една друга тема за Неелитните училища след 7 клас. Също е много полезна.

# 618
Направо ще е върхът да не ги публикуват и днес 🤨
Може и утре да излязат.... както беше миналата година, до обяд вече имаше резултати.
Миналата година излезнаха на 24.06 в 14:00 часа. Първото класиране излезна в 17:00 часа.
Поправка лека, първата мама която писа, че са качени, беше в 13:35 ч. на 24.06.22 г., доста преди крайната дата. Учудващо е нали.

Момичета, устискайте още малко, нали не искате бебето да излезе и да се пльокне на земята. Вашия набор май ще излезне, най - дълго чакащия, май ще трябва да заредите бара, че да ви стигне до утре следобед.

# 619
  • София
И на  местоположението не е лошо да се обърне внимание. Ако намирате някои училища за сходни по паралелки, бал и т.н., вижте и колко ще ви е удобно придвижването.

# 620
Сейчан, и аз бях неориентирана като теб до тази година. Бг мама е отговор на доста въпроси, в сайта има всякакво инфо, достъпно с търсачката.
Аз например, след като установихме, че искаме IT профил, евентуално математика, евентуално НЕ, РЕ си направих справка по табличката за мин/макс бал от мг, отбелязах подходящи паралелки и пуснах училищата едно по едно в търсачката тук. И постепенно се оформи картинката.

# 621
Санака, давай друг час за утре! Heart Eyes

П.П. Не знам защо ми изтриха съвсем добронамереното отбелязване за масово грешно употребяваните форми на глаголите - "излезнат", "излезнаха"... на всяка страница са! Sad Правилни са излязат, излязоха..

# 622
В темата има в момента 1111 потребителя онлайн.
Залагам на 11:11 утре Joy

# 623
  • София
Всичко е оформено вече без ИИ и... математика!! Confounded Направо не знам какво да си мисля, какво чака?!

Отделно се оказа, че сме си загубили учебника по ИИ и спешно купувах заместител...

# 624
Дам, и при нас я няма годишната оценка по единия балообразуващ предмет. Направо за догодина да му я напише тази.

# 625
  • София
Лято, и при нас същия учебник.

Добре, че ме светнаха за едно магазинче, където има всичко. Отиде в най-големия дъжд и го намери
Ако ти трябва, да обяснявам,  София

# 626
Санака, давай друг час за утре! Heart Eyes

П.П. Не знам защо ми изтриха съвсем добронамереното отбелязване за масово грешно употребяваните форми на глаголите - "излезнат", "излезнаха"... на всяка страница са! Sad Правилни са излязат, излязоха..

Аз мисля, че не минаваше пробно НВО, без да има едно от двете "влязох", "излязох" Satisfied Така че, уместна бележка Hands Plus1

# 627
Според мен ще е днес, все пак в собствената си заповед са писали ДО 28-ми. Няма я думата "включително". Нашите са уж оформени по всички предмети, но в ел. дневник не е нанесено нищо освен физическо и музика.

# 628
  • София
Лято, и при нас същия учебник.

Добре, че ме светнаха за едно магазинче, където има всичко. Отиде в най-големия дъжд и го намери
Ако ти трябва, да обяснявам,  София

Сънчо, моля на мен да ми кажеш къде е магазинчето, в джаза сме. С теб май някога пишехме по отчетни теми Thinking

При нас останаха 2-3 неща, включително математиката, където не очаквам изненади, ама... докато не видя...

# 629
Какви подръци сте измислили/организирали от клса за класните?
Моля, дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт