СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 859
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 585
  • София
На мен само с най-голямата (2016 г.)  ми беше забил сайта преди да качат резултати. С втората (2020 г.) и с племенника (2021 г.) - не. Сега пак влизам без проблеми. Резултати няма.

# 586
  • Сф
Какво е това писане като още няма резултати? Аз като видях си помислих , че вече са излязли. В школо ще ги пишат ли? Аз и там гледам.
Какво гледате в Школо пък вие?  То хубаво пишем, но трябва и  да се чете. Гледайте мон само. 
Мисля,  че никът, който каза 17ч ми е познат от миналата.

# 587
Тоя сайт ако печелеше от кликове, щеше да попълни бюджета на образованието. И реклами трябва да турят тоже.

# 588
  • Някъде на край света
Ей, ще забие сайта от рефреш и всички ръчно качени резултати ще изчезнат. Cold Sweat Пак ще трябва да качват и още ще се чака. Innocent

# 589
  • София
Да не се разсейваме с някакви резултати и да не забравяме за какво всъщност сме се събрали! Наздраве! Beers

# 590
Направо ще е върхът да не ги публикуват и днес 🤨

# 591
  • Видин
Натам вървят нещата... Може да има резон, че 2009 е най-големият набор в последните години и затова да им трябва повече време...

# 592
Трябваше да пусна тото, бях заложила за 28.06

# 593
  • гр. Варна
Може и утре да излязат.... както беше миналата година, до обяд вече имаше резултати.

# 594
  • София
Може би наистина е хубаво да се помисли за вариант за в бъдеще да има фиксирани дата и час за резултатите, защото това положение просто е крайно нездравословно. Какво пречи да се каже, че резултатите ще бъдат обявени в 17ч. на 28.06., примерно.

# 595
Моето дете е оформено по всичко освен по МАТ и Бел. Чакат НВО, по всичко има 6....освен споменатите, бясна съм:smiling_imp:Smiling ImpSmiling Imp
п.с. да вземат да ги качат на 31 Close

# 596
  • София
Може и утре да излязат.... както беше миналата година, до обяд вече имаше резултати.
Миналата година излезнаха на 24.06 в 14:00 часа. Първото класиране излезна в 17:00 часа.

# 597
Моето дете е оформено по всичко освен по МАТ и Бел. Чакат НВО, по всичко има 6....освен споменатите, бясна съм:smiling_imp:Smiling ImpSmiling Imp
Аз също бих била бясна...

# 598
Ние вече сме оформени по всички предмети. Радвам се, че резултатите не излязоха досега. Вече могат да ги пускат спокойно 😀

# 599
  • Пловдив
Аз също бих била бясна...
И ние сме така, що не е ясно???

Общи условия

Активация на акаунт