СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 172 039
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 495
Тука ли е темата, в която се пие бяло вино? Искам да попитам за препоръка какво хубаво такова да си купя. Wink

Иначе рефрешвам и аз за 10 клас и за тренировка за догодина.
pinot grigio delle venezie препоръчвам, за догодина smirnoff.
Писна ми от рефреш, до утре наобяд няма да влизам в сайта, обещавам!😆

# 496
  • София
Моят син все още не знае какво иска, не е самоуверен и засега не показва гениалност за нищо. Fearful
Ще трябва да побутна нанякъде.
Съдбата води желаещия, а нежелаещия го влачи. - Сенека

Мда, появи се и ред за олимпиадите.

# 497
  • София
Пишат се.
Има ли вариант Проверка на способностите до излязат отделно от БЕЛ и МАТ?

# 498
Тука ли е темата, в която се пие бяло вино? Искам да попитам за препоръка какво хубаво такова да си купя. Wink

Иначе рефрешвам и аз за 10 клас и за тренировка за догодина.
Тука е, тука е, някои вече попрекалиха с него, не е ли видно? LaughingLaughingLaughing

# 499
Пишат се.

Всичко излиза заедно, поне така беше преди две години

# 500
О, ужас... Още един ден чакане... Нямат милост монаджиите... Децата ходиха на църква преди матурата по БЕЛ да палят свещи, тогава ми беше смешно, ама сега и аз съм на ръба да ходя да паля да излизат по-бързо тия резултати, че ще дойдат да ме приберат с усмирителната риза май май...

# 501
  • София
Нямам изтънчени рецептори за вино, но ако се консумира мащабно, както у нас, 3л кутия е спасението внезапно да свърши виното.

# 502
Днес по-резултатно ми е рефрешването в школо Simple Smile. От време на време се появява по някоя нова оценка Grinning.
И аз се бях изплашила, че госпожата по математика чака НВО-то (тя така си каза на родителската среща), понеже има 45545 и то едната четворка е на класното и се притеснявах да не му остави четворка за годината. Но поне това се размина.
На малкия ми син преди 2-3 седмици на НВО-то успях да хвана когато ги публикуваха Grinning Grinning Grinning.
Всъщност тя по-голямата тръпка ще са класиранията и какви решения да се взимат. Нямам големи очаквания за НВО-то и това прави задачата ни много сложна...

# 503
Съдбата води желаещия, а нежелаещия го влачи. - Сенека
Прочетох Санака! Не че не пълна с мъдрости! Heart Eyes

# 504
  • София
Хаха, Санака вече е класик Simple Smile Heart Eyes

# 505
Аз само сайта на НУИ рефрешвам и чакам разпределение по зали и часове за проверка на способности.

Пишат се.

В сайта на училището би трябвало да излязат. Тези оценки не са зависими от МОН, но поне при нас ще ги пуснат след резултатите от матурата.
На нас ни предстои още един изпит за проверка на способности в петък.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 14:31 от MoonDream

# 506
И аз го писах дъждовен и няма да проверявам 😅 омръзна ми от това напрежение, седнах да поработя малко 😅 Детето поне беше изпитано и отиде на лекар, 3-та седмица почва с кашлица и бронхит, та приключи с учебната година днес и вече излиза ваканция.
Утре да си проверява сам за резултати. 😒

# 507
  • Once there was a Hushpuppy...
Пак им пишете новините Hug

"Майки, пак от същия форум спорят разпалено, без още да са консумирали напитки. Правят се препратки, а и не само, цитират се класици и винопроизводители." Grinning

Следващата тема може да се казва -
"Голямото пиене след голямото чакане" Heart

Или - " Голямото чакане отприщи голямото пиене" Grinning

# 508
Напрежението тук  - с нож да го режеш. Междувременно монци...  😏😁

# 509
Аз само сайта на НУИ рефрешвам и чакам разпределение по зали и часове за проверка на способности.

Пишат се.

В сайта на училището би трябвало да излязат. Тези ощенки не са зависими от МОН, но поне при нас ще ги пуснат след резултатите от матурата.
На нас ни предстои още един изпит за проверка на способности в петък.
Някои са... Имаше си заявяване на явяването за общиснките училища... Трябва да излезе с другите оценки Hands V
Училищата, които са към Мин.на културата или на спорта са си с отделен изпит и класиране.

Общи условия

Активация на акаунт