СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 921
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 735
Жалба ли? Така ли се прави - към РУО, казвате. Къде мога да прочета при какви случаи до кого се жалим, в какъв срок ни дължи отговор и какви последващи мерки стандартно се очакват?
Не ви дебна постовете, в този смисъл дописването на моя предишен не е свързан с вас.

# 736
Жалба ли? Така ли се прави - към РУО, казвате. Къде мога да прочета при какви случаи до кого се жалим, в какъв срок ни дължи отговор и какви последващи мерки стандартно се очакват?
Не ви дебна постовете, в този смисъл дописването на моя предишен не е свързан с вас.

Ако аз имах някакви претенции и трябваше да искам нещо от институциите, щях да си направя труда ПОНЕ да потърся на съответните сайтове на институциите, а не да питам анонимни потребители в развлекателен форум.
И да искам оставки за неясно какво в същия този форум,

# 737
Днес от сутринта е страшно Grinning Чакайте, тепърва може да се влоши деня хаха
При нас чедето е болно та отиде само да остави учебниците и вече е доволен, че е ваканция. Другото не е от особено значение. На мен също ми е спокойно, защото ако до вчера имах някакви надежди и нетърпение да излезе, то днес вече няма къде да се мърда и все ще се появят. Grinning Е ся остава да се надяваме всичките ни сънища да НЕ се сбъднат и да имат добри резултати. Grinning
A, готиното е, че заедно ще видим резултатите, така че няма да рефрешвам сайта, тук като напишете, че са публикувани тогава чак ще гледам. Relaxed

# 738
  • София
Следя постовете на Деян Стаматов от 119 СУ, в ФБ, та той сподели следния проблем -той инструктирал своите учители, които ще са квестори но при него идват в 119-то училище квестори от други училища, които не са добре инструктирани и подготвени, и това създавало напрежение.

# 739
Днес от сутринта е страшно Grinning Чакайте, тепърва може да се влоши деня хаха
При нас чедето е болно та отиде само да остави учебниците и вече е доволен, че е ваканция. Другото не е от особено значение. На мен също ми е спокойно, защото ако до вчера имах някакви надежди и нетърпение да излезе, то днес вече няма къде да се мърда и все ще се появят. Grinning Е ся остава да се надяваме всичките ни сънища да НЕ се сбъднат и да имат добри резултати. Grinning
A, готиното е, че заедно ще видим резултатите, така че няма да рефрешвам сайта, тук като напишете, че са публикувани тогава чак ще гледам. Relaxed
Дано не се сбъднат сънищата ми, че едни големи тройки сънувам цяла нощ... Чудо!

# 740
  • Sofia
Аз сънувах 71 т. По бел и сега съм с главоболие и световъртеж.  Ама истински.

# 741
Еее, вие сте добре, аз сънувах 12т. по математика хахахах беше шок Grinning

# 742
  • ВАРНА
Аз сънувах 71 т. По бел и сега съм с главоболие и световъртеж.  Ама истински.
Аз - анулирана работа по математика. Чудя се какво точно да си сипя...
Бързо да ти минава, desive78!

# 743
Какво стана с математиката в училище?

# 744
Тихо сега, нали знаете, че сънищата не се разказват преди обяд, за да не се сбъднат.
Аз продължавам да си чакам класирането, много остава още.

# 745
  • Sofia
Какво стана с математиката в училище?
Чакаме оценка днес.... щяла да изпитва!

# 746
Аз пък 23 и 24т Scream После сън не ме хвана... и това в неделя срещу понеделник, та много ми идва недоспиването... Имам обяснение де, 24 е тяхната стая, изпитите ѝ бяха в съседните 22 и 23... Но това не ми помогна да спя Thinking

# 747
Следя постовете на Деян Стаматов от 119 СУ, в ФБ, та той сподели следния проблем -той инструктирал своите учители, които ще са квестори но при него идват в 119-то училище квестори от други училища, които не са добре инструктирани и подготвени, и това създавало напрежение.

На Стаматов и Космосът му е крив. А и ползва всяка една тема да се изявява във фейса. Този пост беше с друга цел. Иска квесторите да са от неговото си училище. Това автоматично вкарва основания за съмнения в подпомагане на учениците от подопечното му училище.
Дочух, че от две години НВО в 4 клас е с външни квестори. Но преди това имаше страшни разкази за подсказване от учители и квестори.

Много сънувате, защото все пак спите. Да си признае кой вече е отворил бутилката? Wink

# 748
Появи ми се един казус ..... оказва се, че в залата на изпита по математика, квесторите не са прибрали теста на 1 или 2 деца. Пликовете запечатани, но тестовете накрая са по-малко ..... Какво правим? Може ли да има проблем? Броят ли ги изобщо или директно хвърлят/архивират?

# 749
На кафе съм още, но общо взето от обяд нататък почвам да мисля за бира хаха Grinning
Стаматов и аз съм забелязала, че има мнение по всяка тема и то естествено е в някаква опозиция. Grinning Ще му се да се връща в политиката ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт