СЕДМИ КЛАС - седмицата на резултатите - 26.06 - 02.07

• 171 657
  • 1 838
  •   1
Отговори
# 1 020
Момичета как се разчита тази статистика? Нещо не успявам да се ориентирам изобщо.
[/quote]

На мен пък не ми е много ясно как се публикува Laughing

Гледате колко момичета /или съответно момчета/ имат повече точки сумарно на двете НВО. Например вашето момиче има - 85 и 90 т., тоест 175 т. общо. От таблицата виждате, че има 605 момичета с по-висок сбор точки и 19 със същия. Харесали сте си някоя паралелка във 2. английска. Трябва да проверите миналата година последното прието момиче на второ класиране кое е било в статистиката за 2022 /тоест колко са били с по-висок резултат/. И ако сте близо до това число, имате шанс.

Все пак е прогноза, не е точно, но това е общо взето най-правилният начин.

# 1 021
  • София
Сайтът Изпитай.ме върши чудесна работа, но дали там са всички паралелки.

# 1 022
Да се отчета и аз - БЕЛ -91 т., мат. - 78 т., и по двата предмета очаквахме с по 2 т. повече.
Не е ходила на уроци, за което съжали днес.
Точките и стигат, поне според миналогодишните статистика, за всяко училище и паралелка в областта. Тя иска в не толкова предпочитана от останалите паралелка, в най-желаното училище. Минималните балова там са доста под нейния. Това беше и причината да не настоявам да ходи допълнително на уроци по математика.
Ще ходим да и видим работата по БЕЛ, по нейно настояване, иска да разбере колко точки има на тезата и колко на преразказа.

# 1 023
  • София
Здравейте! Кой беше сайта за проверка на миналогодишните балове?

Тук ти смята бал и за къде стига според миналата година:
https://www.izpitai.me/client/schoolScores?gclid=Cj0KCQjwtO-kBhD … 2_hgaAgPBEALw_wcB

Това по минимален бал след КОЕ класиране изчислява?

# 1 024
Сайтът Изпитай.ме върши чудесна работа, но дали там са всички паралелки.
Нашият град го няма и никаква работа не ми върши.
Друг сайт такъв има ли?

# 1 025
Лисичке, не сте ли Пловдив?
Друг сайт такъв има ли?

# 1 026
  • Силистра
72- БЕЛ
11-МАТ
С 6ца и 5ца в училище по БЕЛ и МАН
Душичка златна ми е.Важно ми е истински да е здрава.

пп съученичките и подобно🥰
Не го приемайте като заяждане, но  по математика годишна 5 и едва 11точки на матурата? Сигурна ли сте, че сте го написали правилно?
Щото ако е така, вече напълно разбирам майките, които коментираха, че деца от малки населени места имат 6- ци за знания, на които учителите в града поставят тройки.
Точно ти ли намери да пишеш за точки?! 25 по мат има твоето дете, нали?!
Малко такт не е излишен

Има нещо вярно в това, че в малките населени места пишат незаслужено високи оценки, но такова е. Моят син при 84 т. по математика, все пак получи 5 за срока. Но пак балът му стига за всички елитни гимназии в Пловдив.
Така, мен ме хванаха нервите. Срещнах една майка на дете от класа ни, което го правят отличник за поредна година, имали нещо като 65 БЕЛ и около 20 Мат, не ми каза точно колко, но майката щяла да ходи да проверява работата, дали нещо не можело "да се направи". Детето е отличник, в смисъл има 6-ци по основните предмети, но майката е от онези които все гледат да уредят нещата, а това е много, ама много дразнещо за останалите от нас. Не знам как е в столицата, но в малките градове такива ги има да ги ринеш с лопатата. И да, познавам детето, винаги всички сме знаели, че не е е за 6. Ще ми е много интересно да видя на колко ще го оформят тази година, още не са ни оформили до момента.
Време е да оставят само точките от НВО за кандидатстване, всичко друго е изкривяване.

# 1 027
Кърджали.

Лисичке, не сте ли Пловдив?
Друг сайт такъв има ли?

# 1 028
  • София
Zeta, след второ.

# 1 029
  • София
Търсете на сайта РУО за вашия град

# 1 030
  • Пазарджик
Дъщеря ми е с 85т по БЕЛ и 39.5т по математика.Очаквах доста повече по по математика,но явно стресът  е дошъл в повече. На пробната имаше 62 т.Някаква идея къде мога да видя миналогодишния бал за Пазарджик? В сайтовете , които се цитираха по -горе въобще го няма на картата Пазарджик.

# 1 031
  • у дома...
В сайта на Дидева има цялата информация за миналогодишните балове.

# 1 032
При нас са 67 по БЕЛ. И 60 по математика Simple Smile не е Уау, ама каквото такова 😄 поне е средна хубост и по двете. Очаквахме всички малко повече, но нищо, на фона на цялото му блеене е добре. 😊 каквото стане такова и без друго не може да се каже, че има избрано училище по желания, така че ще ги редим така, че да ни уйдисат хаха 😁 поздравления на всички и успех!

# 1 033

Време е да оставят само точките от НВО за кандидатстване, всичко друго е изкривяване.
На Вас какъв точно Ви е проблемът?

# 1 034
  • София
Доволни сме ние, горе-долу според очакваното. Бел 87, мат 60.5, момче, София. По мат очаквахме малко над 50т, явно са му дали повече за някое подусловие.

Общи условия

Активация на акаунт