Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 40

• 63 488
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Много благодаря!Ако не си пробвала Туш екла на Лоран, препоръчвам. Flowers Hibiscus

# 331
Благодаря. И за него се чудя, но хич не съм запозната с цветовете. Пробвах едно мини BR40 мисля, че беше, което ми е леко тъмно като че ли, и не знам към кой цвят да се ориентирам. Освен това според описанието е за розов подтон, с какъвто аз не съм, но пък не ми розовееше. Трябва ми неутрален.
И MAC не съм използвала и ще трябва да ходя на място, ако някой сподели дали е добър.

# 332
Дами ,помагайте 🤞 сутринта си изпуснах пресованата пудра която ползвам всекидневно и съответно се натроши 😖 добре че беше затворена .. но имате ли идея как мога да я докарам до подобен вид ?

# 333
Може да се поправи напълно успешно, скоро пак си поправях един руж:
https://m.youtube.com/watch?v=9N0pXl_X5r4

# 334
Минавам само да се похаля, че след не знам си колко месеца вече гласене и канене, най-накрая съм горд собственик на ELDW! Hug Grinning
Голямо търсене на цвят падна, но накрая единодушно се спряхме с консултанта на 2N1.

Поисках да пробвам и Clarins Skin Illusion по препоръка от тази група, но предвид, че кожата ми е смесена към мазна и с изключтелно изразени порички, ми предложиха Clarins Velvet Illusion. И той много ми допадна като усещане и изобщо как ми застана, но ми се стори, че най-светлият му цвят 106, ми идва леко тъмен и леко жълтеещ. Видях, че има и по-светли, но явно нямаха на место в Douglas, та ще си потърся и от него да пробвам.

И едно въпросче. Ако си поръчам нещо онлайн и съм объркала с 1 идея цветът, какви са начините за корекция?
Има ли конкретни продукти за целта, които могат да изсветлят/потъмнят или има някакви техники? Говоря за леки промени, разбира се. 😊

# 335
Rocket, това може да се оправи с по-светъл тон коректор  или с бронзър ако е фдт е по- светъл, от това, което се иска.

# 336
Корекция на цвета на фдт аз правя с друг фдт. За към по-светло имам един изключително бял и с него си смесвам останалите фдт, в зависимост колко светли искам да станат.
Сега мисля да пробвам новият Max Factor Facefinity. Омръзна ми от матиращите брашняни фдт-и.

# 337
За Корекция на цвета на ФДТ има специални продукти (и изсветляващи, и потъмняващи). От тук, от темите го знам, момичетата преди време се бяха включвали с отзиви за конкретни продукти, дано се включат пак.
Ето това намирам, но момичетата коментираха поне още 2-3 марки
THE BODY SHOP SHADE ADJUSTING DROPS REVIEW

# 338
Ще се пробва Simple Smile

# 339
Матиращи и брашняни ФДТ много лесно се коригират с по-богата грижа за кожата под тях, със сочен спрей за фиксиране над тях и със смесване с подходящи продукти - като олио за лице или серум за лице или друг сочен ФДТ в подходяща пропорция.

Аз, например, използвам най-скъпият си ФДТ за да си "поправям" другите - много си го харесвам, но я чист вид ми е твърде сочен и влажен, та го ползвам като коригиращо средство за всички други.

# 340
Да, с олио мога да пробвам да ги смеся, че сочни фдт нямам. Откакто поостарях, намирам, че матиращите ми стоят все по-зле, така че дано бързо намеря някой по-сочен да ми пасне.

# 341
Да, с олио мога да пробвам да ги смеся, че сочни фдт нямам. Откакто поостарях, намирам, че матиращите ми стоят все по-зле, така че дано бързо намеря някой по-сочен да ми пасне.
На същото мнение съм. И аз търся по-сочни продукти. Засега не мога да намеря.

# 342
Ъъъ май не разбирам въпроса. Как давам толкова пари за ФДТ или защо съм го купила за малко повече пари като знам че може да се намери и за по-малко? Или нещо трето?

P. S. Какво стана? Имаше цитиран мой пост и неясен въпрос към него. Не го цитирах, а постът изчезна

# 343
И аз съм на това мнение, като прескочих 33-34 г. и спрях с матиращите фдт. Търся и аз сочен, глоу, сатенен ефект. Общо взето търся по етикетите да пише, че е хидратиращ, озаряващ.

# 344
Вижте все пак тези на Lumene, които описах малко по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт