Отговори
# 585
Момичета, днес и утре има Prime days в Амазон със страхотни намаления, а като се добави и baby wish list отстъпката от 15%, направо няма такива цени. Количката е наджипкана до горе и направо ме е страх да натисна бутона [Buy now], че още чакам Майската заплата Grin

# 586
Никаква ориентация нямам още какво да купувам, нито съм гледала. Някъде няма ли някакъв примерен списък с необходими неща за новородено? То трябва да се съобразява сезон, размер... Много ми е объркано откъде да започна. Rolling Eyes То и не смея много още, де, но поне някакъв ориентир трябва да намеря отнякъде.

# 587
И аз нищо не съм купила освен възглавницата за бременни(ама то това си е лично за мен 😁)И да ви кажа това е най-великите изобретение на всички времена ,чудя се как съм живяла до сега без нея🤣.ММ само ми се подиграваше ,че я мъкна навсякъде ,но след като я пробва май ще купуваме и на него 🙈
   bobby и аз имам чувството ,че започна много бързо да расте корема.Макар че аз имам една и съща ситуация всеки ден : ставам сутрин и има едно леко издуто коремче което изобщо не прилича на бременно ,но до края на деня изглеждам все едно съм глътнала плажна топка...Имам чувството ,че ще направи пукк(имам три основни хранения + две междинни -плод или ядки)При вас така ли става?
Здравейте! На коя възглавничка за бременни заложихте? Благодаря 🙂

# 588
Никаква ориентация нямам още какво да купувам, нито съм гледала. Някъде няма ли някакъв примерен списък с необходими неща за новородено? То трябва да се съобразява сезон, размер... Много ми е объркано откъде да започна. Rolling Eyes То и не смея много още, де, но поне някакъв ориентир трябва да намеря отнякъде.
Намерих подобен списък в една брошура , която си взех от Хиполенд. Довечера като се върна от работа ще я снимам- имаше необходими неща както за бебето, така и за майката.
Аз все още не съм тръгнала да купувам, освен възглавница за кърмене(става за спане на бременна) и една помпа от амазон, че днес и утре имат 30% намаление. За останалите неща по- нататък.

# 589
  • София
В Гугъл напишете списък за новородено и има страшно много. Аз си пазя стария списък и ще си карам по него. Нищо няма да купувам до сигурно края на октомври. Първо ще видя какво ще събера от приятелки, и след това какво ще взема след раждането. Големите неща като легло и количка са ми избрани, шкаф един ще трябва за дрешките и толкоз.

# 590
Desi аз си купих средния размер на лорели ,който става за спане ,кърмене и гнездо(макар че е толкова пухкава и малко бебе ще потъва вътре ,според мен 😁) Взех си я от Хиполенд като в по-големите магазини има доста голям избор на разцветки.Единственото неприятно е ,че не се сменя калъфката и ако я пере ще трябва да я мушна цялата в пералнята ,а не искам ,че да не се сплеска.За това си уших вкъщи една аматьорска калъфка и си пера нея 😁.Мисля ,че има такива чиито калъфки се сменят.
  момичета в Хиполенд ,ако плащате с карта на ОББ ИМА 7 % ОТСТЪПКА .
Това е моята възглавничка 😴

# 591
Тези възглавници и аз ги загледах обаче те не заемат ли половината легло? Ние спим почти залепени един за друг и не мога да си представя да сложа една такава огромна възглавница в леглото и къде отива скъпият....

# 592
  • София
Скъпият на дивана 😂. В един момент ще ти натежава корема доста и ще имаш нужда, Ние имахме преди две и ММ и той я слагаше кеф му беше. Ама ние не сме спали никога гушнати, аз мразя някой да ми диша на ухото, а пък ММ диша нон стоп 😂

# 593
Хахаха, Маце, ми те живите хора имат тази особеност с дишането  Laughing
Ще поразгледам по-сериозно възглавниците като спасителна опция за по-нататък. Още си спя по полу-корем, да видим докога.

# 594
  • София
Like_Smoke знам, много е нагло от негова страна да диша всеки ден хаха ( това си ни е майтап, аз не мога да спя на такива шумове)

# 595
Момичета, днес и утре има Prime days в Амазон със страхотни намаления, а като се добави и baby wish list отстъпката от 15%, направо няма такива цени. Количката е наджипкана до горе и направо ме е страх да натисна бутона [Buy now], че още чакам Майската заплата Grin

поръчах си и аз едни шишета и един уред 3в1 затопляне на мляко,вода и храна, размразяване и стерилизация на KYG. Много съм доволна. сърбят ме ръцете за още неща ама ще изчакам до довечера и ги поръчвам, за някои не съм сигурна.

# 596
like ние спим залепени като лъжички и сега просто края на възглавницата като мине между моите крака продължава и през неговите и ставаме като три лъжички 🤣.Но снощи по едно време като се е въртял и ми защипа единия край и аз цяла вечер правих гимнастики да я суча ,че да не го будя.Спалнята ни е малка ,но не пречи толкова, така или иначе аз все се бутам в него 🤣Много съм досадна.

# 597
Ооо аз забравих какво е, моя много рита и се мята на сън и е изгонен в хола от април 🥹 липсва ми, ама ще изтърпя до ноември че иначе рискувам ритник да получа

# 598
  • София, България
Хаха много се смях. Аз моя не съм го гонила никъде. Когато много ми хърка, аз се изгонвам себе си в стаята при детето Grin Обаче да спим залепени - нулев шанс! Joy Мен ми е топло, диша ми във врата. От много много години не спим залепени.
Ние нали сме ергени без дете сега и вчера съм седнала в хола да гледам филм, пристига ми господин ММ, сяда и почва да ми вдига шум, рови в някакво пликче със сладко, тропа с кенчето с бира! Ееее замина ми спокойствието, казвам ви Sweat Smile

# 599
Аз приключих с покупките от Амазон и положението е плачевно, бях в умопомрачение тотално като поръчвах. Скачам като гарга на лъскаво.

Взех:
- Комплект шишета MAM при колики
- Комплект шишета Nuk за колики
- Камера Nanit Pro, която хваща и дишането на бебето, към тях се вземат и отделно едни дрешки, по които има формички и по които се следи дишането.
- Шезлонг Baby Bjorn
- Активна гимнастика на Fisher Price с пианото
- Ergobaby Embrace раничка за бебеносене
- Груминг комплект с гребенчета, аспираторче и нокторезачки

Официално събирам дарения, че утре не съм сигурна как ще купя картофи и кайма от магазина, за да правя мусака..

Общи условия

Активация на акаунт