"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте понеже съм с нередовен цикъл и не знам днес кой ден закъснение ми се води. Последната менструация беше на 19.06. Преди 3 дни правих уринен, но беше отрицателен  и вчера реших да си пусна ЧХГ и стойността му е  26.59mlU/ml. Според Вас стойността нормална ли, предполагаема овулация на 02.07 или 03.07 ? АГ каза пак да пусна още един след 2-3 дни? Вие какво мислите ?

# 181
Вижте постовете преди вашият. Дамата е била с овулация на 08.07 и момичетата твърдят, че показателите са много ниски за това време. При вас ситуацията е подобна.

Здравейте понеже съм с нередовен цикъл и не знам днес кой ден закъснение ми се води. Последната менструация беше на 19.06. Преди 3 дни правих уринен, но беше отрицателен  и вчера реших да си пусна ЧХГ и стойността му е  26.59mlU/ml. Според Вас стойността нормална ли, предполагаема овулация на 02.07 или 03.07 ? АГ каза пак да пусна още един след 2-3 дни? Вие какво мислите ?

# 182
Което ще рече? Попринцип не е ли индивидуално покачването на ЧХГ? Не зависи ли и от това кога е била имплантацията?
Вижте постовете преди вашият. Дамата е била с овулация на 08.07 и момичетата твърдят, че показателите са много ниски за това време. При вас ситуацията е подобна.

# 183
Нямам опит с кръвните тестове. Но според постовете горе 12-13 дни след овулация резултатът трябва да е трицифрено число. Пуснете още един кръвен тест след 48 часа, трябва да се удвои. Кога си правихте тестове? Наситена ли е втората черта?

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 21:45 от bubanka

# 184
Нямам уринен, само кръвен Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 21:45 от bubanka

# 185
Здравейтее момичета!
Последен цикъл - 29.06.
Полов акт - 12.07.
Овулация - 14.07.
Какъв е шанса да има бременност?
Имам един тест за бременност, който седи от 2 седмици вкъщи и вече нямам търпение да го използвам.😄 Трябва да ми дойде на 28.07., но въпросът ми е дали, ако има нещо ще покаже на 26.07. т.е. - 2 дни преди МЦ?

# 186
Не е бил нашият месец Cry Днес пак ми стана лошо, гърдите ми наедряха. Следобед имах кафяво-розово зацапване и се зарадвах, че явно има нещо, защото не така ми идва цикълът. Зацапването беше само по хартията, така продължи около 3-4 часа, но вече стана с по-червен цвят, като начало на цикъл, макар че пак е само зацапване по превръзката. Предполагам, че до утре ще ми дойде нормално.
Не съм, това ни е първият месец, в който опитваме. С двете ни деца пробвах да следя с лентички,  но не се справях нещо.

Здравейте момичета. Последния ми МЦ беше на 23.06, като цикълът ми е между 28-30 дни. С второто ми дете овулацията ми е била на 18-ти ден, сигурна съм, защото това беше единственият ни опит без пазене. Този месец правихме опити на 04.06, 06.06, 07.06, 08.06, 10.06, 12.06. Днес ми е 27- ми ден и имам някакви симптоми от 2 дни. Гърдите ми са леко болезнени, а миналият месец 2 дни преди да ми дойде бяха станали меки. Най-странният за мен симптом е , че ми е супер сънливо. Нещо нетипично за мен. Вчера поспах следобед, защото се чувствах уморена, а вечерта едва издържах до 22 часа и много ми се спеше. От години винаги будувам до  00.00-00.30 часа и после лягам , защото трябва да ставам рано, а не защото ми се спи. Сутрин се събуждам рано в 6,30ч. Тази сутрин бях супер отпаднала и ми се спеше много, до 11 часа въпреки 2-те кафета много ми се спеше. Имам и киселини. Имам и изострено обоняние, много ме дразни ароматизатора в офиса, а преди не беше така. Този път обаче, заради разочарованието миналият месец от отрицателния уринарен и кръвен тест, съм решила да изчакам закъснение от поне 3-4 дни. Иначе нямах зацапване или прокървяване ( с първата бременност имах), но на 25-тия ден усетих пробождащи болки в яйчниците, дано да е била имплантацията.
Успех на всички момичета! Flowers Rose
А този месец следила ли си овулация?

Kameliya22, възможно е овулацията ви да е била късна. Пуснете още един тест след 2-3 дни. Според мен има бременност, но нека по-опитните да кажат.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 22:57 от Bibi85

# 187
Здравейте днеска съм в 9 ден от закъснението последно ми дойде на 16.06.2023 а този месец трябваше да ми дойде на 14.07.2023г преди година и половина бях оперирана от кисти ходила съм на постоянно на прегледи и повече не са ми се появявали кисти с щитовидната жлеза съм добре този месец също ходих на гинеколог  правила съм и тестове няма я втората чертичка а днеска точно на 9 ден от закъснението ми прецапа дали има бременност Thinking

# 188
Здравейте днеска съм в 9 ден от закъснението последно ми дойде на 16.06.2023 а този месец трябваше да ми дойде на 14.07.2023г преди година и половина бях оперирана от кисти ходила съм на постоянно на прегледи и повече не са ми се появявали кисти с щитовидната жлеза съм добре този месец също ходих на гинеколог  правила съм и тестове няма я втората чертичка а днеска точно на 9 ден от закъснението ми прецапа дали има бременност Thinking
Посетете АГ, може  закъснението да се дължи на много неща, освен на бременност. След като има и зацапване и отрицателен тест надали става въпрос за бременност, но няма как да сте сигурна.
Успех, нека да е на каквото се надявате

# 189
Кой ден е правен теста? Ак е бил отрицателен няколко дни след закъснение, най-вероятно това зацапване е от началото на МЦ.

# 190
Бих пуснала кръвен тест и преглед при гинеколог. Това е доста голямо закъснение, освен ако не е имало късна овулация. Зацапване може да има от цикъл, който тепърва да започва, може и друга да е причината.  С кръвен тест поне ще сте сигурна има или няма бременност, освен ако не Ви дойде цикъла докато стигнете до лаборатория понеделник.  Не знам има ли работещи в неделя.

# 191
Здравейте! Нова съм тук и бих искала мнение за този тест, дали е положителен според вас или си въобразявам бледа втора черта?

# 192
Аз виждам черта!
Здравейте! Нова съм тук и бих искала мнение за този тест, дали е положителен според вас или си въобразявам бледа втора черта?

# 193

Благодаря за отговора, обнадеждихте ме! Правим опити за бебе от година и ще съм много щастлива, ако е положителен. Забравих да кажа, че теста е правен 6 дни преди да ми закъснее.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 21:46 от bubanka

# 194

Има втора черта! Дано всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт