"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Не е Simple Smile
Здравейте! Днеска ми е 4ти ден закъснение, нали не е рано за кръвен?

# 496
Здравейте, пак съм аз минали са 10дена от О. Имах ПМС, подути гърди и вълни - продължиха около 5дена. Днес все още ги имам. От вчера -  ( нещо ново )от вечерта усещам боцкане, което чувствах и в предната бременност, която така и не завърши успешно. Моля за мнение - възможно ли е да се осъществява имплантация ? Тестовете са отриц.

# 497
Здравейте, пак съм аз минали са 10дена от О. Имах ПМС, подути гърди и вълни - продължиха около 5дена. Днес все още ги имам. От вчера -  ( нещо ново )от вечерта усещам боцкане, което чувствах и в предната бременност, която така и не завърши успешно. Моля за мнение - възможно ли е да се осъществява имплантация ? Тестовете са отриц.
Кръвен пуснете

# 498
Здравейте, пак съм аз минали са 10дена от О. Имах ПМС, подути гърди и вълни - продължиха около 5дена. Днес все още ги имам. От вчера -  ( нещо ново )от вечерта усещам боцкане, което чувствах и в предната бременност, която така и не завърши успешно. Моля за мнение - възможно ли е да се осъществява имплантация ? Тестовете са отриц.

Същите симптоми имах и аз при задържан фоликул. При вас може да не е това. За тестове със сигурност е рано, най-добре е да се правят около 14 дни след овулация. Кръвен мисля, че се пуска 7-10 дни след овулация. Така, че може да направите сега. Засичахте ли си овулацията и кога очаквате цикъл?

Аз продължавам да си чакам цикъла, 3-ти ден закъснение,  13 дни след доказана овулация. Сутринта правих тест с втора урина. Категорично отрицателен в първите минути, преди 10-тата се вижда почти незабележима черта, на снимка се осветява и не се вижда. Продължавам да си мисля, че е изпарителна и явно бременност няма . Дано поне да ми дойде, за да се успокоя. Гърдите са напрегнати, често ходя по малка нужда, коремът ми е подут и кръста ме боли.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 14:26 от Bibi85

# 499

Същите симптоми имах и аз при задържан фоликул. При вас може да не е това. За тестове със сигурност е рано, най-добре е да се правят около 14 дни след овулация. Кръвен мисля, че се пуска 7-10 дни след овулация. Така, че може да направите сега. Засичахте ли си овулацията и кога очаквате цикъл?
Откакто започнахме опитите, Ц е много нередовен, днес е 34 ден от последния Ц, което намирам за нормално .. предвид това, че последните месеци е изключително различен. Не знам и аз кога да го очаквам .. да го очаквам ли изобщо ..

# 500
Arabadzhieva, на нас ни е първи месец опити и ми се обърка цикъла от първия месец. Чела съм, че може да има разбъркване в цикъла при бебеправене.  Моят цикъл е средно 28-30 дни, като почти винаги идва към 28 или 29-ти ден. С късна овулация съм, на 18-19-ти ден . Днес е 32 ден, имам някакви симптоми и само отрицателни тестове. Все се надявах, че заради късната овулация ще започне да се появява поне бледа черта, но явно няма.

# 501
как организмът ти различава кога правиш секс с цел възпроизводство и кога правиш за удоволствие, за да ти разбърка цикъла?

# 502
как организмът ти различава кога правиш секс с цел възпроизводство и кога правиш за удоволствие, за да ти разбърка цикъла?
Смятам че, психиката оказва влияние на физиката ..

# 503
Смятам че, психиката оказва влияние на физиката ..

Така е, когато жената е под стрес цикъла може да закъснее. Колкото и да не го мислим,  цялото това дебнене на удобно време, мерене на температури, овулации, уринарни тестове, бягане по лаборатории , изследвания оказват влияние върху психиката.

# 504
Ами хормоните действат по различен начин, ако се развива бременност в организма стойностите стават други, логично тялото регира на това.

# 505
Мозъкът ти знае. А той е главното действащо лице в организма.

# 506
Здравейте. От няколки дни имам болки ниско доло,не много силни. В петък ходих до спешното на болница Селена. Казаха ми,че имам киста на жълтото тяло и течност в корема.По принцип с мъжа ми правим опити за бебе. Цикъла трябва да дойде на 24.08. Какво мислите? Утре съм при гинеколога ми на преглед.

# 507
Мозъкът ти знае. А той е главното действащо лице в организма.

Според една статия при жените над 30 години може да има бременност, но само при 25% бременността се запазва. Т.е. ако нямаме закъснение и не направим тест, даже може да не разберем за бременността, от там идва и разбъркването на цикъла-закъснение, продължителност...

Здравейте. От няколки дни имам болки ниско доло,не много силни. В петък ходих до спешното на болница Селена. Казаха ми,че имам киста на жълтото тяло и течност в корема.По принцип с мъжа ми правим опити за бебе. Цикъла трябва да дойде на 24.08. Какво мислите? Утре съм при гинеколога ми на преглед.

Правихте ли тест?

# 508
  • София
Здравейте Simple Smile Аз не знам дали съм за тук, но - налага ми се да ми извадят мъдрец, а "работим за бебе", както се казва. Та, дали ако случайно е станало чудото този месец, ако днес се подложа на интервенцията с упойка, дали би навредило на евентуалния плод?
Дата на последния МЦ - 2 август, вероятната овулация е била на 15ти Simple Smile

# 509
Здравейте Simple Smile Аз не знам дали съм за тук, но - налага ми се да ми извадят мъдрец, а "работим за бебе", както се казва. Та, дали ако случайно е станало чудото този месец, ако днес се подложа на интервенцията с упойка, дали би навредило на евентуалния плод?
Дата на последния МЦ - 2 август, вероятната овулация е била на 15ти Simple Smile

Няма проблем ,от овулацията са минали едва 6 дни, дори и за имплантация е рано. Освен това в днешно време има и по-слаби упойки, даже и на деца се слагат  ( на мен ми слагат без адреналин заради кръвното).

Общи условия

Активация на акаунт