"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 724
  • 740
  •   2
Отговори
# 540
Arabadzhieva , ще те измъчат с това чакане от лабораторията. Не съм от много голям град, но преди 2 месеца, като правих кръвен тест го направих в 11,30ч. и следобед резултата беше готов резултата. Това беше първият кръвен тест, който правя и може би последен. Отрицателен беше и съм се зарекла да не правя повече  кръвен тест , заради разочарованието след това. Вече при хубави плътни черти и закъснение от 14 дни направо при лекаря.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 13:29 от Bibi85

# 541
YSt, не се брои така. Следи се лутеалната фаза. След овулация се броят 14 дни средно и тогава идва цикъла. При всяка жена варира, може да е между 12-17 дни, но това се забелязва точно със следене на лутеалната фаза.
По учебник, ако цикълът е 28дни, овулацията е на 14ден, т.е 14 дни след нея идва цикълът. (Лутеална фаза!)
Разбира се, но при жена, която има по принцип редовен цикъл няма нужда всеки месец да си следи овулацията, за да разбере кога да очаква нов цикъл. Щом й идва на 28 дни, но веднъж й е подранил с 2 дни, твърде вероятно е след това отново да си идва на 28. Не е нужно толкова стрес за еднократна аномалия.

# 542
Да, ако е еднократен случай, съм съгласна с теб.

# 543
Аnigo , какво стана с теб? Прави ли друг тест?

# 544
Arabadzhieva , ще те измъчат с това чакане от лабораторията. Не съм от много голям град, но преди 2 месеца, като правих кръвен тест го направих в 11,30ч. и следобед резултата беше готов резултата. Това беше първият кръвен тест, който правя и може би последен. Отрицателен беше и съм се зарекла да не правя повече  кръвен тест , заради разочарованието след това. Вече при хубави плътни черти и закъснение от 14 дни направо при лекаря.
Ще излезе до 16ч. Очаквам с нетърпение,
при мен любопитството идва от положителния на Престо .. той ми даде надежда, затова така реших - поне вътрешно да се успокоя.

# 545
Arabadzhieva , да пишеш после. Според мен ще е положителен. Престо и Шуър чек даже се славят с това, че в началото не засичат бременност и дават фалшиво отрицателен резултат, а щом твоят е положителен значи е такъв.

# 546
Arabadzhieva , да пишеш после. Според мен ще е положителен. Престо и Шуър чек даже се славят с това, че в началото не засичат бременност и дават фалшиво отрицателен резултат, а щом твоят е положителен значи е такъв.
Той беше положителен на момента, следващите дни, многократно отрицателен .. Благодаря ти за подкрепата и позитивизма!

# 547
Да, отрицателен пак.
Аnigo , какво стана с теб? Прави ли друг тест?

# 548
При теб е твърде рано за категоричен резултат и има някаква надежда след около седмица. Не знам, но при мен и двата теста, които си ползвала -Клиър  и Лейди тест ми показаха мноооого бледа черта след 5-тата минута. След 1,2,3 часа пак се виждаше. Явно и те не са много точни. А отрицателния ми шуър чек, колко и пъти да го погледнех все си беше отрицателен и нямаше никаква втора черта, дори и изпарителна.
Да, отрицателен пак.

# 549
Излезе и моя - отрицателен ..

# 550
Sad Следващият месец дано е твоят!
Излезе и моя - отрицателен ..

# 551
На мен ми се е случвало да имам фалшиво положителен уринен с бледа втора черта. Бяха някакви китайски лентички, които една мама от форума ми беше подарила.
Но фалшив кръвен е почти невъзможно, освен, ако не е направен твърде, твърде рано. Успех на всички момичета и знайте, че един ден всяка ще види заветните две истински чертички!😍

# 552
Здравейте на всички….

Някои изпадал ли е в такава странна ситуация…защото за жена с редовен цикъл за 17г, това ми се случи за пръв път и съм леко объркана….

3 дни преди да ми дойде цикълът, получих някакво тъмно кафяво зацапване, което продължи ден и след това се превърна в бледо розово , пак за няма и ден…
С бъдещият ми съпруг правим опити за бебе и в интерес на истината, бях силно разочарована, че вместо да ми закъснее, за капак ми е дошло и по-рано…

Та това беше един много странен и бърз цикъл… придружен с гадене, адско главоболие и болки в корема(които по принцип нямам, абе общи взето, ако питате мъжът ми - ако не му кажа, не би разбрал, че съм в цикъл)

Таа…. На няколко места прочетох, че може би не е цикъл а имплантацията на самият ембрион при евентуална бременност…
Мислих да си взема тест, но пък и ме е страх да не се окаже отрицателен…

Някоя от вас сблъсквала ли се е с нещо подобно ???

Благодаря и се извинявам за дългия въпрос !

# 553
Вземи си тест, не е страшно не хапят. Ако е станало ще разбереш, ако не другия месец пак ще опитате. 🍀

# 554
Възможно е да е имплантация, кога беше овулацията?
П.П Не трябва да те е страх от един тест, а ако си бременна?

Общи условия

Активация на акаунт