"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
А, дано не ти дойде! Simple Smile
Аз вчера сутринта правих с първа урина, на няма и 5 минута излезе втора черта /Лейди тест/, но вчера ми беше 8ден след доказана овулация. Направих го, че се чудих дали пия нещо за адското си главоболие. Днес clear test е отрицателен. Имам още 7 дни до цикъл, абе луда работа. Grinning

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 10:17 от bubanka

# 526
Anigo , дано, но нещо не ми се вярва да има нещо с тези отрицателни тестове. А може и да е било рано. Затова ще изчакам малко за други тестове. Ти кога не чакаш цикъл? Сега видях, че си писала. И аз имам само лейди тест и клиър и ми излизат едни мноооого бледи черти на петата минута. Чак не им вярвам.
При теб явно е много рано. Желая ти от все сърце скоро да видиш две хубави плътни черти и този месец да е твоят!

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 20:59 от Bibi85

# 527
Възможно и да е рано, нищо не се знае. Виж предния ми отговор, че го допълних Grinning
Anigo , дано, но нещо не ми се вярва да има нещо с тези отрицателни тестове. А може и да е било рано. Затова ще изчакам малко за други тестове. Ти кога не чакаш цикъл?

# 528
Успех, момичета! Чакам да се похвалите с хубави новини! На мен ми дойде Hushed Честно казано се успокоих малко, че не е някакъв проблем без бременност. От друга страна имам две пораснали момчета, които са родени през зимата и си мечтаех за едно лятно бебе. Може следващите месеци да се случи чудото.

# 529
Здравейте момичета, тъй като правим опити за бебче и днес ми дойде ( 2 дни преди очакваната дата) въпросът ми е : Другият месец как да пресметна евентуалната дата за цикъла ми ( ако ми дойде) т.е. очаквах до на 24.08. - Другият месец на 21.09. ли да го чакам или на 17.09. през 28 дни ми идва, малко се обърках.... Благодаря!

# 530
Продължителността на цикъла зависи от овулацията. Ако засечете овулация, добавяте 14 дни и имате дата за цикъл. Лутеалната фаза е средно 14 дни, но може и да е примерно 12, 13 или 15. Просто засечете един цикъл поне и ще знаете.

Здравейте момичета, тъй като правим опити за бебче и днес ми дойде ( 2 дни преди очакваната дата) въпросът ми е : Другият месец как да пресметна евентуалната дата за цикъла ми ( ако ми дойде) т.е. очаквах до на 24.08. - Другият месец на 21.09. ли да го чакам или на 17.09. през 28 дни ми идва, малко се обърках.... Благодаря!

# 531
Момичета ! Пак съм аз ,пак е 3 и аз отново съм пред екрана . Изчетох доста неща и вече имам чувството ,че психясвам и не знам как ще издържа до четвъртък за уговорения час. Rolling Eyes Според вас каква е причината да ми закъснява 1 седмица , като попринцип винаги е бил почтииии точен . Вече се чудя дали кръвният тест е показал верен отрицателен резултат , макар че от друга страна ме съмнява да не е точен...На някоя от вас случвало ли се е да закъснява с отрицателен  тест толкова време , или може пък желанието ни да се е сбъднало вече ?

# 532
Може да е задържан фоликул, от стрес, от смяна на климат, от някоя киста, или пък понякога се случва да е по-дълга лутеалната фаза. На мен един път в годината ми се удължава, от 14 дни след овулация, става 17-18.
А и нещо хубаво може да е, в медицината няма две и две. Simple Smile
Момичета ! Пак съм аз ,пак е 3 и аз отново съм пред екрана . Изчетох доста неща и вече имам чувството ,че психясвам и не знам как ще издържа до четвъртък за уговорения час. Rolling Eyes Според вас каква е причината да ми закъснява 1 седмица , като попринцип винаги е бил почтииии точен . Вече се чудя дали кръвният тест е показал верен отрицателен резултат , макар че от друга страна ме съмнява да не е точен...На някоя от вас случвало ли се е да закъснява с отрицателен  тест толкова време , или може пък желанието ни да се е сбъднало вече ?

# 533
Вземаме те! А ти кръвен пусна ли, резултати?
Вземайте ме с вас, че и аз се побърквам вече ..
Не, защото вчера ми казаха от лабораторията, че съм закъсняла и дали вчера ще дам кръв или днес, резултатът ще излезе по едно и също време. Реших да дам шанс, ако има нещо да е с един ден повече, тя лабораторията е до нас. Днес пък се събуждам и имам усещане че лелката ще дойде … кел файда че с моя мъж се зарадвахме на онзи калпав тест.. много е гадно, много. Нямам надежда вече май.

# 534
И аз така, онзи ден. Някаква тиха радост на смотания Лейди тест и после нищо.
Но нищо не се знае!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 10:17 от bubanka

# 535
Докато няма кръв има надежда. Иначе и при ранна бременност симптомите са подобни на пмс. Така, че може и да не ви дойде.
Аз снощи леко се зарадвах. Имах капка кръв. Викам дойде ми, край. Пишках 2 пъти преди да легна, на тоалетната хартия бледо розово само, на превръзката  нищо. Към 3 ч. също, имаше като слуз с розово. На сутринта нищо на превръзката. Зарадвах се, че може да е имплантация, ама не. По-късно сутринта си ми тръгна, иначе не ми тръгва така цикъла да зацапа и да нямам нищо 8-9 часа.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 10:16 от Bibi85

# 536
На мен ми се е случвало така да ми тръгва цикъла. А да не говорим, че месец през месец добавям нови симтоми на ПМС.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 10:30 от bubanka

# 537
На мен никога не ми се е случвало при цикъл. Зацапа ли ми си тръгва до няколко минути и то кръв. Единствено при имплантация имах такова бледо зацапване по хартията и на превръзката нищо. И то само за 1 ден, на другия ден нищо нямаше вече.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 10:33 от bubanka

# 538
Брой 28 дни от деня, в който ти е дошло.

# 539
YSt, не се брои така. Следи се лутеалната фаза. След овулация се броят 14 дни средно и тогава идва цикъла. При всяка жена варира, може да е между 12-17 дни, но това се забелязва точно със следене на лутеалната фаза.
По учебник, ако цикълът е 28дни, овулацията е на 14ден, т.е 14 дни след нея идва цикълът. (Лутеална фаза!)

Общи условия

Активация на акаунт