"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 713
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ха ха това ли съм написала ужас. Дали ще може се види на ехограф според вас толкова рано

# 571
Quatre, помниш ли марката на теста? ☺

За съжаление не, но беше от най-евтините от по 0.30 ст даже май беше макс 0.50. Купувах ги от Соф@рмаси. Поединично бяха опаковани. Просто беше преди 5 години и не мога да кажа със сигурност. Казвах “един тест от най-евтините”😂 Понеже ми беше писнало да давам пари за тестове вече..
Да ви кажа чертата беше супер супер бледа, само тренирано око можеше да я забележи. На другия ден направих Престо и там вече розовееше.

# 572
Quatre това с тренираното око много ми хареса Grinning

Gerinasko не, поне 7-10 дни след закъснение

# 573
А на кой ден след овулацията се случи този странен цикъл? И реално имаш ли закъснение?
П.П Завиждам за търпението Grinning
И в крайна сметка, я се замисли, сега те е страх от един тест, а ако си бременна за колко неща ще се притесняваш после и ще те е страх (това наред ли е, онова добре ли е). Дай малко по-сериозно, имаш основателна причина за тест, щом си познаваш тялото, а тези симтоми, и т.нар зацапване не са ти присъщи. Успех!
На 05.08….
Абе те не хапят ама ако е отрицателен, няма да съм много хепи 😀😀😀😀

Мислех да поизчакам до следващия месец 😬

Казах на мъжа да вземи един.. ако не, ако не успее утре ще взема….

Та по план трябваше да ми дойде вчера
Овулацията ми е била на 7.08
Това зацапване беше тъмно на 19, леко бледо розово на 20 и толкоз 😀

Току що отивам аз до wc и гледам пак някво леко бежово зацапване…

Според мен не е нормално.. нз .. нямам опит със забременяванията

# 574
Тестът ще покаже, а ако продължава да не ти идва, то тогава кръвен Simple Smile

# 575
Мами , бях на преглед. Оказа се кистозно жълто тяло с размери 28/27мм. . Каза да изчакам 1 седмица и ако не ми дойде да пия дуфастон. Надявам се да не е нещо сериозно това..

# 576
Здравейте , момичета , пак съм аз. Бихте ли ми казали дали има някакви симптоми след биохимична бременност? Как протича цикъла след нея, има ли болки? Писах ви, че имах закъснение от 3 дни, 2 теста с мнооого бледа черта на 5-тата минута, които отчетох , като изпарителни. На третия ден ми дойде, но някак по-различно от преди. Не ми тръгна, както преди с кръв, която се усилва до 30 минути. От вечерта до сутринта само бледо розово зацапване с прозрачна слуз на хартията , на превръзката нищо. Вчера през деня ми тръгна по-силно, като имах болки в кръста. Снощи в 3 часа се събудих от много силни болки в кръста и корема. Станах да пия но-шпа, но дълго не можех да заспя от болката. Никога не съм имала силни болки при цикъл. Странното е, че тази вечер изхвърлих нещо, като малък съсирек, но жълто, а не с нормален цвят, като при цикъл. Другото странно нещо е, че винаги 2-3 дни преди цикъл гърдите ми са спокойни, а този път точно тогава станаха големи и болезнени, ходих често до тоалетната , имах леко гадене, бях отпаднала, температура около 37 градуса. Има доста симптоми, които ме карат да мисля, че е имало нещо.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 00:09 от Bibi85

# 577
Моята биохимична я хванах само по симптомите на предишната ми бременност и кръвен тест. Закъснял ми с 4 дни и след това си тръгна нормален цикъл.
Здравейте , момичета , пак съм аз. Бихте ли ми казали дали има някакви симптоми след биохимична бременност? Как протича цикъла след нея, има ли болки? Писах ви, че имах закъснение от 3 дни, 2 теста с мнооого бледа черта на 5-тата минута, които отчетох , като изпарителни. На третия ден ми дойде, но някак по-различно от преди. Не ми тръгна, както преди с кръв, която се усилва до 30 минути. От вечерта до сутринта само бледо розово зацапване с прозрачна слуз на хартията , на превръзката нищо. Вчера през деня ми тръгна по-силно, като имах болки в кръста. Снощи в 3 часа се събудих от много силни болки в кръста и корема. Станах да пия но-шпа, но дълго не можех да заспя от болката. Никога не съм имала силни болки при цикъл. Странното е, че тази вечер изхвърлих нещо, като малък съсирек, но жълто, а не с нормален цвят, като при цикъл. Другото странно нещо е, че винаги 2-3 дни преди цикъл гърдите ми са спокойни, а този път точно тогава станаха големи и болезнени, ходих често до тоалетната , имах леко гадене, бях отпаднала, температура около 37 градуса. Има доста симптоми, които ме карат да мисля, че е имало нещо.

# 578
Момичета как ви се вижда този тест?

# 579
На кой ден е правен? Според мен е отрицателен, но силно стискам палци да се окаже положителен и да греша🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 580
На кой ден е правен? Според мен е отрицателен, но силно стискам палци да се окаже положителен и да греша🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Ами все още нямам закъснение очаквам го, на живо се вижда без да се вглеждаш чертата.Ще изчакам закъснение и ще направя отново.

# 581
Според мен е отрицателен. На Престо излизат такива изпарителни подвеждащи втори черти. Даже на предните страници имаше снимка на такъв тест, пак с втора черта и нямаше бременност. Ако след няколко дни стане хубава и забележима, значи има бременност.

# 582
Здравейте, правим опити от два месеца. МЦ на 27 дни, винаги е бил редовен +- 1 ден. Трябваше да ми дойде на 22.08. На 23.08 вечерта след секс  имаше съвсем леко розовеникаво при избърсване. На превръзката след това нищо и реших, че просто не съм видяла добре. На 24.08 вечерта отново след секс имаше леко розовеникаво, след това следих няколко часа. При избърсване имаше червеникаво, но не алено. Сутринта на превръзката нищо. Очаквах да ми дойде, но и към момента е някакво розовеникаво/ червеникаво при избърсване и няколко капки по превръзката. Други признаци на ПМС нямам. На почивка сме и тест ще имам чак довечера и се чудя дали да го направя вечерта, сутринта или пък да поръчам два теста…не знам. Прилича като да се мъчи да ми дойде, но досега не се е случвало толкова дълго да се мъчи. Обикновено ако вечер ми процапа до сутринта е обилно. Какво може да е, дали може да е бременнност. Ако да, то притеснително ли е това зацапване 🤔

# 583
Здравейте, правим опити от два месеца. МЦ на 27 дни, винаги е бил редовен +- 1 ден. Трябваше да ми дойде на 22.08. На 23.08 вечерта след секс  имаше съвсем леко розовеникаво при избърсване. На превръзката след това нищо и реших, че просто не съм видяла добре. На 24.08 вечерта отново след секс имаше леко розовеникаво, след това следих няколко часа. При избърсване имаше червеникаво, но не алено. Сутринта на превръзката нищо. Очаквах да ми дойде, но и към момента е някакво розовеникаво/ червеникаво при избърсване и няколко капки по превръзката. Други признаци на ПМС нямам. На почивка сме и тест ще имам чак довечера и се чудя дали да го направя вечерта, сутринта или пък да поръчам два теста…не знам. Прилича като да се мъчи да ми дойде, но досега не се е случвало толкова дълго да се мъчи. Обикновено ако вечер ми процапа до сутринта е обилно. Какво може да е, дали може да е бременнност. Ако да, то притеснително ли е това зацапване 🤔
.
Ако правите опит за бебе, защо след това ден след като ви е закъсняло правите секс? Не знаете ли, че ако има бременност е опасно и най-вече имате зацапване след секс... Направете тест за да се разбере

# 584
Анди, не паникьосвай дамата. Сексът при бременност не е опасен, ако няма изрична забрана от АГ.

pss_p, направи тест просто. Щом имаш закъснение, може по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт