"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 726
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
На 05.08….
Абе те не хапят ама ако е отрицателен, няма да съм много хепи 😀😀😀😀

Мислех да поизчакам до следващия месец 😬

# 556
На 05.08….

Ами ако е положителен 😉

# 557
А на кой ден след овулацията се случи този странен цикъл? И реално имаш ли закъснение?
П.П Завиждам за търпението Grinning
И в крайна сметка, я се замисли, сега те е страх от един тест, а ако си бременна за колко неща ще се притесняваш после и ще те е страх (това наред ли е, онова добре ли е). Дай малко по-сериозно, имаш основателна причина за тест, щом си познаваш тялото, а тези симтоми, и т.нар зацапване не са ти присъщи. Успех!
На 05.08….

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 18:53 от Anigo

# 558
На 05.08….

По-добре е да знаеш по-рано, ако се е получило. Цикъла обикновено полудява като почнат опитите(на психическа основа е), хайде с теб сме и ще стискаме палци да е станало чудото! Чакаме да споделиш! Ако е отрицателен гледаш напред и така, докато стане Wink

# 559
Здр да попитам дали сте усещал ранни симптоми на бременност? На 5.08 ми беше МЦ 7 дена накъде ми тече после на 13 на 15 на 18 и на 21 имахме полов контакт дали има вероятност да е станало чудото пробваме вече 6 - 7 месеца ама нищо:(

# 560
Gerinasko, знаеш ли кога ти е била овулацията? С така изредени дати, не мисля, че някоя от нас тук, може да ти каже.

# 561
Еми уж на 20.08 след 21. 08 да правихме опити имам едни леки спазми предърпвания ниско долу и не знам защо но съм на гинеколог утре и ще видим но няма как да разбера дали е станало нещо много е рано. Знам че преди овулация и след овулация са по големи шансове. Иначе ако нещо стане ще ми е 2 детенце Simple Smile

# 562
Ами в такъв случай, 18.08 и 21.08 може да свършат работа. Успех!

# 563
Аnigo благодаря и аз на това се надявам но пак ще е чакане докъто стане време за датата. Дали е добре си пусна изследвания някакви не знам все пак не съм на 20 години или да изчакам да стане поне 1 година

# 564
Не чакай, питай утре гинеколога си Simple Smile

# 565
Ще попитам може и овулация да ми се мени и аз не знам вече

# 566
Gerinasko, в месеца в който забременях нищо, ама нищо не усетих. Странното беше, че гърдите изобщо не ме боляха. Викам си няма да ми идва май скоро и така и стана Simple Smile Засякох бременността с тест лента на 10-тия ден след овулацията.

# 567
Quatre, помниш ли марката на теста? ☺️

# 568
Искам да разбера дали е станало този път но знам че е много рано и не искам да се разочаровам. А утре да отида ще ме видят на ехограф да видим от кво са тия спазми ниско долу дето имам ни за бременност и там няма се види. Преди няколко дена мн ме боляха зърната а сега пък ниско долу. Дали ще може да види дали матката се е разширила или дали има някъв фоликул оплоден на ехографа? И от там може да каже че може и да има бременност Simple Smile А и да ако помниш теста кажи моля

# 569
Gerinasko , в медицината няма оплоден фоликул, а яйцеклетка. Във фоликулите се намират яйцеклетките и когато един от тях стане доминантен, т.е достигне най-големи размери се пука и се отделя зрялата яйцеклетка. Това е овулацията.

Общи условия

Активация на акаунт