"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
За мен дали е рано си направя кръвен тест за бременност

# 601
Да, трябва да минат поне 11-12 дни от овулацията

# 602
Здравейте,мами.Искам да попитам нещо за имплантационното кървене-Не ми дойде Ц,но имам едно леко бледо светло червено зацапване само по хартията след тоалетна,а по превръзката нищо.Имам също стомашно неразположение,леко главоболие,пробождания в яйчниците от време на време и смяна на настроенията.Въпросът ми е възможно ли е това да е имплантационно кървене?
възможно ли е да е киста или задържан фоликул?А какви са симптомите на киста на яйчника,тези симптоми звучат ли Ви като такива,които се появяват при киста?

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 20:00 от Lover girl

# 603

Здравейте дами. Бих искала да попитам дали има бременност това е с първа урина в петък го правих днес правих още един но е с една черта. МЦ ми е нередовен юли беше на 8ми а август дойде на 4ти на 19ти август по изчисления съм била в ову и имах полов контакт с приятеля ми та въпроса ми е възможно ли е да е фалшив първия защото ппц виждам 2ра черта ама може да ми се привижда. Появи се веднага щом капнах 4 капки.

# 604
  • София
Ако овулацията е била на 19 няма как тестът в петък да е бил положителен.

# 605
Мисълта ми е там,че 19 уж беше последен от ову. Най силен период на ову беше 14-15-16 до колкото си спомням

# 606
А как го изчисли, щом цикълът ти по принцип е нередовен?

# 607
Момичета,помогнете ми,че се обърках

Това не е бременност,нали?
Последната ми овулация е била на 6-ти този месец.

# 608

Според мен е много пренапоен теста...щом овулацията е била на 6ти би трябвало вече да имаш закъснение и ако има бременност да има хубави две черти

Tujnata аз май нещо не разбрах...последен ден от ову на 19ти,най силни дни на 14,15,16 до колкото си спомняш...тя овулацията е само в един ден,като най плодородни се видят деня преди,деня на и деня след овулация...няма как да е една седмица..при положителен тест за ову до 48 часа тя настъпва...азада имаш някаква бледа втора черта,ако има бременност трябва да са минали най малко 12 дни от ову...даже 12 са малко....

# 609
  • София
Престото изглежда на положителен, аз бих повторила с лента.
Lovergirl, не се забелязва следа от втора дори бледа черта.

# 610

Според мен е много пренапоен теста...щом овулацията е била на 6ти би трябвало вече да имаш закъснение и ако има бременност да има хубави две черти

Tujnata аз май нещо не разбрах...последен ден от ову на 19ти,най силни дни на 14,15,16 до колкото си спомняш...тя овулацията е само в един ден,като най плодородни се видят деня преди,деня на и деня след овулация...няма как да е една седмица..при положителен тест за ову до 48 часа тя настъпва...азада имаш някаква бледа втора черта,ако има бременност трябва да са минали най малко 12 дни от ову...даже 12 са малко....
Какво значи пренапоен?Прекалено много урина ли?

# 611

Да повтори го ,но го дръж по малко в урината

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 13:57 от bubanka

# 612
Абе и аз не знам просто в петък сутринта станах и отидох да направя теста от нищото в момента в който капнах 4 капки нямаше и минута и се появи 2рата бледа уж черта за ову не знам просто на 19сти имахме полов контакт с приятеля ми днес правих пак тест на престоя ама уви 2ра черта няма а толкова се надявах би трябвало да ми дойде на 1 ви ама нямам търпение да разбера има ли бебче няма ли..

# 613
Здравейте, момичета. Чак сега психически се възстанових от това, което ми се случи.
Юни месец, два дни преди закъснение си направих тест лента - показа две черти. След два дни закъснение направих тест на шуър чек, отново показа две черти, но едната много, много бледа. Поисках съвет от вас, потвърдихте, че според вас показват бременност. Но аз реших да направя и кръвен, той показа твърде нисък положителен тест за седмицата, в която би трябвало да съм. Естествено повторих след 48 часа и тогава резултатът ме "удари" в сърцето. Вместо да се увеличи, той бе спаднал. Оказа се биохимична бременност. Изчисти се сама. Следва преглед, на който всичко беше наред.
Сега пуснах изследвания на витамин Д, В12 и фолиева киселина. Цитонамазка и микробиология. Изследвания за хормони и чакам резултат от изследване за тромбофолия.
Извинявайте, че тук споделям историята си, не целя внимание или да ви поучавам. Но...
Не си причинявате това с тестване преди закъснение, изчакайте една седмица и тогава. Боли много след като споделиш с "таткото", взираш се и целуваш тестовете, чувстваш се щастлива и накрая....
Пожелавам на всички ви бледи, червени или тъмно червени чертички, които да превърнат живота ви в чудо!

# 614
Sad Пожелавам ти следващия път всичко да е наред!
Здравейте, момичета. Чак сега психически се възстанових от това, което ми се случи.
Юни месец, два дни преди закъснение си направих тест лента - показа две черти. След два дни закъснение направих тест на шуър чек, отново показа две черти, но едната много, много бледа. Поисках съвет от вас, потвърдихте, че според вас показват бременност. Но аз реших да направя и кръвен, той показа твърде нисък положителен тест за седмицата, в която би трябвало да съм. Естествено повторих след 48 часа и тогава резултатът ме "удари" в сърцето. Вместо да се увеличи, той бе спаднал. Оказа се биохимична бременност. Изчисти се сама. Следва преглед, на който всичко беше наред.
Сега пуснах изследвания на витамин Д, В12 и фолиева киселина. Цитонамазка и микробиология. Изследвания за хормони и чакам резултат от изследване за тромбофолия.
Извинявайте, че тук споделям историята си, не целя внимание или да ви поучавам. Но...
Не си причинявате това с тестване преди закъснение, изчакайте една седмица и тогава. Боли много след като споделиш с "таткото", взираш се и целуваш тестовете, чувстваш се щастлива и накрая....
Пожелавам на всички ви бледи, червени или тъмно червени чертички, които да превърнат живота ви в чудо!

Общи условия

Активация на акаунт