"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Ако овулацията е била на 1 - 2, както сама казваш, то тестът щеше да е с крещяща втора черта.
Този е отрицателен.
Точно това щях да кажа и аз. На толкова дни след овулация няма как да е почти невидима. Купете си друг но не и престо или шуърчек. Аз от шуърчек бях толкова доволна и сега с последната бременност само ме притесняваше с тези бледи черти на високо чхг. Правя шуърчек и тичам да пускам чхг да видя дали всичко е наред.. Принципно кръвният тест винаги е най-сигурен, защото го няма това:ама дали не е рано да покаже, дали има черта или не, дали теста е валиден, дали правилно направен и т.н
Но определено във вашия случай трябваше да имате доста по-цветна черта след толкова дни от овулация.

С първата ми бременност Шуър чекът беше отрицателен на 5 дни закъснение.
Теста е направин спрямо инструкциите.
Наситен или не розовият цвят на чертата е показател за бременност.
Ясно е, че ще направя кръвен, но ми е интересно какво мислите за този тест.
Ясно че щом има розова черта има процес. Според мен има адски бледа черта и не е ок за такова време след овулация. Така че по-скоро мисля, че е отрицателен. Дано е положителен и всичко да е наред. Пожелавам успех! 🥰

# 166
Аз пък не виждам никаква черта.

# 167
И аз не видях втора черта.

# 168
Здравейте,

Това според вас положителен тест ли е?
Предполагаема овулация 1-2.07
На негатив има нещо, но а супер бледо.Дано да не си отчела правилно О.
Успех!

# 169
Здарвейте,
вчера имах общи кръвни изследвания, на които ми излезна леко завишена пикочна киселина(не над нормата, но в горната граница). Преди това правих 2 ранни теста - отрицателни. Според вас това може ли да е повод за радост или не?
Тест ще правя пак, АКО ми закъснее т.е. другата седмица и за това се допитвам тук Simple Smile

# 170
Завишената пикочна киселина не е признак на бременност.
Успех следващия път!

Здарвейте,
вчера имах общи кръвни изследвания, на които ми излезна леко завишена пикочна киселина(не над нормата, но в горната граница). Преди това правих 2 ранни теста - отрицателни. Според вас това може ли да е повод за радост или не?
Тест ще правя пак, АКО ми закъснее т.е. другата седмица и за това се допитвам тук Simple Smile

# 171
  • Пловдив
Какво общо има пикочната киселина? Grinning

# 172
Пикочна киселина ми е казвала ендокриноложката, че се повишава при ядене на сурово сушени меса/салами. Отношение към бременност няма, там има само ЧХГ, което се пуска допълнително и не е включено в ПКК пакетите. Независимо разширен или обикновен.

# 173
Здравейте имам нужда от малко помощ това ми е кръвният тест който днес си направих , според вас какъв е шанса за бременност

# 174
Кога очаквате да ви дойде цикълът? Според резултатите сте в 3-та седмица, т.е.седмица преди цикъл.

Здравейте имам нужда от малко помощ това ми е кръвният тест който днес си направих , според вас какъв е шанса за бременност

# 175
[аз съм след трансфер на два 5 дневни ембриона на 8 юли ми беше трансфера
quote author=Bibi85 link=topic=1569334.msg46726141#msg46726141 date=1689950879]
Кога очаквате да ви дойде цикълът? Според резултатите сте в 3-та седмица, т.е.седмица преди цикъл.

[/quote]

# 176
vanina800, очевидно има бременност. Пуснете още един кръвен тест след 48 часа, трябва да се удвои.

# 177
Благодаря ви ще пусна

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 21:44 от bubanka

# 178
Съжалявам, но според мен е имало бременност. Сега хормона спада Sad
На ден 12...13 след трансфер , при успешен такъв Ви трябва дву-три цифрено число.

# 179

Може да е имало опит за имплантация и вече да спада. За 14 ден след трансфер трябваше да е трицифрено число. С успешния ми трансфер беше към 520 на този ден.
Какво казват докторите?

Общи условия

Активация на акаунт