"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 38 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 210

Нямам никакви симптоми, само цигарите са ми малко неприятни. (Ако въобще това е симптом). Преди малко си направих теста и явно не съм бременна🥺
Аз сякаш виждам някаква сянка

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 16:23 от bubanka

# 211
  • София
Аз виждам само контролната черта.

# 212

Аз сякаш виждам някаква сянка
Така ли?
Междудругото сега си взех друг само, че ранен. Сега остава да го направя. Не съм пишкала 4-5 ч. дано поне нещо да покаже.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 16:23 от bubanka

# 213
Здравейте момичета правим опити за бебчо от няколко месеца преди месец пих дуфастон имах кистичка на 28.07 трябва да ми дойде но забелязвам че от 10 дена много стабилно ме болят гърдите по често ходя по малка нужда
От три четири дена имам силно сутрешно главоболие което не спира и след хапчета и тази вечер имам втрисане попринцип ми се надува корема преди МЦ но този месец не е подут...според вас дали се е случило чудото

# 214
  • София
Направи си един тест и ще разбереш.

# 215

Момичета, това е теста от преди малко... Не съм бременна. Сега остава да си чакам цикъла.😏

# 216
Здравейте!
Вчера направих кръвен тест 3 дни преди очаквана М. Последен цикъл на 3 юли. Има ли бременност?

# 217

Здравейте!
Днес трябва да ми дойде, обаче още не е и реших да си направя тест. Това е резултата, какво мислите ? Виждате ли втората чертичка, или на мен така ми се струва ?

# 218
Здравейте ,
аз идвам с един малко глупав въпрос , но все пак е хубаво да знам . Всеки месец ми идва на 30 дни ( +/- 1 ден , но не повече ) . Юни месец си ми дойде на 1 , както винаги , но юли ми закъсня с 5 дни и дойде на 6 . Целият юли си правим опити за бебе ( не следя овулация, но общо взето през 2 дни сме правили ) и сега искам да попитам време ли е да си направя ранен тест за бременност . Имам приложение , което отчита , че чакам менструация на 6 ,но това е според закъснението от този месец . Ясно ми е , че отчитат най-коректно след закъснение , но все пак ако има нещо искам да знам . Благодаря ви много . Хубав ден Flowers Hibiscus

# 219
  • София

Здравейте!
Днес трябва да ми дойде, обаче още не е и реших да си направя тест. Това е резултата, какво мислите ? Виждате ли втората чертичка, или на мен така ми се струва ?
Аз виждам. А бихте ли споделила от къде купувате тази марка тестове?

# 220
Ако ви идва на 30 дни и последният ви цикъл е бил на 6.07, трябва да ви дойде на 06.08 и е доста рано за тест още.
Здравейте ,
аз идвам с един малко глупав въпрос , но все пак е хубаво да знам . Всеки месец ми идва на 30 дни ( +/- 1 ден , но не повече ) . Юни месец си ми дойде на 1 , както винаги , но юли ми закъсня с 5 дни и дойде на 6 . Целият юли си правим опити за бебе ( не следя овулация, но общо взето през 2 дни сме правили ) и сега искам да попитам време ли е да си направя ранен тест за бременност . Имам приложение , което отчита , че чакам менструация на 6 ,но това е според закъснението от този месец . Ясно ми е , че отчитат най-коректно след закъснение , но все пак ако има нещо искам да знам . Благодаря ви много . Хубав ден Flowers Hibiscus

Здравейте!

Има втора черта, но пробвайте с още един тест.

# 221

Здравейте!
Аз виждам. А бихте ли споделила от къде купувате тази марка тестове?

Благодаря ви! Поръчвам си ги от Amazon, оттам е най изгодно.

# 222

Здравейте!
Положителен е теста. Повторете след 2 дни или си пуснете кръвен да видите каква е стойността, а ако сте от търпеливите си направете нов тест и се обадете на гинеколога си, той най-добре ще ви каже кога е най-добре да отидете.

# 223
Честито, прекрасен резултат 🍀леко бременеене!
Здравейте!
Вчера направих кръвен тест 3 дни преди очаквана М. Последен цикъл на 3 юли. Има ли бременност?

# 224
  • София
Твърдо да 🍀🍀🍀 Честито и до финал!
Здравейте!

Общи условия

Активация на акаунт