"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 61

• 37 795
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте , момичета. Искам да попитам задължително ли е да те болят гърдите в начална бременност? Като бях бременна с двете ми деца нямам спомен кога започнаха. Този месец бяхме много активни и нямахме пропуск няколко дни преди, по време и след овулацията . Засякох я с тестове на 06.08. днес ми е 28-ми ден , около 10 дни след предполагаемата овулация. Като цикълът ми е между 28-30 дни, т.е. нямам закъснение още. Гърдите ми са толкова спокойни, че само те ми подсказват, че не съм бременна Relieved . Имам тестове , но след като преди 2 месеца имах всички симптоми на бременност, след това отрицателен домашен и кръвен тест, се зарекох да не правя тест без закъснение, защото е супер разочароващо после.

Здравей, аз преди да забременея ме боляха супер много гърдите преди цикъл. А в месеца в който забременях и разбрах въобще не ме боляха, само бяха наедряли , аз даже по това се усъмних! Кога трябва да ти дойде ?

# 451

Здравей, аз преди да забременея ме боляха супер много гърдите преди цикъл. А в месеца в който забременях и разбрах въобще не ме боляха, само бяха наедряли , аз даже по това се усъмних! Кога трябва да ти дойде ?

След 1-2 дни най-късно. Днес ми е 28-ми ден, но цикълът ми е между 28-30 дни. Това ни е първият месец по-сериозни опити и се вглеждам във всички симптоми, защото не знам дали забременяването вече няма да е по трудно, на 37 г . съм. Защото с двете ми деца, които са на 9г. и 11 г. забременях много бързо, второто дете от 1 единствен опит около овулацията. Сега обаче, заради годините може и да е по-трудно. Но мисля да опитаме няколко месеца и ако не стане ще се примиря, че не ни е писано да имаме още едно дете.

# 452

След 1-2 дни най-късно. Днес ми е 28-ми ден, но цикълът ми е между 28-30 дни. Това ни е първият месец по-сериозни опити и се вглеждам във всички симптоми, защото не знам дали забременяването вече няма да е по трудно, на 37 г . съм. Защото с двете ми деца, които са на 9г. и 11 г. забременях много бързо, второто дете от 1 единствен опит около овулацията. Сега обаче, заради годините може и да е по-трудно. Но мисля да опитаме няколко месеца и ако не стане ще се примиря, че не ни е писано да имаме още едно дете.
Ами пожелавам Ви много късмет и стискам палци да ви се е получило. Аз имам още 6 дни до цикъл и се надявам и при мен да е станало, но ще видим, и аз така като теб правех тестове преди закъснение давах по 50-100€ за тестове всеки месец, което е тъпо и сега съм решила да си изчакам закъснение евентуално ако има .✌️

# 453
Andy16 , благодаря ти. Успех и на теб, пожелавам ти от сърце да видиш скоро двете чертички и да се радваш на лека и безпроблемна бременност.

# 454
Andy16 , благодаря ти. Успех и на теб, пожелавам ти от сърце да видиш скоро двете чертички и да се радваш на лека и безпроблемна бременност.
Благодаря, нямам търпение да се похвалиш ❤️🍀

# 455
Момичета правих си още един уринален и излезе отрицателен, явно има друг проблем за закъснението,ще разбера след седмица...

# 456
  • София
Bibi, мен не ме боляха гърдите в месеца, в който забременях. Почнах да ги усещам напрегнати и подути към 5-6 г.с.

# 457
Bibi85 , защо не пуснеш хормоните за яйчников резерв , може да питаш гинеколога си.
Сетих се сега, че коментирах тези хормони в съседна тема. Така ще си знаеш, няма да се отказваш Simple Smile

# 458
  • София
Да, АМХ е добра идея да пуснеш. Ако е достатъчно добър и с партньора нещата се бавят, може да пробвате с инсеминация. Аз така забременях на 40, с АМХ 1.9.

# 459
Здравейте ,
Закъснява ми 5 дни днес сутринта направих тест Шуър чек и отчете втора бледо черта .След известно време направих още 3 но бяха отрицателни /други марки / възможно ли е теста да е фалшиво-положителен /?

# 460
Отговорих в темата, която пусна по-рано днес.

Здравейте ,
Закъснява ми 5 дни днес сутринта направих тест Шуър чек и отчете втора бледо черта .След известно време направих още 3 но бяха отрицателни /други марки / възможно ли е теста да е фалшиво-положителен /?

# 461
Момичета, с нередовен Ц съм. От известно време правим опити и от тогава Ц е на различни дни. Средно го смятам на 34 дни. От няколко дена усещам подути и уголемени гърди, тестовете са отриц. Възможно ли е да има Б, а тестовете да са отриц ? Остават 3 дена до Ц.

# 462
Кога беше овулацията?

[/b]
Момичета, с нередовен Ц съм. От известно време правим опити и от тогава Ц е на различни дни. Средно го смятам на 34 дни. От няколко дена усещам подути и уголемени гърди, тестовете са отриц. Възможно ли е да има Б, а тестовете да са отриц ? Остават 3 дена до Ц.

# 463
Кога беше овулацията?

[/b]
Преди около седмица. Засичана е с тестове. Прилагам една снимка, увеличила съм контраста.
Не знам дали си въобразявам..

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 21:55 от Arabadzhieva

# 464
Ами като, че ли има нещо, но от овулацията трябва да минат поне 12-13 дни
Лутеалната фаза е от овулация до цикъл, като средната продължителност е 12-15 дни. Бройте 14 дни плюс минус и така ще разберете кога трябва да ви дойде цикълът, т.е колко дни ви остават, имате ли закъснение или не.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 07:42 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт