ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 730
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хора, днес ме болят крака и сега глезена се надува яко. Не съм изкълчвала. Някакви идеи за бабини деветини? Лук, картоф?
Компреси с риванол и спирт 50/50.
Скоро ми казаха и друга рецепта. Маже се засегнатото място с йод и след това се налага с листа зеле.

# 256
  • София
Карз, успех на наборчето!

Нинка, бързо да минава туй подуване!

# 257
  • Майничка
Карз, стискам палци! 🤞🤞

Нинка, може да е и от разширени вени, дори да не се виждат на повърхността. Качвай краката нависоко, когато можеш, "карай колело" във въздуха, а ако продължава - иди на лекар.

# 258
А може ли като ги вирне нагоре, нейното либе да и ги държи, да не се умори Joy, а и като ще кара въздушно колело, пак да и помага.
Шегата на страни, но може пък и да помогне съветът на Гери.
Ако не отмине, Скиорче, и тя даде добра насока за изследванията.

Карзче, стискаме още повече. С наборчето сме всички.
Да не се притеснява, ще успее.

Защо няма някакво хапче за такива моменти, пийнеш го и почваш да плямпаш на даден език или да го пишеш. За всякакви глупости хапове най разнообразни, а за такива неща, няма.

# 259
  • Майничка
Тони, и аз си мечтая за опция "Трансфер на данни" за езиците.😄
Сигурно някой ден ще  измисли някой как да се спести първоначалното трудоемко натрупване и ще остане само чистият кеф от ползването и обогатяването. Дано съм жива да се възползвам! 😎

# 260
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря момичета. Вързах лук и картоф. Отока спря, но не мога да стъпя от болка в "малките кости" на стъпалото. Отивам на лекар.
Тонка Joy
Karzz мисля ви! 🍀

# 261
Кarzz,стискам палци!Аз мислех,че поне 15дни са дадени за подготовка при поправките,явно ми е стара информацията,че очаквах през тях да се ходи в у-ще и да се наваксва със знания,вероятно съм далеч от истината.Мисля ви много🙏
Ninanb,и аз за вени си помислих,дано не е сериозно!

# 262
Karzz, успех на детето. Това е безумие - от днес, за утре.

Ние сме морски, тъй че няма да се оплаквам от нищо. Море, слънце, пясък и коктейли - какво му трябва повече на човек.

# 263
  • Бургас
В понеделник,класната ни пусна съобщение,с дата за консултации. Попитах я,кога е поправката.,,О,има време! Аз ще ви напиша датите,щом ги получа!" И до там! Вчера след като детето,каза че е утре,влязох в школото да търся инфо. Имаше качена такава с дата от 04.07. Т.е на следващия ден са пуснали датите. А преди време имаше поне две седмици подготовка.
Не съм и предполагала,че до седмица ще е. След консултацията.
И аз имам вина,че не съм погледнала.
Сега е на пангара!
Стискам палци за него!

# 264
  • София
Карз, стискам палци и на краката! Веднага ли се разбира резултатът или проверяват няколко дни? Има ли устен?
Оф, няма значение, да се похвалиш след малко, моля, че всичко е минало успешно Kissing Heart

# 265
  • Mars Hotel
Карзче, стискам палци и да се похвалиш после!
Нинка, дано не е нищо сериозно и да минава бързо.

# 266
  • Бургас
Дано веднага кажат резултата. Ще се пукна от притеснение!
Благодаря ви,за подкрепата,момичета!

Нинка,и аз знам за смачкан кромид ! Дано те е облекчило вече!

# 267
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Е ходих до Пирогов, снимаха ме за всеки случай. Заключението е, че е възпаление и ми изписаха хапове.

# 268
Карзче, успех на детето!

Нинка, бързо възстановяване!

# 269
  • София
karzz успех на младежа. Като знам моя колко мъка му беше тази година немския направо ти съчувствам. Първия срок в старото училище много неглежирано явно ученето и отношението, а втория срок като сменихме училището и се оказа че е много зле. Един месец търсих учител по немски за да навакса поне малко и да настигне съучениците си. Втория срок имаше сигурно 15 оценки от 2 до 6 всякакви и в крайна сметка остана с 4 за срока.

Общи условия

Активация на акаунт