ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 729
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
karzz, и от мен палци за момчето ти! Късмет да има и да го вземе!

# 241
Тогедърче, ма ти сериозно ли. Да не би да си решила да връщаш спомени. Ама и теб ша тъ пратим на поправителен. Как можа да съ навреш там, и на теб или ти куца четене с разбиране, или не ни повярва, туй последното най вече е шегичка, то цялото де. Но пък ти ще ме разбереш. Ако не мъ разбереш, ша съ видим на четири очи, на по чашка, и всичко ша съ нареди.

Карзче, стискам палци. Дано се смили и да го пусне.

Наистина е гадно туй. Толкоз много, а за кратко време. Дори самият изпит е доста близо като дата. Вчера свършиха годината, а след шест дена поправката, та на седмия ден как да научиш толкоз много. Нека да не забравяме, че може тя да не е преподавала добре, спрямо детето. Може пък да го е взела на мушка, ако беше поне малко съчустваща, нямаше да даде толкоз въпроса със все подточките им.
Ся, дори и детето да е мързелувало, дори и да не му се отдава езика, тя ако го е забелязала това, можеше да предприеме мерки. Можеше за му оцени попълнения речни, тетрадката в коато пише, уч. тетрадка, просто да врътне по една тройка. Явно не е от дашните жената.

Евала правя на нашата класна, дори и да е имало по - слаби ученици, слагаше оценки за какво ли не, само и само да минат напред, така не си усложнява ваканцията.
Тя ся, тая учителка е приготвила билетите, и утре като иди, ще си дръпне един по който ще говори, и друг по който ще пише. А може и двете неща в един билет да са. Но ще го изпита и писмено и устно.

Бора, хич не питай, сигурна съм, че ако ги видиш, ша получиш удар.

Бокси, дано си права, но според мен, ще е съката учителка, и като гледам какви ги е свършилааа. Ми дано се смили.

# 242
Тогедърче, ма ти сериозно ли. Да не би да си решила да връщаш спомени. Ама и теб ша тъ пратим на поправителен. Как можа да съ навреш там, и на теб или ти куца четене с разбиране, или не ни повярва, туй последното най вече е шегичка, то цялото де. Но пък ти ще ме разбереш. Ако не мъ разбереш, ша съ видим на четири очи, на по чашка, и всичко ша съ нареди.

Карзче, стискам палци. Дано се смили и да го пусне.

Наистина е гадно туй. Толкоз много, а за кратко време. Дори самият изпит е доста близо като дата. Вчера свършиха годината, а след шест дена поправката, та на седмия ден как да научиш толкоз много. Нека да не забравяме, че може тя да не е преподавала добре, спрямо детето. Може пък да го е взела на мушка, ако беше поне малко съчустваща, нямаше да даде толкоз въпроса със все подточките им.
Ся, дори и детето да е мързелувало, дори и да не му се отдава езика, тя ако го е забелязала това, можеше да предприеме мерки. Можеше за му оцени попълнения речни, тетрадката в коато пише, уч. тетрадка, просто да врътне по една тройка. Явно не е от дашните жената.

Евала правя на нашата класна, дори и да е имало по - слаби ученици, слагаше оценки за какво ли не, само и само да минат напред, така не си усложнява ваканцията.
Тя ся, тая учителка е приготвила билетите, и утре като иди, ще си дръпне един по който ще говори, и друг по който ще пише. А може и двете неща в един билет да са. Но ще го изпита и писмено и устно.

Бора, хич не питай, сигурна съм, че ако ги видиш, ша получиш удар.

Бокси, дано си права, но според мен, ще е съката учителка, и като гледам какви ги е свършилааа. Ми дано се смили.
На поправителен няма право да е учителя на детето.Точно за да има шанс да мине според мен:) Моята учителка беше се заял с мен и още две деца ,които бяхме българчета в прав текст ни каза ,че няма да преминем и ни написа по 3 двойки на веднъж и така. В малък град живеех в който българите бяхме малцинство.

# 243
  • Бургас
Благодаря ви,за палците,момичета!
Благодаря и на помагащите с темите!
Силно се надявам,набора да има късмет и да изтегли лесна тема,с която да се справи и да получи просветление в точния момент! Все нещо,трябва да му е останало в главата!

# 244
  • София
Карз, силно ще стискам палци утре. Нека късмета да бъде с момчето ти. Успех!

# 245
# 246
Карз, имате и от мен палчета!

# 247
Бокси, не знам, но преди около 5 години, един учител, беше оставил доста на поправителен, първия път им казал върху какво да се подготвят, втория път направо им даде и насоки, освен част от отговорите, той си им беше изпитващия, до колкото помня. Беше направил всичко което може, въпросите от лесни по - лесни, и съвсем малко, ми те и така пак повечето не успяха да се докопат, дори и минимално до 3 - ката. Дори аз говорех с него, да се намери някакъв начин, но уви. Нямаше какво да се направи повече по въпроса, и калпазаните останаха на поправителен, дори и маше и момиче сред тях. То пък вместо на изпита, взело, че отишло да се размотава по центъра. Майка и ибрат и, едвам я откриха и домъкнаха. Голям цирк беше.
Аз затова споменах, че може и да е самата учителка. Ако пък не е тя, още по - добре.
Тамън ся ми хрумна идея. Ако е друг учител, и е сам, без колега, спокойно може, тази вечер да научи как е на немски - може ли да ми помогнете, поне тройка да изкарам, ще се постарая това да не се повтаря.
Знае ли се, може пък номера да мине.

Певе, стига съ кри из зад ъгъла, ами скачай при нас, какво остриш само уши и очи, я съ разпиши тук.

# 248
  • София
Карз, стиснати палци и от нас. Успех.

# 249
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Karzz, стиснати палчета и от мен!

# 250
  • София
Karzz, успех на детето! Ще се справи. Пустият му немски!...

# 251
  • Бургас
Пустият му немски !
И аз така казвам!
Харесвам го, но така и не можах да го науча...
Данке шойн,прекрасни!

# 252
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Хора, днес ме болят крака и сега глезена се надува яко. Не съм изкълчвала. Някакви идеи за бабини деветини? Лук, картоф?

# 253
Гутен абенд, дамен унд херен.
Кат ша е на немски, да го подкараме и ние.

Нинка, то може да си стъпила и на криво, без да разбереш, или да си забравила.
Бабишки рецепти, хъъъъммм. Я пробвай с лапа от тесто, или го топни във солена вода. Понякога подуването става и от жегите, като бремените.

Карзче, ша съ справи, все пак, сега ако не успее нещо, ще има и втори опит. Но още утре ще го вземе. На кой ще му се разправя със нови билети, документация и тем подобни.
Специално за утре, метнах един поглед в бъдещето, кристалната топка ми каза само хубави новини.

Гуте нахт фамилие. Утре сутрин поздрава, ще ми е - гутен ви сабахлен, да си знайте.

# 254
  • София
Хора, днес ме болят крака и сега глезена се надува яко. Не съм изкълчвала. Някакви идеи за бабини деветини? Лук, картоф?
Ако подуването не е свързано с никакви травми, а имаш и болка/зачервяване, си пусни изследвания -ПКК+ЦРП, пикочна киселина, креатинин и уреа.
Вземи от фризера един пакет замразени зеленчуци/грах и си го слагай на глезена за 10-тина минути няколко пъти дневно.
karzz, успех на младежа!

Общи условия

Активация на акаунт