ОСМИ КЛАС - ваканционна

• 33 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Карзче, жалко за таз учителка, не за детето. Да видиш, че се е положило усилие, и да го мачкаш, това е гавра. Като е видяла, че писмения го е направил, и да кажем, че устния му е труден за изговаряне, защо просто не е казала, добре, поне една тройка ще ти пиша. Има деца на които им е лесно чрез писане, и такива които говоримо им е лесно. Няма нищо, есента ще го издържи, ся ще наваксва, така хем ще е по - подготвен и за входното. Изведи го на разходка, идете на по един сладолед, поглезете се, и не го мислете. Разбирам какво ти е отвътре, и на мен ми стана зле, честно, много ме е яд, но на даскалицата още повече. Hug Kissing Heart
Ако искаш говори все пак с нея, може пък да промени нещата.

Аз например, ако уча език, устно ще ми е по - трудно, от страх да не изтърся някоя глупост, или пък вместо едно да кажа друго, с което да си изпрося шамарите.

Гери, ша доживеем, но за нас дали ще има, да не вземат да кажат - тез дъртачки пък за кво са на опашката, за кога ще го ползват.Joy

Певе, кога е било туй преместване, пак съм изтървала новината.

Времето пак се мръщи, вчера гърмяха воените, сега гърми небето. Скоро ще почне да се излива пороя.
Пък аз ще си се къпя в собствен сос.

Който е на морето, да качва снимки, трябва доказателство, не само думи. Такива като мен, имат нужда да плакнат очите, все някой трябва да дразни, а друг да се дразни.

# 286
Карзче, жалко за таз учителка, не за детето. Да видиш, че се е положило усилие, и да го мачкаш, това е гавра. Като е видяла, че писмения го е направил, и да кажем, че устния му е труден за изговаряне, защо просто не е казала, добре, поне една тройка ще ти пиша. Има деца на които им е лесно чрез писане, и такива които говоримо им е лесно. Няма нищо, есента ще го издържи, ся ще наваксва, така хем ще е по - подготвен и за входното. Изведи го на разходка, идете на по един сладолед, поглезете се, и не го мислете. Разбирам какво ти е отвътре, и на мен ми стана зле, честно, много ме е яд, но на даскалицата още повече. Hug Kissing Heart
Ако искаш говори все пак с нея, може пък да промени нещата.

Аз например, ако уча език, устно ще ми е по - трудно, от страх да не изтърся някоя глупост, или пък вместо едно да кажа друго, с което да си изпрося шамарите.

Гери, ша доживеем, но за нас дали ще има, да не вземат да кажат - тез дъртачки пък за кво са на опашката, за кога ще го ползват.Joy

Певе, кога е било туй преместване, пак съм изтървала новината.

Времето пак се мръщи, вчера гърмяха воените, сега гърми небето. Скоро ще почне да се излива пороя.
Пък аз ще си се къпя в собствен сос.

Който е на морето, да качва снимки, трябва доказателство, не само думи. Такива като мен, имат нужда да плакнат очите, все някой трябва да дразни, а друг да се дразни.
За кое преместване?

# 287
  • София
Оф, тъпо ми стана за детето. Ще се справи на есен, сигурна съм.

# 288
Певе, извинявай. Обърках те с Евето.

Ма то кат не ям бадеми, че скъпи, и не пия гинкото, че мъ мързи да си набера, тъй ша е.

Та ся да си поправя грешката, не ми се ще да редактирам.

Евето, изтървала съм новината, кога и защо го премести детето. Ако не е тайна де. То защото и да ми кажеш, много и ще запомня.

И името си забравям на моменти. Тъй, чееее, ша мъ прощавате, ако омотам конците. Иначе за купоните, не моа забравя, те са ми фаворит.

# 289
  • София
Тони той беше в едно частно и прекратиха договора в края на срока без предупреждение. Него че хормона го тресе, а тях не ги кефеше че е своенравен и за капак успех около 4-4.50 и се наложи за два дни да намеря училище.
Аз ви чета рядко пиша и така. Догодина ще се мъча с малкия бъдещ седмокласник Simple Smile

# 290
Карзче, всяко зло за добро. Ще навакса и догодина ще е топ.
Мен ме подразни, че изпита е от днес за утре. Това не е нормално. Детето до вчера има затруднения, но за да отчетат дейност и излязат в отпуск, бам, днес си на изпит. То бива да са гьонове,  но това е върха.

# 291
Карз, много, много съжалявам!
Намерете канал на немски език и го пуснете да върви непрекъснато като фон у вас. Този метод сработва идеално. Но в другото време пак трябва да си учи, разбира се.
Много лошо демотивират учителите! Детето и без това се е спекло достатъчно. Сега са леко стегнати даскалите, заради ниските успехи от матури и НВО, и затова се застраховат. Нищо! Като си получат големите заплати с новото увеличение, ще се отпуснат.

# 292
  • Пловдив
E, не може да не е знаел за 3. Чак пък толкова.
Оф, скапах се от работа-имам чувството ,че града се е изсипал в клиниката.
Девойката се разчеква от забавления-само да имаш пари да й плащаш. Днес поиска 3 пъти седмично на тенис-ами отрязах я.
Що я купуваме тази христоматия? Я ме светнете малко. Това няма ли да го има в учебника? Нещо изоставам от форумските покупки.
Ама сега някакъв учебник по китара ще купувам, та ако трябва да купувам и христоматия.

# 293
  • Майничка
Защо купувате христоматии? Всичко за тази година го има в читанка.

# 294
  • Пловдив
Защо купувате христоматии? Всичко за тази година го има в читанка.
Гери, и аз не разбирам, затуй питам. Девойката великодушно рече да не купувам книги,защото се грижела за семейния бюджет.

# 295
  • в очите на дъщеря ми
Ох, бе Рени.....😂😂😂 какво "грижовно" дете имаш....
Ся, що се отнася до христоматията или по-точно за нейното закупуване....мииии  опитвам се с "мирни" средства, да напомня на прекрасната, че има да прави и другите неща, освен да "сияе" на Витошка..😂😂😂

# 296
  • Пловдив
Хаха. Мамзелче, тя е достатъчно красива, за да чете. Безкрайно несъобразителна си. Не съм го очаквала от теб. Ми нали като чете стои наведена-да се появят бръчки на шията в тази ранна възраст е престъпление.

# 297
Еве, ми нормално, вече не понасят своенравните, не им дреме, че им плащаш. Дано в това да си паснат. И недей да бягаш от нас. Виж ся, нашия набор си бяхме сто пъти по - добре. Като ги чета тези от тази, имам усещането, че от тях на там ще стават по - зле нещата. Ти вече си минала по тоя път. Затова си стой при нас, там ша одиш на моменти.

Тогедърче, от гьонове, по - зле са. Не обиждай тъй гьончетата.

Рени, радвай се, тамън навреме ти идват. Я виж наборката, как си прави тънки сметки, не взимай това, но ми дай за онова.

То и аз се чудех, но явно е по - удобно, знам ли. Затова и не питам. Едната мама, доколкото запомних, беше писала, че учителката казала да се купи.

Мамзелче, ми ето де, докато иде на тая Витошка, прави и други неща. Разкарва се до там, внимава като пресича, от туй по - важно има ли? Ама ха, ша я караш да чете, тва да не беше в първи клас. Вече са големи. Я остави да сее красота и прелест. Като вземе да чете, ще и се повредят гънките на мозъка.

Айййдеее, кака отива да съ поти над разни дейности. Купона ша почака малко, вместо него, ще си правя парти със слушалки. Сърдитка я мързи, та две не вижда, сложила тапите в ушите, музиката и гърми чак до мен, цъка на тела и хич не и дреме. Рано било да чете, тамън се била отървала от даскалото, и искала да си почива. Ма от кво ша почиваш бе, та ти цялата уч. год. само туй правеше. До там, не успя да ми отвърне. От сега усещам как ще пламнем кат турското знаме. Ама да се оправя, време е сама да се оправя. Стига дондуркане.

# 298
  • София
Тони аз не бягам, с някой майки се знаем от отчетната бебешка, с други наборите бяха заедно в детската градина Simple Smile с други се надушихме в училището.
Христоматия купих и на набора и на брат му защото не намерих миналогодишната. Купувам защото няма шанс да прочете цяла книга освен евентуално Гъливер.
Засега му харесва в училището пък да видим как ще продължи.

# 299
А такааа, нема да бегаш, при нас си стой.

Аз хич нищо няма да и купя. Давам учебника по Литература и толкоз. Ако иска да го гледа, ако иска да го чете, ако иска в някоя озонова дупка да го набута. Пари на вятъра няма да давам.

Общи условия

Активация на акаунт