Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 84 037
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Момичета, помагайте в дилема съм ....
Тотално съм незапозната с повечето процедури, защото макар и на вече 50 започнах да се интересувам този м. Март кое какво и съответно да отида на естетичен дерматолог. Съответно кое как съм прочела и какво разбрала ... тотално съм объркана Blush Изпитвам страх от всички процедури и е голям успех, че от Март до сега съм се подложила на CO2 - 2 процедури за 2 поредни месеца , на PRF- 3 процедури 3 поредни месеца и сложих Ботокс на чело, гневна и малко на очите отстрани.
От всичко това определено има голям ефект и всички ахкат около мен, но хора сме и все ни се иска още и по-добре.... С Док. си имаме програма и вървим месец по месец , стъпка по стъпка .... Съответно до момента всичко е супер, но вече идва момента да преминем към по-инвазивни процедури(поне за мен) - разни филъри ... Изпитвам див ужас, защото чета за мигриране , разграждане и тн... и направо се чудя какво да правя??? Възрастово вече при мен се наблюдава много леко свличане на марионетните(тип булдог), липса на изразени скули и силно изявени назолабиални. Док. иска следващата процедура да е хиалуронов филър Belotero Intese в областта на скулите по 1 мл. от всяка страна. После друг филър на долната челюст и тн...
В същото време чета за бустери и 8 точков лифтинг на д-р Маурицио де Майо и не знам ....
Док. казва, че при мен мезотерапията няма да има особен ефект и няма смисъл.
Вие по-знаещите кажете към кое бихте се насочили при условие, че единствените неща които съм правила са горепосочените? Ако все пак това е процедурата за мен до колко крие опасности, много ли е по 1 мл. от страна и съответно как е като марка точно препоръчания филър?
Благодаря Flowers Hibiscus

Довери се ☀️ На мен нищо не ми е мигрирало. Важното е, че работите стъпка по стъпка, надграждате постепенно. Направеното до тук е подготовка за кожата, за планираните следващи стъпки. След ордьовъра следва основното ястие 👌

# 91
Др. Михайлов за след колко време записва часове?

# 92
  • София
Момичета, след инжектиране на един серум със сприцовка в петък(при лекар) имам спукан кръвоносен съд и синини. Мажа с Лиотон 1000 и Арника гел, много бавно минава, сега жълтее. С какво да тонирам под фондютен за да не личи? С обикновен коректор прозира. Но нещо, което мога да купя офлайн - Дъглас, ДМ...

# 93
  • Sunshine state
Ако жълтее, налагайте топъл компрес и излагайте на слънце за кратко, това помага а разнасяне на жълтеещи "синини". За прикриване нанесете по-светъл коректор и после запечатайте с по-дебел пласт пудра и отнемете излишъка след 20 сек. престой на пудрата върху мястото. Успех и дано мине бързо!

# 94
  • София
Ако жълтее, налагайте топъл компрес и излагайте на слънце за кратко, това помага а разнасяне на жълтеещи "синини". За прикриване нанесете по-светъл коректор и после запечатайте с по-дебел пласт пудра и отнемете излишъка след 20 сек. престой на пудрата върху мястото. Успех и дано мине бързо!
Да, и вчера и днес нагрявах, има резултат, но на мен бавно ми се разнасят такива синки/зеленки...Иначе боря булдогски бузи с PB serum, първа процедура ми беше. В края на месеца ще направя още една. Поне само в една зона ми е синината...

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 18:06 от Rima

# 95
Ох, аз също много посинявам и за това търся дерматолог с "лека ръка".

# 96
  • München, Deutschland
Момичета, не знам за вашата тема ли съм, но като четох заглавията в този подфорум, сякаш да. 😃

Искам да си направя някъде плитки на косата, като при това да ми вплетат някакви цветни кичури, тип прическа за лятото търся.

Някой може ли да препоръча салон, в който правят такива неща? Имам си фризьор в София, имам си колористка във Варна, обаче прически, и в случая за плитки, никой от двамата не прави. Някакви идеи къде да търся?

Питането ми е за София, в краен случай Плевен.

Реших, че се включвам към естетичните процедури, ако не съм на място, може да ме насочите към друга тема. 😃

# 97
Опитай в салон Пъзел. Там правят всякакви видове плитки Simple Smile

# 98
Рима,при кого правихме Pb serum, има ли вече ефект

# 99
  • София
Рима,при кого правихме Pb serum, има ли вече ефект

Д-р Лекова, на 27.07 съм на втора (след 20ден), много е рано още за ефект....

# 100
Здравейте.  
Ще правя неоператимна блефаропластика и съм в търсене на клиника. Колебая се между Дерма Вита , д- р Ася Данчева. и Дерма Акт. Разликата в цените е около 200 лева, което ме озадачава. Моля за отзиви.
Благодаря предварително

# 101
  • София
Здравейте, не съм си правила до сега никакви процедури на лицето. На 35г. съм и ми се иска да започна с някаква грижа за кожата. Разглеждам и виждам, че се правят хиляди процедури и съм супер объркана. С какво бихте ми препоръчали да започна или с какво започнахте вие.

# 102
Аз започнах с мезотерапия.Кожата ми страдаше по това време от акне провокирано от хистамин, а и беше доста дехидратирана.
Но това е моето начало.Бих Ви препоръчала да се консултирате със специалист и да обсъдите както вашите желания и очаквания за търсен ефект, така и статуса на кожата ви в момента и от какво се нуждае.

# 103
  • в 1001-та нощ
Консултирайте се с лекар 👌

# 104
Аз започнах с мезотерапия.Кожата ми страдаше по това време от акне провокирано от хистамин, а и беше доста дехидратирана.
Но това е моето начало.Бих Ви препоръчала да се консултирате със специалист и да обсъдите както вашите желания и очаквания за търсен ефект, така и статуса на кожата ви в момента и от какво се нуждае.
Как разбрахте, че хистаминът е виновен? Някаква алергия ли имахте?

Общи условия

Активация на акаунт