Естетични процедури за лице и тяло – 51 тема

• 86 230
  • 742
  •   2
Отговори
# 495
D_ana, поръчах си 2 заради тебе. В айхърб има само ягода с лайм варианта и взех от него. И аз съм в постоянно търсене на колаген, който се усвоява добре.

# 496
И аз искам снимка на Жаки Heart

И препоръка за Йога студио. Решила съм се Simple Smile

# 497
Е как разбирате дали се усвоява добре? Мен най-вече ми трябва за кости и сухожилия.

# 498
Здравейте,
Бих искала да коригирам устни и нос с филър. За Варна става въпрос. Някакви препоръки?

Тина от Варна. Потърси в инстаграм

Името на салона, в който работи?

# 499
Тина от Варна лекар ли е?

# 500
Купих ваучер за премахване на татус от Дерма-акт онлайн - пращат ли физически ваучер след като искаха адрес за доставка?

# 501
Е как разбирате дали се усвоява добре? Мен най-вече ми трябва за кости и сухожилия.
Nona, за кости и сухожилия гледай по-скоро телешки колаген. Но пък рибният добре се усвоява уж. Мисля, че тук съм гледала синтезирана информация:
https://nosugar.bg/kolagen/?fbclid=PAAaZ93gwuanc7GUQsJRuV9VEjaUP … dKTCONBiJ0WHGEDNg

# 502
Здравейте, момичета! Интересувам се има ли някой с пернаментна очна линия? Ще съм благодарна ако сподели снимка след няколко медеца след процедурата и дали изсветлява видимо пигмента.

# 503
  • София
Купих ваучер за премахване на татус от Дерма-акт онлайн - пращат ли физически ваучер след като искаха адрес за доставка?

Аз не съм получавала- може би като данни за фактура го искат.

Какъв е възстановителния период след picosure- има ли някой с впечатления?

# 504
Привет момичета Heart Eyes От снощи джолайн, много ми допадна, но днес съм подута. Някаква идея освен лед, какво друго помага при оток Simple Smile ?

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 17:30 от Bug_Developer

# 505
Момичета, колко време след поставяне на ботокс не трябва се тренира?

# 506
Тина от Варна лекар ли е?
Козметолог, мисля е достатъчно да се каже.

# 507
Здравейте,

Има ли някой , който е доволен от  HIFU? Беше ми препоръчано от дерматолог за долна част лице с цел намаляване на бузите, но съм чела много негативни мнения тук и в чуджестранни сайтове.
Моля споделете мнение, и особено,ако някой го е ползвал с идентична цел - за намаляне на мазнините на лицето?

# 508
Има толкова много писано за Хайфу, потърсете в темите. Отзивите са основно негативни. Аз като проучвах, четох в риълселф и една жена беше пуснала снимки преди и след. На снимката след изглеждаше като бабичка. Всичките мазнини по лицето й се бяха стопили и кожата й висеше на големи дипли. Повече за Хайфу не си и помислих.

# 509
Здравейте, красавици bouquet
Бихте ли ми казали кое е за предпочане да се прави първо: ботокс или мезотерапия (с хиалуронова киселина) и през колко време е препоръчително да се правят двете процедури?

Monii, аз знам за 10-12 дни, основно без навеждания, интервални тренировки и всичко, предизвикващо потене. Нека по-вещите си кажат мнението.

Общи условия

Активация на акаунт