ПЧМГ - 3 тема

• 43 566
  • 476
  •   1
Отговори
# 315
  • в страната на чудесата
Там ще са, няма как

# 316
Хоуп, забележката ти е безкрайно неуместна. Точно заради богатия ми личен опит мога да коментирам различни училища.
Твоят фикс срещу Пчмг също не помага особено или поне не в тази тема.
Ха..ха…
Влъчкова бог да я прости имаше една фраза:
“Щом детето е влязло значи е точно за това училище”
Та неуместни са съветите за това, кой за къде е.
Ние младежа не сме го местили. Седем години изкара в това училище. И нямам фикс срещу него.
Имам реална представа и споделям негативите за който никой не говори, недай си боже да не рефлектира върху неговото дете.

# 317
  • в страната на чудесата
Имаш представа докато имаше връзка чрез детето и както е известно не само чрез него. Но вече не, нали? Само през познати и бивши съученици, които също са другаде? Така написа по-горе…
Искаш ли да престанеш да се заяждаш
Съжалявам, че сте имали недобър опит.
Училището се развива чудесно с новата си собственост и организация, бих казала по-добре отпреди. А нападките ти в личен план наистина са неуместни.
Също предполагам, че се чуства прекрасно младежта в новото (вече не толкова) училище. Кому е нужно (освен на теб) да пишеш твърде изкривени неща? Изключения, които се представят за средни… ми язък за математиката 😂😂😂

# 318
Съучениците не са другаде, а са си точно в училището. Та реално информацията от родителите им и от самите деца си е точно релевантна.
Нямам идея защо различно мнение се приема като заяждане.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:19 от Hope for Two

# 319
  • в страната на чудесата
Беше оборено обобщението ти. Очевидно от не един човек.
А личните ти нападки и напълно ненужното насочване на разговора в лична посока е причина да настоявам, че са неуместни и заядливи.
Няма проблем в различното мнение. Има проблем в лъжливите и манипулативни обобщения. Както казах, мнението ми е, че училището се развива по добре отколкото с М. Влъчкова, па макар и без някои звезди от спорта.

# 320
Здравейте, ако детето ви е посещавало и курсовете на СМГ, и на ПЧМГ, или пък на НПМГ - можете ли да дадете отзив? Моят сега е в 3 клас в Изимат и сме доволни. Днес се яви на пробния изпит за 3ти клас. Това, което виждам на теста е, че има 17/20 верни. Очаквам утре да видя на задачите, които изискват пълни решения, какво е сътворил.
Пишете за курсовете, благодаря ви.

# 321
  • София
Здравейте, някой дали има задачите от първите два пробни изпита за ПЧМГ - за 4ти клас?

# 322
Здравейте, някой има ли задачите от изпитите през 2023 и 2024 в ПЧМГ, а ако имате и отговорите ще е супер. Закупих книжката им с тестове, за да се упражнява сина ми, но в нея има задачи само до 2022 г.включително.
Ще съм много благодарна ако някой може да ми прати или каже откъде мога да се снабдя с тях.

# 323
За седми клас и аз търся изпитите и пробните..

# 324
  • София
И аз търся задачи от изпитите за 2023 и 2024 година.

# 325
за кой клас търсите?

# 326
  • София
7-ми Simple Smile

# 327
Здравейте, един странен въпрос- кога започват децата училище в 5- ти клас- на 15,09 ли или има някакви други практики? И кога горе долу  са родителските срещи и има ли някаква друга необходимост родителите или детето да са в София преди 15?

# 328
  • София
Здравейте, един странен въпрос- кога започват децата училище в 5- ти клас- на 15,09 ли или има някакви други практики? И кога горе долу  са родителските срещи и има ли някаква друга необходимост родителите или детето да са в София преди 15?

На 15-ти си започват и няма необходимост детето да е налично по-рано.
Доколкото си спомням имаше една родителска среща непосредствено при 15-ти. Сега проверих- нашата е била на 12.09.

# 329
След теста, който ще имат по АЕ, ако детето е в класа с най-ниско ниво имаха седмица подготовка( по наше време беше седмица между 01-15септември). Доколкото помня имаше и деца, които не бяха посещавали този курс, но им беше изключително трудно след 15ти.

Общи условия

Активация на акаунт