91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 10

• 94 989
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
Класните на осмокласниците въртят ли се през годините, или си остават на едни и същи букви класове? - Гледам, че за 9 кл. са обявили разпределение и класни р-тели, за осмите - не. Може би не са решени все още, което е много странно...

# 271
  • София
Класните на осмокласниците въртят ли се през годините, или си остават на едни и същи букви класове? - Гледам, че за 9 кл. са обявили разпределение и класни р-тели, за осмите - не. Може би не са решени все още, което е много странно...

Мисля, че не се сменят.
Но пък е готино да има suspense до първия учебен звънец! 🤦🏽‍♀️

# 272
10 деца ли са надпланов? Интересно!
В испанската има само две двойки близнаци. Всички останали паралелки са с по 26 деца.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:12 от Fancy

# 273
10 деца ли са надпланов? Интересно!
В испанската има само две двойки близнаци. Всички останали паралелки са по 26 деца.

Тази информация може ли официално да се потвърди ?

# 274
  • София
Тук могат да се видят 4 от общо 6-те паралелки https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/62b352561d74a4a7705af71 … D0%B2-8%D0%B3.pdf.  В паралелката с 27 ученици от инициалите се вижда, че две деца са близнаци /ЗЖЖ и МЖЖ/. За останалите две паралелки не е публикувана официална информация на сайта /публикуват само паралелките, които са с еднакъв втори език, другите две са ясни и списъците се виждат от родителите на родителската среща/.

# 275
Тук могат да се видят 4 от общо 6-те паралелки https://www.ibbcervantes-bg.com/files/mf/62b352561d74a4a7705af71 … D0%B2-8%D0%B3.pdf.  В паралелката с 27 ученици от инициалите се вижда, че две деца са близнаци /ЗЖЖ и МЖЖ/. За останалите две паралелки не е публикувана официална информация на сайта /публикуват само паралелките, които са с еднакъв втори език, другите две са ясни и списъците се виждат от родителите на родителската среща/.

ДА, точно така. Четири от паралелките са видни на сайта. Петата също е с 27 деца, заради втората двойка близнаци. Остава само една неясна паралелка, в която едва ли има как да се набутат 10 деца, за да стигнат НЕГ.

# 276
Има едно или две деца с ТЕЛК в Немската.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 18:38 от Le Vert

# 277
  • София
Децата с ТЕЛК не са надпланов прием.

# 278
ОК, но влизат в посочената бройка от ученици, нали?

Сега се усетих къде бъркам, пропуснете коментара ми.

# 279
Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Чудя се какво общо има с НЕГ обаче приема в 164 СУ в София!
Confused

# 280
Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Confused
https://91neg.bg/2023/09/razpredelenie-na-uchenicite-ot-8-klas-p … bnata-20232024-g/
Напълно права е Фенси според този списък.
Санака е постнала линка на 164та за да може да сравните приема в двете гимназии…

# 281
Дамасцена, линкът към 164 СУ е непълън за разлика от сайта на 191 НЕГ. За 164 СУ няма информация за две паралелки .
Включих се не защото има значение надплановия прием  в двете училища, но не харесвам когато се дава някаква информация без да има източник да се провери. Има тенденциознос в такива постове.
Хубава вечер!

# 282
Дамасцена, линкът към 164 СУ е непълън за разлика от сайта на 191 НЕГ. За 164 СУ няма информация за две паралелки .
Включих се не защото има значение надплановия прием  в двете училища, но не харесвам когато се дава някаква информация без да има източник да се провери. Има тенденциознос в такива постове.
Хубава вечер!

Фанси, разбирам, че публикацията Ви е неточна,  а по това което аз знам и невярна.
Confused

Аз не знам вие какво знаете, че знаете. Цифрите в публичните източници говорят за 4 от общо 6 паралелки. В останалите две няма как да набутат 10 надпланови за да се конкурират с НЕГ. И не, няма тенденциозност. Информацията е публична и за двете училища. Аз лично не знам със 100% сигурност бройката само на една от шестте паралелки. В нея не виждам как ще сложат 10 надпланови(хайде и осем да са). Simple Smile Другата е с 27 деца, заради втората двойка близнаци.

А общото е защо точно в НЕГ има толкова много надпланов прием. А в другата гимназия(която дадох просто, като пример, защото знам цифрите от личен опит), която е не по-малко желана няма. Не ви ли прави впечатление? Wink Или и това е тема табу?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 19:34 от Fancy

# 283
Здравейте,
Ако някой осмокласник все още няма комплект учебници (без НЕ) може да ми пише на лично.
В навечерието на новата учебна година пожелавам на всички ЗДРАВЕ и удовлетворение!

# 284
  • София
Здравейте,
Ако някой осмокласник все още няма комплект учебници (без НЕ) може да ми пише на лично.
В навечерието на новата учебна година пожелавам на всички ЗДРАВЕ и удовлетворение!

На нас при записването ни казаха да изчакаме началото на учебната година и едва тогава да купуваме учебници, защото е възможно да се различават от обявените на сайта, т.е. до момента не сме купили нищо, освен Христоматия по литература (за ориентация кои откъси от изучаваните произведения са задължителни).

Общи условия

Активация на акаунт