Бръмбарите в главите ни

• 93 821
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 195
И има ли значение какъв сбор се получава?
Естествено, ама това е друг бръмбар Satisfied

# 196
24 за щастие май беше? Братовчедка ми имаше такъв бръмбар.

# 197
Май сборът трябваше да е 100
... Аз едно време гледах за номера с еднакви цифри. Най-щастливите ми бяха 4 двойки или петици.

# 198
Аз пък чета думите отзад напред. Например "акетпа" (аптека), "низагам" (магазин) и т.н.

# 199
Дислексия.

# 200
  • София
Добре, че не трябва аз да записвам сборовете от цифрите на номерата.. представих си го хаха

# 201
Мисля, че за забавление го прави четенето наобратно. Аз поне затова го правех като дете. Не че имам дислексия. Simple Smile
Много ми харесваше математика наобратно, с тези ударения - ÁкитаМéтам. 🤭

# 202
Рядко се возя на градски транспорт, но ако дремя на някоя спирка се забавлявам да следя дали ще мине кола като моята по цвят или модел.

# 203

Нямам дислексия, слава Богу. Даже филолог станах.
Просто съм чешит.

# 204
А аз не мога изобщо да стоя без чорапи, дори и лятото. Спя с чорапи и съм с чорапи винаги освен като се къпя и като съм на плаж разбира се. Нещо сензорно се натоварвам, когато съм боса, пък и ми е студено на краката.

# 205
Аз като бях малка и нашите излезеха без мен, ама с брат ми, който тогава беше бебе, и особено пък, ако преди това нещо са ми се карали, си мислех, че може да са ме изоставили. И моите бръмбари ме караха като видя, че много се бавят, да ходя да отварям шкафове и гардероби, за да видя да не са си взели дрехите. Ама, че глупости 😂
Имаше един период, вече като голяма, като съм сама, си пусках някакъв мач футболен, без да го гледам, а така да ми говори. Действаше ми изключително успокояващо, викам си “Точно пък крадец или изнасилвач ще влезе, всичко е нормално, иначе коментаторът нямаше да описва с такива подробности пасове и тъчове”. В смисъл, осъзнавам как звучи. 😂
Освен това, не ми е приятно да спя от страната, дето е към улицата. По-добре да съм си до вратата към коридора. Мъжът ми, като му обясних, че това е, защото ако влезе престъпник през прозореца, аз докато заобиколя леглото, охооо, а така - скачам и бягам, се преви на две от смях.

# 206
Аз спя със сутиен 😆. Даже до преди 2 години не го свалях. Сега си позволявам да съм без само в жегата и то само вкъщи 😂.

Не мога да заспя, ако не съм по корем.
Спането с чорапи и без е през периоди.

От дете ми остана да си завивам кръстчето с крайчето на завивката лятото, за да не настина😂

Щипките и аз гледам да са с еднакъв цвят на дрехата или комплект, ако нямам с цвят на дрехата.😂. А простирането на простор го мразя 😂. Майка и баба ми подреждат по конец дрехите, само ми мрънкаха като малка, че криво простирам. Сега като голям човек уж се опитвам да гоня симетрия и като не се получи се изнервям, затова предпочитам сушилник. Така никой не ми гледа криво или право са проснати дрехите.

Часове мога да прекарам в шляене в хранителни магазини, козметични, домашни потреби и подобни. Повече обичам магазини от този тип отколкото за дрехи и обувки.

Не ям сирене, извара, кашкавал от малка и вкуса не им знам, но ми миришат неприятно и нямам желание да ги опитам. Дори ми е неприятно да ги пипам 😆.

Още какво да кажа 🤭🤭🤭.
Ако правя нещо на няколко порции задължително първата, че и втората ги изяждам 😂. Не мога да изтърпя докато стане всичко готово и се седне на масата. Примерно пържени картофи след първия тиган задължително трябва да ги изям,че и топли ги ям 😂😂. Иначе не ми е спокойно, уж само ги опитвам, а аз изяждам всичко.Какво ще правя като имам деца хич не знам. Едва издържам, ако майка или баба ми пържат картофи 😂.
Не ми ли харесва нещо приготвено от мен на вкус, ти колкото и да ми го хвалиш няма да ти повярвам. Такива неща и не предлагам на хората.

И на мен като ми е скучно броя плочки, а като не мога да заспя овце.
И аз обичам да спя гола, но не го правя редовно. Като ми дойде музата.

Много обичам тъмнината, но и малко ме е страх от тъмното.
Мразя да са ми отворени вратите и то предимно вечер. Така имам чувството, че някой ме наблюдава 😂
Като се сетя за още ще допълня списъка 🤭

# 207

Ако правя нещо на няколко порции задължително първата, че и втората ги изяждам 😂. Не мога да изтърпя докато стане всичко готово и се седне на масата. Примерно пържени картофи след първия тиган задължително трябва да ги изям,че и топли ги ям 😂😂. Иначе не ми е спокойно, уж само ги опитвам, а аз изяждам всичко.

Припознах се точно в  това.
🤣😂🤣

# 208
На мен пък вкъщи всички врати са ми широко отворени. Винаги е било така у нас. Като живеех с родителите ми, естествено, си затварях вратата на стаята. Сега държа всичко отворено. Имам чувството, че по-добре контролирам нещата. Или както казва един от близките ми хора: "Щом се появиш, около теб са запалени лампи, отворени врати и работещи телевизори."

# 209
Здравейте,
сещам се за един бръмбар, който е супер странен за хората.
Не мога да ям ябълки, настръхвам цялата и зъбите ми сякаш настръхват от звука на хрупането, беленето или рязането им. Или ако някой яде до мен.
Няма проблем с печените ябълки, със сок от ябълки, но от пресни тръпки ме побиват.
А сега познайте кой е любимият плод на малкото ми дете?Laughing

Баща ми е същият, но той не може да ги бели и реже, ако някой друг му обели, яде.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт