Бръмбарите в главите ни

• 93 823
  • 1 363
  •   1
Отговори
# 180
А с напредване на възрастта, тялото не става по-естестично. Тогава вероятно боксерките и потника трябва да се сменят с дълги неща, защото провисването е факт, физика, каквото и колкото като пари и процедури да бъдат похарчени. С възрастта хубаво става само виното. Тялото е нещо което е с нас през целият ни живот и живота като един антитворец от перфектни и прекрасни млади ни прави възрастни с всички последващи минуси. Да виждаш  какво се случва на родителите (от прекрасни млади богове , стават възрастни) е най-естествения начин да приемеш че всичко това ще се случва и на теб. Защото иначе медии , инфлуенсъри ти крещят че трябва да си перфектен и не ти казват че след N-години една сутрин няма дa можеш да се познаеш в огледалото.

Аз съм умерена, обичам естествените неща, макар че си давам сметка че естественото е различни за всички нас. Мисля, че това постоянно обличане завиване, криене сакън да не те видят неглиже децата - именно това което би им докарало някъде в бъдещето психопроблеми, защото това е сигнал че голотата е табу, а всяко табу тегли болезнен интерес и  внимание. Не говоря за демонстрация, говоря за естественост. Аз ако у дома си трябва да притичвам  то къде мога да съм напълно себе си.

# 181
Голотата е нещо съвсем естествено, ние я правим да изглежда срамна. Чела съм, че за японците е напълно нормално да се къпят в общи бани и голотата на никого не прави впечатление.

# 182
Да, не са нужни писъци, ако детето те види гол, и все пак да ходиш гол в апартамента непрекъснато е крайност.

# 183
  • Mediterraneo
ММ спи гол почти целогодишно. В най- студените моменти слага само тениска. Но в спалнята ни никой не влиза без да почука, така че няма никаква драма.
В тази връзка, моят бръмбар е, че не мога да спя без бельо, нагоре да, но гащите на дупето задължително.

# 184
и все пак да ходиш гол в апартамента непрекъснато е крайност.

Криввате в съвсем друга посока. Никой не е казал разхождане. Говорим за спане все пак. Както и дамата каза че японците се къпят, не каза че се разхождат. Къпане  -  процес на хигиенизация. Сутрин вечер случва се в домовете ни. Не всички имат баня към спалнята ... . Имаше мнения че спането гол е неприемливо защото децата можело да видят, земетресение да се случи... А в съблекалните ( защото има и неиндивидуални, примерно на трениращи) - направо не ми се мисли... Навремето на плажа те бяха общи и никой не го намираше за скандално.

# 185
Ре ге, разбрах те, както разбрах и дамата.
За мен е неуважение към семейството ми да изляза гола от банята, да мина през хола и да си отида в стаята, за да се облека. Не, защото голотата е срамна, а защото свързвам голотата с интимността.
Тук изобщо не коментирам различен от моя пол деца, защото всяко от тях би могло да се притеснява от голотата въпреки напъните ми за разкрепостеност и нудизъм.
За съжителство с други роднини пък да не отварям дума.
Аз съм била доста пъти на обща баня в ранните тийн години.
Не ми е оставило травма но и не ми харесваше. А елемент на оглеждане винаги има.
Спалнята не я коментирам, там може и с костюм на космонавт, ако ме кефи да се подвизавам.

# 186
Аз писах, че излизам гола от банята.🙂 Без да коментирам семейното си положение, ще кажа, че винаги ме е било срам да се събличам/преобличам/еле пък да се разхождам гола пред сестра ми и майка ми. Какво остава пред деца?!

# 187
Не не беше по повод твоя пост, моя.
Беше реакция на голотата не е срамна.
Но пък това си е моя реакция.

# 188
Мен от домашните и близките примерно не ме е срам да се преоблека, виждали сме се голи, не изпитваме срам един от друг. Нито в съблекалня пред чужди хора изпитвам притеснение, нито в баня, не че ходя в обществени бани. Всички сме голи под дрехите, нали така, всички сме еднакво устроени, нищо че може изглеждаме различно. Всички сме просто хора. Simple Smile
Но това не значи, че приемам да се разхождаш дибидюс гол из къщи. Simple Smile Не го приемам за нормално.
 Но да спиш гол - да, всеки спи както му е удобно, нищо престъпно няма в това.

# 189
Случвало се е полу гола да ходя.
Визирам по гащи и сутиен. Рядко го правя.
Трябва да ми е много жега. Онзи ден така два пъти излизах и като се връщах се разхождах полугола из апартамента да се охладя. Да не пукясам навън после. Ама сама бях де.
А преди години живеехме на последен етаж. Знаете как напича там и каква жега е. Тогава нямаше климатици.
Аз, брат ми и майка ми. Такава жега беше, че брат ми по слипове. Викам си, ама чакай, откъде накъде само той, аз тук умирам.
И почнах по бельо и сутиен. Той се опита да се размрънка, ама набързо го скастрих.
Свикна бързо.

# 190
Като чета май имам доста…. Странности
1. Сумирам номерата на колите
2. Като видя катафалка ми е на късмет
3. Вкъщи всичко е по конец ( дрехите сгънати по еднакъв начин и размер). всяко нещо си има точно определено място ( наричам го тематична подреденост и в интерес на истината ми пести много време). Дори подредих всички инструменти и винтове и гайки ( по размер и тип, като купих специални органайзери) на мъжа ми. Така не се чудим кое къде е, аз казвам веднага от къде да се вземе.
4. Когато някой е на път от семейството не чистя, за да не му измета късмета
Иначе нямам проблем с връщани, черни котки и подобни ( и всички знаят това и само аз се връщам)
5. Спя чисто гола и така си ходя из дома, като го няма детето
6. Страх ме е от тъмното
7. След използване на кърпите в банята отиват веднага в пералнята и една дреха не се носи повече от веднъж.
8. Ако трябва да простирам ( напр в майка ми ). , го правя както ми дойде на ум
9. Ако храната не е на равни парчета/ кубчета/ късове не ми е вкусна. Дори и любимата ми храна. Първо ям с очите си, после вкл другите сетива
10. Ставаше ми лошо да сменям памперса на детето и го правеше ММ. Добре, че работеше от вкъщи, а и детето на 1 махна памперса.

# 191
Цитат
Сумирам номерата на колите
И аз,откак се помня.Не съм го мислила за бръмбар.Изобщо не се впечатлявам.За разлика от теб не съм икономист образование и  професия.При теб би могло да мине и за професионално заболяване.

# 192
Събрахме се😀 И аз сумирам номерата

# 193
Събрахме се😀 И аз сумирам номерата

И има ли значение какъв сбор се получава?

# 194
  • Mediterraneo
Аз напоследък се заигравм с буквите от номерата и си правя разни съкръщения. Напр. 8088 BFF- best friends forever Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт